Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואם כבר התעלקתי על הת'רד, אולי מישהו יודע על איזושהי פירוקיה שיש בה סיאט

רונדה, או שמא איזו רונדה נטושה / למכירה לחלקים?

רונדה (ומלאגה) נטושה(ות) עומדות במגרש חול ברח' בר-כוכבא בב"ב, בין המוסכים "איטליאנו" ל"צמרת", בצידו השני של הכביש.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וולוו 144 שנת 69 נראת רע אבל נוסעת טלפון 0506867290

וולוו (כנראה 244) שנת 79 נראת במצב טוב+מזגן טלפון 052235771

אין לי קשר למכוניות הנ"ל

שגיא

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

כמה וולבואים:

142 שחורה, מדהימה. אוטומטית>050-8719324.

איפשהו בבת-ים. רוצה בסביבות ה-20.

----------------

145 ידנית 71'. בפתח תקווה>050-6867290.

----------------

244 אוטומטית 79' בחולון>052-2424682.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

מה זה הדבר הנורא! הזה!! מה זה החדירה לפרטיות הזו! אתם בסדר?!?

זה אסון מה שאתם עושים! לא כל אחד רוצה שידעו מה יש לו ואיפה...

מאיפה יש לכם רשות בכלל לפרסם איזה מכונית נימצאת איפה!! :evil:

דרור בריל - יו"ר מועדון החמש

פורסם

שלום

לפורום יש מנהל פורום ואם יש לך בעיה אתה יכול לפנות אליו. קרה פעם אחת בלבד שביקשו ממני להוריד הודעה שחדרה לפרטיות.

מעבר לכך יש כללים שמפורטים בהודעה הראשונה.

בני הספל

מנהל הפורום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

שבי נובה לבנה, שלמה אך לא נסעה הרבה זמן, ברח' רחל המשוררת בבת ים

אסקורט MK2 אדומה וצבועה בכמה שכבות צבע (כנראה במברשת) מתוצרת ארצנו (מדבקת טסט אחרונה 2003) ברח' הגלעד חולון.

והצ'ופר הגדול -

בגבול יפו בת ים, באיזור של מוסכי חצר ומשחטות רכב שיוצא מרח' הסהרון עומד משהו בהחלט נדיר, וולסלי Wolseley 6/110

משהו כזה http://www.mcs.vuw.ac.nz/~kris/wolseley/

בצבע ירוק כהה, שלמה יחסית ובמצב בהחלט לא רע לגילה, עומדת באמצע מגרש עפר.

יש לה הגה ימני , אוטומטית.

כמו כן יש שם פגר של קטרשבו, איזה פגר של טנדר פורד גדול, קורטינה MK3, במוו 1602 צהובה של בעל המוסך הסמוך (לא מוכר...) ושאר תופינים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יש בדבריך משהו, ואני יכול להגיד, שאישית גם אני לא כ"כ אוהב, כשמפרסמים רכב שנוסע/ללא שלט למכירה/רואים שהוא בשיפוץ/דברים בסיגנון - אכן, לא עניינו של אף אחד, איפה נימצא רכב שלי, אם אינני מעוניין בכך! לך תדע, מי קורה את הפורום (אפרופו, גניבת החלקים, הרי, בטוח, שלא כל בעלי רכב אספנות הם אנשים ישרים, לצערינו :cry: ). והנושא כבר נידון בפורום, בקשר ללוטוס עם כיסוי, אם אינני טועה. נכון, שברגע שהרכב אינו מכוסה, רואים אותו גם ככה, אבל בהחלט יש הבדל בין הסביבה הקבועה, לבין פרסום ברחבי אינטרנט בכל הארץ! מה עוד הבעיה, שתמיד יהיו נודניקים, שירצו לקנות/לשאול "מוכר, מוכר,, " כמה רוצה" וכאלה! :evil: טוב, עד כאן הכל בסדר, ואין בינינו חילוקי דעות.

