Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב תגיע לידיי פיאט פנדה :-D

עכשיו ברוח השרשורים שנפתחו לאחרונה על זה שעוצמת המגבר בכלל לא כזה חשובה, שפאסיבי עדיף על אקטיבי ושאר דברים נחמדים כאלה, העובדה שאין בדיוק מקום לסאב בפנדה... חשבתי לעשות מערכת הרבה יותר מינמאליסטית ממה שיש לי כרגע בפונטו, אבל בלי לאבד מהאיכות כמובן.

חשבתי על hu, קומפוננט ובידוד. וזהו בלי מגבר וסאב. השאלה היא אם אפשר להנות ככה או שאני חי באשליות?

כרגע יש לי מערכת עם קומפוננט מצויין והשאר דיי ממוצע, זה מספיק לי... :

קומפוננט Alpine SPR-17S - מרוצה ממנו ואין לי רצון להחליף אותו אלא אם כן תגידו לי שלצרכים המיוחדים האלו יהיה כדאי

מגבר פשוט שעושה את העבודה - Mac Audio z4100.

וכמובן סאב Cerwin Vega 122 שגדול מדיי בשביל פנדה ואת האמת גם בשביל הפונטו, החלשתי אותו המווווןןן ונראה לי שהייתי מסתדר בכיף עם 8" או 10".

בפנדה אני לא ממש מעוניין להתקין את המגבר. לא אוהב את כל החוטים וההתקנות בבגאז', לא רוצה שיראו שיש לי מערכת, ובכלל לא הרגשתי הבדל גדול או בכלל בין הHU למגבר, כשעשיתי את המעבר עוד בימי הפיאט אונו שהיתה לי. אבל יכול להיות שהזכרון שלי מטעה אותי פה.

בקשר לסאב-

בפונטו אין לי בידוד בדלתות אבל הקומפוננט חתוך על 50 והרעידות מינימליות מאוד כי אין בפונטו פלסטיקים בדלת כמעט, אפשר להגביר חזק מאוד. אבל - אם אני מכבה את הסאב לגמריי ומנסה לשמוע באסים רק עם הקומפוננט - זה לא זה, חסר משהו.

השאלה היא אם בידוד בפנדה יתן לי את מה שהיה חסר בפונטו בלי הסאב. בהנחה שאני אוהב באס דיי מינימלי שמתאים למוזיקה ולא סתם רעש וצלצולים, אבל כן רוצה באס מורגש, למשל כמו זה שמקבלים מרמקולים 2.1 של מחשב. (Altec vs2421 הידועים לשמצה במקרה שלי :shock:)

בקשר לHU בתור התחלה זה ישאר הpioneer 4050 המשופשף שיש לי כרגע, בהמשך אני מעוניין לבנות CarPC - חשבתי לדחוף בתוך המארז של הDOUBLE DIN מחשב ATOM קטן ומגבר T-AMP, אבל זה כבר נושא לשרשור אחר :-)

אני אשמח לשמוע דיעות ורעיונות, אני פתוח פה לכל מני הצעות מוזרות ומיוחדות כי ממש לא בא לי מגבר על פלטה ותיבה של 20 ליטר בפנדה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

לאף אחד אין דעה? :cry:

היום הרכבתי בפנדה את הרדיו דיסק שלי. עכשיו כזה הבדל לא שמעתי בחיים שלי -

לפנדה יש 4 רמקולים מקוריים שלא שווים הרבה בכלל ורדיו דיסק מעפן אך מודרני של פנסוניק.

המערכת נשמעה פשוט זוועה, היה מספיק להגביר קצת והיית מרגיש שהרמקולים מתפרקים לך בפרצוף עוד שניה.

עכשיו הרכבתי את הhu של פיוניר שלי, וזה פשוט מדהים, באסים שמתי על +6, לאוודנס על low, ווליום בשמיים, וזה פשוט לא מזיז לרמקולים! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: גם רעידות של הפלסטיקים לא היה הרבה בכלל.

מבחינת באסים קצת לוקה בחסר אבל בכלל לא קריטי, אפילו בכלל לא נורא כשיש 4 רמקולים- מרגיש כאילו יש איזה קרוסאובר לרמקולים המקוריים כי הם מצליחים לנגן.. :lol:

זה ממש אבל ממש הפתיע אותי, אם כי יש לי תחושה שאחרי חודש אני קורע את הרמקולים לגמריי. הם לא בנויים לזה :twisted:

עוד אין לי ביטוח על הפנדה אז לא יצא לי לבדוק כמו שצריך בנסיעה ולאורך הרבה זמן, שזה יכול להיות שונה מאוד. אבל אם מישהו שואל כמה משפיע האיכות של הHU- משפיע ובענק!! :|

אחרכך שכל כך התלהבתי אחי (זה שבבית) השמיע לי את המערכת שלו עם קומפוננט lanzar וhu של jbl והרמקולי נייר של הפנדה שלי פשוט נשמעים מליון דולר לעומתם :lol:

אז השאלה היא אם עם הרמקולים של אלפיין שצריכים הרבה וואטים אני יהנה יותר ללא המגבר או שכדאי לי למכור אותם ולקנות משהו הרבה יותר נציל? אני יכול למכור את כל המגבר, סאב, קומפוננט ולקנות 2 זוגות רמקולים טובים ונצילים שלא בנויים למגבר, או להשאר עם הקומפוננט אלפיין. אין לי מושג מה עדיף, אני ממש אשמח לקבל דעה.

על המגבר והסאב וויתרתי לגמריי. חבל שקניתי אותם מההתחלה. מספיק 4 רמקולים... גם בפונטו של בן דוד שלי עם 4 רמקולים זה ממש מספק. אנשים פה נסחפים עם המגברים והסאבים ואני נפלתי בטעות הזאת, בשביל סתם להנות מהמוזיקה כל כך אין צורך בזה.. אם כי עם 2 רמקולים בלבד באמת חסר המון.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...