Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת, הנבלה הלכה לעולמה.

למי שלא מכיר, הפיאט מריאה (של רותי - אשתי)נפטרה בדמי ימיה. הפעם זה עקב התחממות יתר של המנוע. מנוע משופץ+ הרכבה+ מה שמסביב יעלה בערך 8K . במוסך מוכנים לתת עבור האוטו כפי שהוא 12K (מחירון 30K), ולנו בעיקר לא מתחשק לראות אותו יותר, כך שנקבל כנראה את ההצעה.

אם כך, רותי צריכה אוטו חדש. האוטו משמש אותה ל 10K ק"מ בשנה של נסיעות עירוניות (99%) יומיומית. את כל הנסיעות המשפחתיות הארוכות אנו עושים ברכבים אחרים גדולים יותר.

המועמדות האפשריות צריכות להיות:

1. מתוצרת יפאן (בלי להתחיל דיונים בנושא). אוטו יפני שמיוצר בטורקיה זה יפני לצורך הענין.

2. בטיחותי ככל שניתן.

3. קבוצה 3 (יענו 1600 אוטומטי או מקביל)- 120-130K ש"ח.

4. חדש מהסוכנות אבל אפשר שנת דגם קודמת לטובת החסכון הכספי.

5. מוכן לשמוע רעיונות אחרים אם הם הגיוניים לצרכים ובסביבות התקציב הנ"ל או פחות.

מועמדות אפשריות:

1. הונדה סיביק (הבחירה שלי)

2. טויוטה קורולה

3. אימפרזה? יש 2000 סמ"ק 4X4 במחיר אטרקטיבי. כדאי?

אשמח לשמוע דעות בענין. אני יודע שזה הסקטור המשעמם ביותר של כלי רכב כי יותר מענין ליעץ בשאלת "רכב ספורטיבי במליון ש"ח" , אבל זה מה שיש.

נמרוד

פורסם

נמרוד שלום

היות ובחרת מלכתחילה ב-3 מותגים מוצלחים ואמינים שהי הבחירה היא בעיקר אמוציונאלית.

אני הייתי הולך על טויוטה ראנאקס (אפילו שמיובאת מאנגליה). גם יפה וגם טובה וגם שומרת על ערך גבוה.

בהצלחה ברכישה הבאה!!!!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אני הייתי הולך על מזדה 3 (המגרעת היחידה שלה (ושל הסיוויק) הם תעריפי הביטוח הלא שפויים)

הסיוויק לא נוחה לטעמי, ומתיישנת במהירות (אם אתה מקובע עליו קח את ה-5 דלתות)

לטויוטה יותר מדי תקלות (יש לנו 50 מכוניות כאלו בחברה ואפשר לספור על אצבעות יד אחת את המכוניות שלא נכנסו לביקורים לא מתוכננים למוסך)

אלמרה אופציה לא רעה (גם סובלת מבעיית נוחות) ואפשר לקנות בזול מהמכרז של המדינה

האמינות שלה מוחלטת (הכניסות היחידות למוסך עקב רפידות לא אורגינליות שהורכבו ע"י חברת הליסינג במטרה לחסוך כסף...) תעריפי הביטוח של הניסאן נמוכים באופן מפתיע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חיפשתי ולא מצאתי למה היא צריכה רכב משפחתי קומפקטי.

בשביל נסיעות עירוניות, וחיסכון מירבי, אני ממליץ לה לקחת פנדה , סתם סתם ....

יאריס או ג'אז , היאריס קצת פחות טובה לטעמי, הג'אז יותר מרווחת ויותר מיוחדת .

שתיהן מעולות .

פורסם

מהמועמדות שציינת,אני לא הייתי בוחר בהונדה,כי היא פשוט לא טובה מספיק כנגד הקורולה והאימפרזה.

על האימפרזה 2000 סמ"ק,לא נהגתי [נהגתי על הטורבו,אבל זה לא אינדקציה],שמעתי רק דברים טובים על האוטו. על הקורולה נהגתי,רכב מעולה.

