Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שעצוב זה שבכזה מקרה התביעה צריכה להיות ייצוגית ולפצות את כל מי שרכש/הותקנו ברכבו פלגים מסוג זה.

אני מניח שכל הפלגים שאותו מפיץ מוכר הם באותה האיכות ולכן אין שום סיבה שהתופעה לא תחזור על עצמה ברכבים נוספים ותגרום לנזק.

ההבדל היחידי הוא שבעל הרכב ככל הנראה לא ידע על המקרה הנ"ל והוא/המוסך ישאו בתוצאות.

שאלה לבעל המוסך, האם בעקבות הגילוי (פלאגים מזוייפים) אתה זימנת את כל הלקוחות שלך שהותן אצלם הנ"ל להחלפת פלאגים על חשבונך?

אם כן, כל הכבוד.

האם בעלי המוסכים השונים (שאתה ציינת בשירשור) עשו כנ"ל? (אני מאמין שלא)

פורסם
מה שעצוב זה שבכזה מקרה התביעה צריכה להיות ייצוגית ולפצות את כל מי שרכש/הותקנו ברכבו פלגים מסוג זה.

אני מניח שכל הפלגים שאותו מפיץ מוכר הם באותה האיכות ולכן אין שום סיבה שהתופעה לא תחזור על עצמה ברכבים נוספים ותגרום לנזק.

ההבדל היחידי הוא שבעל הרכב ככל הנראה לא ידע על המקרה הנ"ל והוא/המוסך ישאו בתוצאות.

שאלה לבעל המוסך, האם בעקבות הגילוי (פלאגים מזוייפים) אתה זימנת את כל הלקוחות שלך שהותן אצלם הנ"ל להחלפת פלאגים על חשבונך?

אם כן, כל הכבוד.

האם בעלי המוסכים השונים (שאתה ציינת בשירשור) עשו כנ"ל? (אני מאמין שלא)

אכן בעל המוסך זימן חזרה את כל המכוניות שהורכבו בהם הפלאגים המזויפים והחליף אותם לפלאגים אחרים. כמו כן ישנם 2 רכבים נוספים אחרים שנפגעו להם השסתומים כתוצאה מהתפרקות הפלאגים במנוע ובעל המוסך תיקן להם את הנזק על חשבונו.

פורסם
זה אחד היתרונות בשימוש בחלקים מקורים ... לא צריך לחשוש מזיופים ונזקים הנגרמים מהםםםם!!!

למקרה שלא ידעת גם חלקים מקוריים מזוייפים קיימים בשוק בעיקר בפילטרי שמן ובפלאגים.

פורסם

במוסך מורשה אין דברים כאלו ואם תזמין חלקים מספקים רציניים או מהיבואן גם אתה לא תתקל בזה...בכל מקרה תמיד צריך להזהר אם ספק מציע לך חלקים מקורים במחיר זול במיוחד...!!!

פורסם
במוסך מורשה אין דברים כאלו ואם תזמין חלקים מספקים רציניים או מהיבואן גם אתה לא תתקל בזה...בכל מקרה תמיד צריך להזהר אם ספק מציע לך חלקים מקורים במחיר זול במיוחד...!!!

במוסך מורשה אולי אין דברים כאלה אך יש דברים אחרים שקורים בצורה מועטה בחלקם ולא פחות חמורים מזה.

פורסם

אסור להאמין לאף אחד חוץ מעצמך

זה מה שלמדתי לצערי מרוב המוסכים גם עם מורשה וגם מוסכים אחרים :arrow:

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

פורסם

במוסך מורשה גם יש מקרים שמוכרים זיופים והייתי עד לכך.

קניתי תושבת גיר תחתונה מאיזה מוסך מדרכה ולאחר מכן מסתבר שזאת תושבת חליפית זולה ומזויפת. הלכתי למוסך מורשה וביקשתי מקורית. קיבלתי את אותה אחת. במוסך מורשה אחר(בעיר אחרת) ביקשתי מקורית וקיבלתי באמת את המקורית.

Renault clio RT 1994

פורסם
למה אתה בדיוק רומז???

סתם דוגמא:

לפני כמה שנים שעבדתי באחד ממוסכי יבואן די גדול בארץ, בעל המוסך היה מתקין ברכבים מסנני שמן תחליפיים ומחייב על מקורי.

מה שהכי גרוע בכל הסיפור שהמסננים היו ברמה נחותה מאוד.

זו אחת הסיבות שעזבתי שם.

ויש עוד לא מעט דוגמאות.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

• תוכן חדש...