Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא שאלתי למה נוהג כמו חיה, אבל אמרתי לו שאני מצפה שינהג כמו בן אדם.

דווקא ציפיתי למצב של נסיון לאלימות, קללות וכו.. לא ציפיתי לטמטום מהסוג שהוא הציג.

באותו היום היה אחד בסופר שהפיל כמה קופסאות שימורים. הוא הזיז קופסא אחת שלא תפריע לו והחליט להשאיר

אותן על הריצפה. החלטתי לבוא ולהרים במקומו. אחרי שהוא ראה את זה, הוא החליט לעזור לי להרים את השאר. אולי פעם הבאה הוא לא יצטרך את הדירבון הזה ופשוט ירים לבד. סהכ נמאס לי שאני גדל במדינה הזאת לתוך גן חיות ומנסה לעשות לפחות מעט, כדי שאנשים יחזרו להתנהג כמו בני אדם, גם אם לפעמים זה אומר שאני אקח סיכון מסויים(למרות שלרוב אני דיי מצליח לזהות למי לפנות ואת מי להשאיר בשקט).

המקרה בסופר מזכיר לי משהו דומה שקרה לי, "מאבק" על תבנית ביצים אחרונה (כנראה מועשר באומגה 3 או משהו כזה) בין גבר בשנות ה-40 לחייו לאישה מבוגרת, הוא נדחף ומרוב לחץ התבנית נפלה לו על הריצפה והוא עזב עם הזנב בין הרגלים. האישה המבוגרת הייתה בהלם ושיתפה אותי ארוכות בביקורות שלה על החברה הישראלית.

אם זה לא היה כל כך עצוב, זה היה מצחיק.

ולענייננו, יש לזכור שבין קהילת נהגי המוניות/חיות הפרא מסתתרים גם נהגים אנושיים, מתורבתים ונורמטיביים ולכן אין לעשות הכללות שכאלה (למרות הפיתוי). אני מסכים שבאופן כללי, נהגי מוניות הם הנהגים הכי פחות טובים על הכביש, אליהם מצטרפים נהגי האוטובוסים שעובדים עפ"י הכלל: "אני גדול, תפנה לי את הדרך".

הניסיון העקר שלך "לחנך"/להעיר/להאיר את נהג המונית הוא משעשע בתמימותו, שהרי ברור שב-99% מהמקרים, התגובה שקיבלת היא התגובה הצפויה מראש [אגב, לבטיחותך, אל תעשה את זה יותר, לך תדע איזה קריזה תתפוס אותו באותו רגע].

אמריקה רגילה שלכל גבר יש נשק... פה? מצחיק עד כדי דמעות.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברה, אני מבקש שוב, הדימוי בין בני האדם לחיות הוא מיותר, חיות יותר מנומסות.

ולגבי נהגי המוניות, בערך 90% הם זבל.

אני פעם שאלתי נהג מונית "למה אתם נוהגים כמו חיות", התשובה שלו הייתה "אנחנו כל היום על הכביש, אתה לא יודע כמה זה דבר קשה" (לא טרחתי להסביר לו מה העיסוק שלי בחיים ומה אני יודע או לא), אבל לפי דבריו גם אני אמור לנהוג בצורה כזו (ואולי יותר מגעילה אפילו)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני כבר שנה על הכביש ועוד לא יצא לי לראות מקרה כזה (או שאני פשוט לא זוכר).

אנשים הזויים.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
חברה, אני מבקש שוב, הדימוי בין בני האדם לחיות הוא מיותר, חיות יותר מנומסות.

ולגבי נהגי המוניות, בערך 90% הם זבל.

אני פעם שאלתי נהג מונית "למה אתם נוהגים כמו חיות", התשובה שלו הייתה "אנחנו כל היום על הכביש, אתה לא יודע כמה זה דבר קשה" (לא טרחתי להסביר לו מה העיסוק שלי בחיים ומה אני יודע או לא), אבל לפי דבריו גם אני אמור לנהוג בצורה כזו (ואולי יותר מגעילה אפילו)

איזה קטע, גם רופא שיטפל בו יוכל להשתמש בתירוץ דומה?

"אנחנו כל היום מטפלים באנשים, אתה לא יודע כמה זה דבר קשה".

או לחליפין:

נהג המונית: "כמעט הרגת אותי"

הרופא:"אז מה אתה רוצה, 20 שקל?"

