Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קלאסי ליום צילומים אחד בסוף חודש מאי.

מדובר על סצינה מרכזית (ולנסיעה קצרה בלבד) בסרט.

כמובן שמעבר להופעה בסרט שאפתני שיוקרן במסגרת הכנס הבית ספרי

יתכן שיוקרן בפסטיבלים.

מיותר לציין שנודה לבעליו בקרדיטים של הסרט.

בתודה מראש על שיתוף הפעולה

עומר 054-7107386 או במייל [email protected]

פורסם

חברים לפני שאתם קוטלים את הבחור או הבחורה כפי שנעשה במיקרים האחרונים לדעתי פשוט מי שיש לו רכב מתאים ומעוניין להישתתף שיגיד,

אם יש לו תנאים שיציב אותם מול המפרסם, אנשים מבקשים עזרה ואנחנו קוטלים אותם, אני באופן אישי אשמח לתגובות חיוביות.

OMERHO היות ואני מכיר חלק מהשאלות שישאלו אז כדאי שתיתן פרטים כגון היכן מצלמים? באיזה שעות? באיזה תאריך? האם משהו נוהג ברכב חוץ מאשר הבעלים? האם יש השתתפות בהוצאות?

בהצלחה.

.u.s not just vegas baby

if it's not a corvette it's just a car

פורסם
חברים לפני שאתם קוטלים את הבחור או הבחורה כפי שנעשה במיקרים האחרונים לדעתי פשוט מי שיש לו רכב מתאים ומעוניין להישתתף שיגיד,

אם יש לו תנאים שיציב אותם מול המפרסם, אנשים מבקשים עזרה ואנחנו קוטלים אותם, אני באופן אישי אשמח לתגובות חיוביות.

OMERHO היות ואני מכיר חלק מהשאלות שישאלו אז כדאי שתיתן פרטים כגון היכן מצלמים? באיזה שעות? באיזה תאריך? האם משהו נוהג ברכב חוץ מאשר הבעלים? האם יש השתתפות בהוצאות?

בהצלחה.

+ 1

מי שיש לו מה לומר שישלח לבחור הודעה פרטית.

אין צורך לחזור על הריטואל הקבוע זה לא מוסיף לנו כבוד.

נ.ב

יש לי רכב שמתאים.

לסטודנטים ולסרטים דלי תקציב המחיר הינו 800 ש"ח.

פורסם
כול מה שאלקמינו ידרוש אני מוכן בשקל אחד פחות:-D.[הרכב בסימלון].

אם אני אחליט לזרום עם סרט הסטודנטים תמורת קרדיט, תצטרך להגיע עם הרכב ועוד לתת לו שקל.:lol:

פורסם

שימו לב שכמעט כל מי שמעלה הודעה כזו, נרשם לפורום רק יום יומיים לפני, וזוהי הודעתו הראשונה.

משמע- הוא לא מכיר לא אתכם ולא את הפורום.

ההודעות הציניות ותסלחו לי, המגעילות, הן כרטיס הביקור שלכם.

ודי לחכימא ברמיזא

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
שימו לב שכמעט כל מי שמעלה הודעה כזו, נרשם לפורום רק יום יומיים לפני, וזוהי הודעתו הראשונה.

ראשונה ואחרונה.

אף אחד מהנרשמים הללו לא נשאר על מנת להיות חלק פעיל מהפורום לאחר מכן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ההודעות הציניות ותסלחו לי, המגעילות, הן כרטיס הביקור שלכם.

ודי לחכימא ברמיזא

אני מקנא באנשים כמוך שלדעתי חייהם הם דבש מלכות של עצי אקליפטוס עים נגיעות קלות של עצי אבוקדו שזה מה שמעסיק אותו .

במידה ולא שמת לב לסטודנט הוצע רכב לפי בקשתו פלוס שקל רווח.

פורסם

אח שלי אותך לאבא.

רכב קבריולט בשקל?

אתה ציני או סיני?

ועוד מישהו פה רצה לאחד לנו את שם המשתמש.

איפה נריב? בבית אני לא רואה אותך.

• תוכן חדש...