רוב המכוניות בקטגוריה הזאת הם די דומות,אבל ממה שאני נהגתי,הקורולה הייתה מעל כולם [אני מדבר רק על יפניות,לא אירופאיות].

מכיוון שאתה מחפש רק יפני,אני הייתי הולך על הקורולה.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

אם אני לא טועה, המאזדה 3 היא היחידה בקטגוריה שמגיעה עם 6 כריות אוויר (לפחות בין היפניות) :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לטויוטה יותר מדי תקלות (יש לנו 50 מכוניות כאלו בחברה ואפשר לספור על אצבעות יד אחת את המכוניות שלא נכנסו לביקורים לא מתוכננים למוסך)

האם מדובר בדגם GLI?

אצלנו הטויוטה כבר שנתיים (הדגם החדש)וחוץ מטיפולים אני לא יודע על מה אתה מדבר...

אצלנו הדגם הטורקי.

רכב מפנק מאוד, מהיר, ונוח בעיר. אני ממליץ על הRUNX מכיוון שלדעתי בעיר הדגם הארוך הוא

יותר קשה לתמרון.

ניסן אלמרה לדעתי אפילו לא עומדת ליד הקורולה מבחינת איבזור ועיצוב פנים, כנ"ל לגבי הסיוויק.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

מהמועמדות האלה הייתי בוחר בקורולה מבלי לחשוב פעמיים ...

העונדה גם אחרי המתיחת פנים היא עדיין רכב דיי סתמי ויקר. הקורולה גם לא זולה אבל מאוד מוצלחת במיוחד בגרסאת 5 דלתות שגם מאובזרת בצורה יפה מאוד (בניגוד לגרסאת SUN).

אני ממליץ ללכת על ה-RUNX לא רק בגלל העיצוב והאבזור אלא גם בגלל שלגרסאת הסדאן יש בעיה כרונית עם הרפידות ששורקות ונגמות תוך 20K ק"מ (אצלנו 25K ק"מ והחליפו כבר 3 פעמים רפידות, בקרוב הפעם הרביעית), טויוטה אומרים שהם הביאו רפידות טובות יותר ושהם נותנים 50% הנחה על החלפת רפידות אבל כתור אחד שמכניס את הקורולה כל 4 חודשים להחלפת רפידות אני אומר לך שאין לזה עדיין פתרון (ברגע שיהיה אני אשמח לעדכן אותך) ...

האימפרזה אומנם מציעה יותר במחיר נמוך אבל הרכב נראה גרוע מבפנים ומבחוץ, המרווח מאחורה ממש מצומצם. ובשביל מה אתם צריך מנוע 2000 סמ"ק בשביל 99 אחוז נסיעות בעיר ??? סתם יגביר את הצריכת דלק בתקופה שהדלק מזנק בצורה מטורפת ...

אופציה נוספת שהייתי בודק זה המאזדה 3 למרות שלצרכים שלך היא לא כ"כ מתאימה (הרבה פחות נוחה מהקורולה וגם חלשה ממנה).

הבעיה היחידה של הקורולה זה מחיר, 125K ש"ח ל-GLI על הכביש וכמעט 130K ש"ח ל-RUNX על הכביש זה מחיר יחסית גבוה. אבל אם אתה מחפש שקט, אמינות ורכב איכותי (נח, בטיחותי, התנהגות צפויה מאוד, מנוע ממש פנינה שנותן לרכב תאוצות ממש יפות למרות משקלה הרב) אז הקורולה פשוט תפורה עלייך ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

.

ה RUNX טובה משמעותית מגרסת ציי הרכב המיוצרת בטורקיה ע"י קו ייצור שרובו בעבודת יד ...

אני הייתי לוקח את ה-3 או האימפרזה 2.0 אם חייבים משפחתית סדאן.