פורסם

נצל"ש.

יש לי מסתבר סטייה מאד קשה, כשאני רואה אור ירוק מהבהב, ואני רחוק ממנו, אני נוהג להאט עד לעצירה ברמזור האדום.

(בבקשה, ממי שיצטט שורה זו, נא לכתוב "אנחנו אוהבים אותך, ברווז" או משהו בסגנון- היה לי קשה לחשוף את זה.)

רק מה, כל הנהגים השפויים שעל הכביש בוחרים בשלב זה ללחוץ על דוושת הגז, כמו בני אדם נורמאליים מן היישוב.

כבר פעמיים, בתוך שבועיים, באותו מקום, מצאתי את עצמי במצב שבו כמעט חיללו את ישבן מכוניתי בגלל הקטע הזה.

כ^% ראבקום, מי אמר לכם ללחוץ על הגז כשאתם רואים ירוק מהבהב, מי?! #$% *& האמ-אמא של ה$%-%^ שהחליט שזה רעיון טוב, או שהוא ממהר, או שהוא שומאכר ורוצה להרגיש טוב עם עצמו ולתפוס את האור הסורר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מסכים עם כל מילה.

אותו דבר בעניין הצפירות באור צהוב (לפני ירוק).

טיפה סבלנות, מה יש? אף אחד לא יפסיד את הרמזור, הוא עוד לא ירוק בכלל.

בשביל אנשים כאלה המצאתי פיתרון מהפכני שיטה בעלת 7 שלבים:

5266598.jpg

שלב1:

איתור המפגע. ברמזור עומדות 2 מכוניות. להלן מכונית מס'1 ומס'2. גלאי הצפירות המותקן ברמזור מזהה צפירה ממכונית מס'2 כשהאור עוד לא התחלף לירוק.

שלב2:

הנהג במכונית מס'1 עובר את הרמזור ונקלט ע"י עינית לייזר, שנותנת אישור למערכת להתקדם לשלב 3 כשהרכב עבר.

שלב 3:

בידוד המפגע. מכונית מס'1 חוצה בבטחה את הרמזור, הרמזור מתחלף לאדום, צ'קלקה כתומה על הרמזור מתחילה להבהב והמחסומים (a) עולים וחוסמים את מכונית מס'2.

שלב 4:

טיפול במפגע. פלטפורמה (b) נפתחת ומכונית מס'2 נופלת לתא הריסוק שבנוי בכביש.

שלב 5:

פלטפורמה (b) נסגרת ומוחצת את המפגע, כשבסגירה מלאה המחסומים (a) יורדים חזרה.

שלב 6:

הרמזור מתחלף לירוק והתנועה ממשיכה לזרום כרגיל.

שלב7:

המפגע מפונה בתעלות תת קרקעיות למצבור מתכת למחזור.

ככה מנקים את הזבל וגם שומרים על איכות הסביבה!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

SlowRide אתה יצירתי.

:lol:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כן, SlowRide, אני פשוט מת על הציורים שלך. :-P

גם פתרון שלט נהג חדש לנהגי הקבריולט חזק. :lol:

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם
יש לי מסתבר סטייה מאד קשה, כשאני רואה אור ירוק מהבהב, ואני רחוק ממנו, אני נוהג להאט עד לעצירה ברמזור האדום.

לא רק לך, אני עושה את אותו הדבר גם כשמדובר בכביש שומם.

שמח שאני לא היחידי עם הגישה הזו:lol:

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

SlowRide

הרעיון והביצוע , אפילו המאפיה לא הגיעה להישגים כאלה.

אהבתי.

יש להרחיבו גם למקומות נוספים.

נהג מונית נע באמצע הכביש כי הוא תר אחרי נוסעים, אלה שנמצאים בכיוון תנועתו ואלה שנמצאים בכיוון ההפוך , ואח"כ זה הופך להרגל של קבע.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אותו דבר בעניין הצפירות באור צהוב (לפני ירוק).

עכשיו תורי להסכים עם כל מילה- וכבר הבעתי את דעתי בעבר על כך.

