Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנצל את השירשור הזה,במידה ואין לי כרגע סנרוף ואני מעוניין לעשות

יהיה בעיה לאשר את זה?

ומה העלות בערך?

יש רכבים שאי אפשר לעשות?

הרכב הוא סובארו 01

:)
פורסם

מזל טוב לאוטוביאנקי! החל מהבוקר יש לה סאנרוף, לפחות לפי חוקי מדינת ישראל :-D

הגעתי לעמדה מס' 1 בחולון ב-7:10, כשלפני היה תור של כעשרה כלי רכב שונים. ב-7:30 בדיוק נפתח השער והתגלגלנו לתוך הסככה. הבוחן הגיע אלי תוך כ-25 דק' ושחרר אותי בערך אחרי שתי דקות, לאחר שהציץ בסאנרוף ואימת את מס' השילדה.

התור באולם די זחל ונאלצתי להמתין שם כ-45 דקות, אבל הפקידה היתה אדיבה ומסבירת פנים.

שינוי הרישום אכן פטור מתשלום, אולם יש לשלם עבור כפל רישיון 28 ש"ח (ובגלל שהטסט כבר קרוב, הפקידה יעצה לי לא לשלם, מכיון שהעדכון ממילא יופיע על הרישיון החדש לאחר שאשלמו).

לסיכום: שמחתי להיווכח שכל סיפורי הזוועה הם כנראה נחלת העבר. הטיפול בי היה מהיר (יותר בסככה, פחות באולם), יעיל וידידותי. כל הכבוד!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לסיכום: שמחתי להיווכח שכל סיפורי הזוועה הם כנראה נחלת העבר. הטיפול בי היה מהיר (יותר בסככה, פחות באולם), יעיל וידידותי. כל הכבוד!

זה ממש כיף לראות שמשהוא בכל זאת קורה בארץ למען האזרחים.

הייתי השבוע במשרד הפנים, התכוננתי לשרוף שם יום שלם של שעמום ועצבים וזה רק עד שיגיע תורי.

עשרים דקות אחרי שהחניתי כבר הייתי בחזרה ברכב אחרי שסידרתי הכל! :shock::-D

באוף טופיק חד, הייתי לפני חודש במנהל מקרקעי ישראל, קבלת קהל עד 12:00, הגעתי ב 9, שרפתי 3 שעות עד 12 ובדיוק ב 12 השומר גירש את כל מי שעדיין לא התקבל למרות שהגענו מוקדם ולמרות שהיה ביידי מספר:x

ברוב חוצפתו המנהל שם עוד אומר לי "תבוא מחר חביבי".:shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש שוני עצום בין הגופים הממשלתיים בארץ.

יש כאלו שיודעים לעבוד (מס הכנסה, משרד הפנים במידה מסויימת, משרד המשפטים)

ויש כאלו שצריך לסגור אותם ולפטר את כולם ויפה שעה אחת קודם (ביטוח לאומי למשל...)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...