אם רוצים להיות קצת שונים ולקחת משהו שבאמת מתאים לשימוש, אז אני מצטרף ההמלצה של שלומי

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני הייתי הולך על מזדה 3 (המגרעת היחידה שלה (ושל הסיוויק) הם תעריפי הביטוח הלא שפויים)

הסיוויק לא נוחה לטעמי, ומתיישנת במהירות (אם אתה מקובע עליו קח את ה-5 דלתות)

אלמרה אופציה לא רעה (גם סובלת מבעיית נוחות) ואפשר לקנות בזול מהמכרז של המדינה

האמינות שלה מוחלטת (הכניסות היחידות למוסך עקב רפידות לא אורגינליות שהורכבו ע"י חברת הליסינג במטרה לחסוך כסף...) תעריפי הביטוח של הניסאן נמוכים באופן מפתיע.

אשמח אם תפרט לנו מה הבעיות שהיו לקורולה ...

נכון שטויוטה לא מייצרים מכוניות אמינות באחוזים מדהימים של 100%, וגם לחבר שלי הייתה בעיה שבגללה הוא נכנס למוסך (נדלקה הנורה של התקלה), בסוף התברר שזו היה הפנס האחורי שהוחלף במסגרת האחריות ...

לפי דעתי אם רוצים שקט ואמינות אז ללכת על טויוטה. אתה נהנה ממוסכים בעלי השירות הכי טוב בארץ עם מחירים ממש לא בשמיים !!! אתה יכול להיות שקט ב-3 השנים כי האחריות כוללת הכל ולא שמעתי על מקרים שבהם אנשים נכנסו לעימותים על דברים שכלולים או לא כלולים באחריות (אם תכנס למוסך של לובינסקי תוכל לראות שורה של אנשים שמתעצבנים כי "זה לא כלול באחריות" וכו') ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני אישית הייתי חוסך מעותיי והולך לכיוון היונדאי גטס, אמנם לא יפנית - אבל "כמעט".

ממה שאני שומע בחברה שאני עובד בה ובמפגש של YNET אצל אייל , האמינות מעולה והרכב נוח לתחזוקה.

גם תחסוך כסף וגם הוצאות נלוות, לדעתי סיוויק/קורולה/אלמרה זה קצת מיותר ל 10K נסיעות שנתי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני מצתרף לדעתו של אלי(בבא).כשהחלטנו להחליף את האטוס ששירתה אותנו במסירות אין קץ 4 שנים,עשינו סיבוב בין הסוכנויות,ראינו את הטויוטה יאריס(שנפסלה מיד-אין לה תא מטען)והקורולה,את המזדה 3 והניסאן אלמרה.בסוף הסיבוב נחתנו ביונדאי,ועשנו סיבוב בגטס.אישתי התאהבה בה ממבט ראשון,וגם אני התרשמתי ממנה לחיוב.דרך חבר טוב קיבלנו 8 אחוז הנחה(!)כך שגרסת ה GLS עלתה לנו 86,000 שקל,34,000 פחות מהטויוטה!משיחות שקיימתי עם גורמים בענף ציי הרכב,נאמר לי שהגטס מפגינה,עד לשלב זה כמובן,אמינות של 100 אחוז.למעט ביצועים מעט חלשים,האוטו נחמד מאד ומהווה תמורה מצויינת לכסף,וגם מחוץ לעיר היא טובה.שקול אותה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אתמול הסתובבנו בין הסוכנויות השונות ועשינו נסיעות מבחן. להלן ההתרשמויות :

הונדה – רח' יצחק שדה בתל-אביב

התחלנו בהונדה כי לי היתה פיקסציה חיובית מסוימת על האוטו שבדיעבד התבררה כשגויה. לאור ההמלצות כאן, ביקשנו לנהוג על סיביק וגם על ג'אז. אולם התצוגה היה כמעט נטוש אבל זה לא הפריע לנציג המכירות נדב, לשלוח אותנו לבד לנסיעת מבחן בטענה שהם "קצרים בכ"א היום". ניסו גם להחתים אותנו על טופס בו אנו מתחייבים לשלם להונדה את מלוא ההשתתפות העצמית במקרה של תאונה. סירבנו בתוקף ואחרי שיחה עם המנהל, הסכים לבטל הסעיף. קיבלנו מפתחות והסבר מינימלי על הג'אז + מפתחות לסיביק שעמדה ליד, ללא כל הסבר.