נשבע לכם שכל מה שאני רוצה לעשות באותו הרגע, זה לעצור את האוטו, לצאת לנהג שצפר, להיכנס מהחלון נהג, ולשאול אותו (אגב חבטות ראשו המכוער על ההגה בתקיפות שוב ושוב, רק חבל שאני לעולם לא אעשה את זה-הכל פאנטזייה) "זה נעים לך שצופרים?" ולהפעיל לו צופר אוויר לתוך האוזן. כשינסה לומר משהו, יש לחזור על ההליך. עד שישתוק או שידמם מהתנוכים.

קיבינימט כמה שאני שונא שצופרים, ובמיוחד ללא הצדקה.

חברים, הצופר זה לא אישתך, אתה יכול לסתום לו ת'פה כשבא לך.:arrow:

אגב, לעניין- הזוכה להערב בתחרות "כישלונות שעירים" הוא (תופים בבקשה):

אגב, לכל הדואגים, טרחתי להחנות את רכבי לפני צילום תמונתו של זה. בצורה תרבותית. שלא מפריעה לאף אחד. בצד, בחושך, לבד. כמו שאני גם אמות. לבד ובחושך, כנראה על הצד.

(תתעלמו מהצד הפולני שאין לי)

2011-05-08 17.20.55.jpg

פורסם
עכשיו תורי להסכים עם כל מילה- וכבר הבעתי את דעתי בעבר על כך.

נשבע לכם שכל מה שאני רוצה לעשות באותו הרגע, זה לעצור את האוטו, לצאת לנהג שצפר, להיכנס מהחלון נהג, ולשאול אותו (אגב חבטות ראשו המכוער על ההגה בתקיפות שוב ושוב, רק חבל שאני לעולם לא אעשה את זה-הכל פאנטזייה) "זה נעים לך שצופרים?"

הצפירה מוציאה אותי מהריכוז. היציאה בירוק מתעכבת בשניה או שתיים.

חברים, הצופר זה לא אישתך, אתה יכול לסתום לו ת'פה כשבא לך.:arrow:

יש נשים שאצלן נסיון כזה יגרום לתגובה יותר חריפה מזו של נהג המונית:oops:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה יודע מה, אני חושב שאנצל את הפרעת הקשב והריכוז שיש לי או!!! יונה!!!! רגע, בלילה? מה היא עושה פה? או שזה היה עטלף. מתי יוציאו בטמן חדש לקולנוע, מזמן לא הלכתי לראות סרט בטלוויזייה אין סרטים מעניינים כבר, אני אאמץ את הרעיון שלך...:lol:

פורסם

ברווז, מבין אותך עקב ה ADHD שיש לי, צברתי לי מלאי של ריטלין ספייר-אתה מוזמן לקחת :-D

slow ride- אהבתי את האילוסטרציות. אני הייתי הולך על האפשרות הפחות קטלנית ומחליף את הבור שנפער בכביש בקרני לייזר שיבצעו slice and dice לרכב-תוך השארת הנהג הצופר בתחתוניו בלבד עם ההגה ביד-משהו כמו זה:

http://www.youtube.com/watch?v=iXgsCPFhSgc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
נצל"ש.

(בבקשה, ממי שיצטט שורה זו, נא לכתוב "אנחנו אוהבים אותך, ברווז" או משהו בסגנון- היה לי קשה לחשוף את זה.)

רק מה, כל הנהגים השפויים שעל הכביש בוחרים בשלב זה ללחוץ על דוושת הגז, כמו בני אדם נורמאליים מן היישוב.

כבר פעמיים, בתוך שבועיים, באותו מקום, מצאתי את עצמי במצב שבו כמעט חיללו את ישבן מכוניתי בגלל הקטע הזה.

כ^% ראבקום, מי אמר לכם ללחוץ על הגז כשאתם רואים ירוק מהבהב, מי?! #$% *& האמ-אמא של ה$%-%^ שהחליט שזה רעיון טוב, או שהוא ממהר, או שהוא שומאכר ורוצה להרגיש טוב עם עצמו ולתפוס את האור הסורר.

למה חיללו את ישבנך? אם אתה לא בולם בבום ולא נותן גז, אלא ממתן לאט לאט את הנסיעה שלך, הטמבלים או שמיד יעקפו אותך או שבלית ברירה יאטו איתך. אף אחד, הכי טמבל בעולם, לא רוצה להיכניס בך בכוונה וכל עוד אתה לא תהיה פתאומי, נראה לי שזה בסדר.

• תוכן חדש...