אבל, אם יש אוטו, שמישהו כבר שם עליו שלט "למכירה", אז למה לא לפרסם? אולי מישהו באילת מחפש, לדוגמה, את הוולוו 144 ולא מוצא, ורכב חלומותיו באותו זמן מסתובב שנה עם שלט "למכירה" בחולון? למה לא להפגיש ביניהם? מה רע בכך? או, לחילופין, מישהו זרק את האסקורט הישן שלו, כי פשוט לא צריך אותו, האוטו עומד עם מדבקות של עיריה לגבי סילוק הקרוב, מה רע בכך שיבוא מישהו, ויקח אותו? ואולי עוד יחזיר אותו לחיים? לדעתי, זה בערך הראיון האמיתי, שמאחורי כל הקישור הזה, רק שחלק מהאנשים קצת גלשו מעבר לרצוי, אבל בטוח, שלא מרוע לב, אלא להפך, מרצון לעזור לאחרים!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יש אנשים לא ישרים שרואים את הפורום הזה!

זה לא בסדר שאתם מפרסמים פה את זה! זה חדירה לפרטיות!

רוב האנשים שבאמת ברשותם רכבי אספנות "כבדים" בכלל לא נכנסים לכאן!

אין להם זמן לשטויות ההלו! אז לא כולם יכולים להתסכל ולבקש שיורידו הודעה מסוימת

ולמי יש כוח להסתכל 50 דפים לבדוק עם הרכבים שלו נמצאים שם עם הכתובת שלו!

זה בושה! ותתבישו לכם!.

הנושא מוצה וכל הודעה נוספת בעניין שתתפרסם כאן בעניין הזה תורד. אם רוצים ללבן את העניין נא לכתוב עליו בתרד חדש או ב"אוף טופיק"

בני, מנהל הפורום

דרור בריל - יו"ר מועדון החמש

פורסם
שני סאאבים סטיישן דגם 95 או 96, שלמות ויפות נמצאות באזור התעשיה בשילת, בכניסה, במגרש למכוניות עם שלט גדול עיר המכוניות.

כמו כן פגר של רנו 14 נמצא בסביבה.

הדגם 95 זה רק הסטיישן!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
שני סאאבים סטיישן דגם 95 או 96, שלמות ויפות נמצאות באזור התעשיה בשילת, בכניסה, במגרש למכוניות עם שלט גדול עיר המכוניות.

כמו כן פגר של רנו 14 נמצא בסביבה.

הדגם 95 זה רק הסטיישן!!

בסאאב אני מבין קטן מאוד

תודה על התיקון

בכל מקרה הם משנות השישים והם ממש יפים.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
שבי נובה לבנה, שלמה אך לא נסעה הרבה זמן, ברח' רחל המשוררת בבת ים

אסקורט MK2 אדומה וצבועה בכמה שכבות צבע (כנראה במברשת) מתוצרת ארצנו (מדבקת טסט אחרונה 2003) ברח' הגלעד חולון.

והצ'ופר הגדול -

בגבול יפו בת ים, באיזור של מוסכי חצר ומשחטות רכב שיוצא מרח' הסהרון עומד משהו בהחלט נדיר, וולסלי Wolseley 6/110

משהו כזה http://www.mcs.vuw.ac.nz/~kris/wolseley/

בצבע ירוק כהה, שלמה יחסית ובמצב בהחלט לא רע לגילה, עומדת באמצע מגרש עפר.

יש לה הגה ימני , אוטומטית.

כמו כן יש שם פגר של קטרשבו, איזה פגר של טנדר פורד גדול, קורטינה MK3, במוו 1602 צהובה של בעל המוסך הסמוך (לא מוכר...) ושאר תופינים.

תודה ...עכשיו אני יודע מה זה האוטו הזה...

הב.מ.וו שייכת לטארק שברשותו כמה מכוניות ברמה כמו 540, 325 ידנית ועוד

יש שם גם דודג' דארת במצב מצויין, סוסיתא סטיישן , גולף דור ראשון ועוד הרבה מתוקים ...

מי שמעוניין מוזמן ליצור איתי קשר ואני אקפוץ איתו לשם ואעזור לו.... יש שם אנשים נחמדים אבל צריך לדעת עם מי לדבר...

והמוסך של טארק הוא מוסך ברמה לבימרים - רצפה אדומה ליפטים של קוני והמון המון בימרים לחלקים...

haters will hate

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...