JAZZ

1339 סמ"ק, 83 כס"ב, תיה"ל רציפה/בורר 7 יחסי העברה.

התחלנו בג'אז שבעיני רותי מצא חן חיצונית מאוד. הוא אכן מעוצב יפה, אולם חלקי הפלסטיק נראים ובעיקר מרגישים די זולים. הדלתות נסגרות ברעש של פחית ריקה. יכולת התמרון מצוינת אבל התאוצה לא מרשימה. דגם ES בא עם 4 כריות אויר ומאובזר לא רע ב 118,900 ש"ח ל 2004.

נפסל בשל: ביצועים, חשש מתקלות יקרות ואבדן ערך בשל הגיר הרציף. מחיר מאוד גבוה יחסית לתמורה.

CIVIC

1590 סמ"ק, 110 כס"ב, אוטומטי 4 הילוכים קדמיים, נהגנו בגירסת סדן (למרות שביקשנו 5 דלתות אותה שקלנו לקנות)

הסיביק היא עולם אחר. האוטו מאיץ הרבה יותר טוב בכל תחומי הסל"ד. הוא גם יושב טוב יותר על הכביש ומרגיש הרבה יותר איכותי. עם זאת הוא נראה לא מעודכן, כמו אוטו של לפני 5 שנים. התענינו בגירסת ה EX שבאה עם 4 כריות אויר ואבזור סביר. מחיר 133,900 ש"ח ל 2005.

נפסל בעיקר בשל העיצוב המיושן והסתמי. גם גירסת החמש דלתות שנראית יותר טוב לא עומדת מול המתחרים. שאננות אנשי המכירות יצרו חשש ליחס דומה לאחר הקניה.

סובארו - רח' המסגר 30

את המוניטין של סובארו בארץ לא צריך לפרט. כאן זה קניה בטוחה, ככל שניתן, מבחינת אמינות וסחירות עתידית. לסובארו יש נקודת זכות חשובה אצלי בתור היצרן היפני היחיד שהסכים למכור כאן חרף החרם הערבי. לאבי היתה לגאסי במשך 10 שנים מחדשה – עם אמינות מחלטת.

באולם התצוגה יש שלושה קונים (שנים מהם זה אנחנו) וחמישה מוכרים. נציג המכירות מאוד נחמד ואינפורמטיבי, וכמובן לא חולם לתת לנו לנהוג ללא לווי צמוד בו מפליג בשבחי הרכב ושולף תשובה מהונדסת היטב לכל קושיה שלנו.

נסענו באימפרזה 2.0 AWD דגם GX sport wagon – גירסת החמש דלתות לאימפרזה. יש במלאי דגמי 2004 שמוצעים ב 127,000 ש"ח לערך. רמת הציפיות היתה גדולה: למנוע 125 כס"ב עם מומנט של 18.8 קג"מ שזה טוב יותר מכל המתחרות ששקלנו. כגודל הצפיה כך גם האכזבה. האוטו פשוט עגלה. אני לא יודע אם זה רכב המבחן הספציפי, אבל התאוצה ממש מחפירה עם קיק דאון שמופיע ימים אחרי הלחיצה על הגז. דוושת הבלם ספוגית ומערערת את הבטחון. אם בהונדה העיצוב נראה לא מעודכן, פה מקבלים הרגשה של מסע במנהרת הזמן. העיצוב מיושן ופרימיטיבי ולא עומד בשום סטנדרד נוכחי.

נפסל בגלל הכל. זה אוטו שעושה לך חשק לסוע באוטובוס.

רנו – סוכנות קרסו ברח' ריב"ל

רנו?? מה פתאום רנו? איך הגעתי לפה בכלל?

אני נגרר בעל-כורחי לראות את המגאן 2 כי יש מי שמקבל החלטות אצלנו בבית, ומסתבר שזה לא אני. רותי רוצה לנסות את המגאן 2 משיקולי בטיחות (NCAP וזה). אני מנסה למחות וזה לא עוזר לי בכלל.

נציג המכירות גם כאן נחמד וידען. מה שפגע באמינות היה הסברו לגבי הדוושות. ברכב המבחן דוושת הבנזין היתה צמודה מאוד לדוושת הבלם, כך שהיה לי קשה ללחוץ רק על אחד מהם והייתי צריך לנהוג עם צד כף הרגל. הנציג הסביר שזה תקלת יצור רק ברכב הספציפי הזה וכי הם במו"מ להחזרתו לצרפת. סיפור מפוקפק למדי. גם כאן לפני נסיעת המבחן דרשו שנחתום על התחייבות גורפת לפצות את קרסו על כל נזק שיגרם להם אם נפגע באוטו, אבל התנגדות קלה שלי מיד הביאה למחיקת הסעיף.

את המגאן פותחים ומניעים עם "כרטיס חכם" שזה טריק נחמד אם אתה לא צריך לממן החלפה שלו ב 2000 ש"ח במקרה אבדן. מרווח הטיפולים הוא כל 30K ק"מ שזה מצוין. יושבים בפנים, והעולם נראה אחרת. האוטו הזה פשוט נ-ה-ד-ר! התחושה איכותית ומלטפת, הסחיבה מצויינת, תנוחת הישיבה נעימה וההיגוי חד וברור. האוטו מגיב ברצון לכל לחיצה על הדוושה. אחרי ההונדות והאימפרזה, זה משב רוח מרענן. גם רותי מתלהבת עד שאנחנו נזכרים שכך חשנו בקשר למריאה לפני 7 שנים בנסיעת המבחן שלה.

אין לנו חשק להפרד מהמגאן ובראשי עולים הרהורי כפירה. אולי בכל זאת? מגאן 2004 ברמת גימור privilege שהיא המהודרת ביותר (עור וזה), תעלה כ- 123,000 ש"ח על הכביש. גם כאן גוברת הגברת שפוסקת "אני לא רוצה לבלות יותר במוסך". ביי-ביי מגאן.

מאזדה – רח' המלאכה 3 תל-אביב

בסוכנות מאזדה העסקים פורחים. כאן אין שממה. ליד כל רכב באולם עומדים לקוחות וליד כל לקוח יש גם נציג מכירות. לקח לי הרבה מאמץ להשיג נסיעת מבחן בהתראה של היום למחר ונציג המכירות שמתלווה אלינו מסביר פנים ומלא רצון. פה לא מחתימים אותך על כלום, בודקים את רשיון הנהיגה - וסע. אנחנו בוחנים את המאזדה 3 בגירסת ה 1.6 5 דלתות. יש כאן רק רמת גימור אחת והיא כוללת את כל מה שיש במכוניות אחרות ועוד. כמו במגאן, יש בה שש כריות אויר אך היא לא עברה מבחני ריסוק.

אחרי המגאן, השלוש בעלת פחות "שיק" אבל עדיין מאוד יפה וגם נוחה. התנהגות הכביש יותר מסבירה, והיא מאיצה ובולמת יפה. לגיר האוטומטי יש גם בורר ידני שאצל רוב הרוכשים לא יבוא לידי שימוש לדעתי. ההגה מעט קשה יותר ופחות מדויק יחסית למגאן אבל בהחלט טוב. בקיצור, האוטו ממש בסדר וגם יפני.

טויוטה – סוכנות שפילמן בפתח-תקווה.

בטויוטה בתל אביב לא יכלו לתאם נסיעת מבחן אז קבענו בפ"ת. רצינו לבדוק גם את היאריס וגם את הראנאקס. אצלם יש רק דגמי 2004, במחיר מחירון מלא ללא כל הנחה. דגמי 2005 יגיעו רק במהלך יולי ועד אז מבחינתם לא השתנתה שנת הדגם.

YARIS

אוטו חמוד מאוד והרבה פחות מצועצע מהג'אז, אך גם קטן בהרבה במידותיו. תא המטען יכול להכיל שווארמה בפיתה אבל לא בבגט. הוא גם הרבה פחות מאובזר והרמה היחידה לא כוללת דברים אלמנטרים כמו מרימי שמשות חשמליים אחורים ועוד. כריות אויר יש רק שתים, וסגירת הדלתות נותנת צליל חלול לא נעים. רותי נוהגת מעט על האוטומטי ולא מתלהבת. התאוצה לא מצטיינת, וכך גם ההיגוי. אנחנו חוזרים לסוכנות.

COROLLA

אנחנו מתענינים ב Runx המיוצרת באנגליה, אבל רכב ההדגמה הוא דווקא הסדן המיוצר בטורקיה. כשאני מקשה בעניני בעיות בלמים (עליהם למדתי מעצותיכם המועילות), נציגת המכירות מבטיחה לי שהן נפתרו עד היסוד, אבל אין לה פרטים מה בדיוק היתה הבעיה וכיצד נפתרה. בכל מקרה דגמי 2005 יגיעו לדבריה מיפן "כי בטורקיה לא עומדים בקצב". אם זה נכון, אני מאמין שמי שקנה 2004 יקבל "טורקי" הגון במכירה.

הקורולה זה עולם אחר. האוטו יושב כמו כפפה על היד מהדקה הראשונה על ההגה. התאוצה יפה, הבלימה מצוינת, ההיגוי רך מחד אבל מדויק מאידך. רדיוס הסיבוב מצוין – מהטובים שאי פעם התנסיתי. אוטו פשוט כיף לנהיגה. גם בפנים הוא מאוד נעים לעין וגם לישבן. החסרון הבולט – יש רק שתי כריות אויר. אחרי הנסיעה הסתבר לנו שהרכב הספציפי עליו נסענו כבר נמכר ללקוח ונמצא אצלם במוסך לצורך טיפולים. לא יפה.

המחיר לדגם Luxury של ה Runx הוא 130,375 ש"ח – לדגם 2004. ב 2005 יהיו 4 כריות אויר אבל לא יהיו שש אף כאופציה.

And the winner is:

ההתלבטות קשה. שתי המתמודדות הסופיות הן הטויוטה והמאזדה. הטויוטה טובה יותר בעיני שנינו כאוטו. המאזדה מאובזרת הרבה יותר טוב וגם יפה יותר בעיני רותי. נושא כריות האויר הוא שבסוף מכריע את הכף. למאזדה יש שש בעוד שלטויוטה יש רק שתים. לדעת שנינו זה גורם מספיק משמעותי להכריע את הכף.

הבוקר חזרנו לסוכנות והזמנו מאזדה שלוש sport (חמש דלתות) מודל 2005 בצבע כחול בהיר מטאלי. מחיר על הכביש עם מערכת מיגון + גלאי עין אחורית 132,083 ש"ח.

אני מקווה שלא יהיה לי יותר מה לספר עליה.

נמרוד

פורסם

אני מקווה שתהנה מה3, סה"כ מדובר בקניה טובה, וטוב עשיתם שבדקתם את כל המתמודדות. אני לא הייתי מוותר על המגאן (עובדה יש לי מגאן בבית :wink: ) אבל איש איש ושיקוליו. וכפי שאומר הפתגם - מי שנכווה ברותחים נזהר בצוננים. מה גם שהשלוש בהחלט רכב איכותי לא מדובר בפשרה גדולה מול המגאן.

תתחדשו!

גיא.

• תוכן חדש...