Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למבורגיני גייארדו נרצחה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם הוא עשה את זה כנראה בשבילו לרכוש גיארדו זה כמו בשבילנו לרכוש זוג אופניים ב500-600 ש''ח.

אני לא משמיד אופניים ב600 ש"ח, בשבילו זה כמו לזרוק ביצה על הקיר, סתם לכיף...

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני היחיד פה שהיה נהנה מלהתחרע על הלמבו הזאת עם איזה פטיש 5? נראה כיף חיים :lol:

עריכה- מי מתנדב לעזור לי להשמיד רנו פלואנס? :twisted:

פורסם

יש גם סרטון

איזה קטע לפני יומיים שרק העלו את הסרטון היו 200 צפיות ועכשיו כבר 250 אלף פלאי היוטיוב..

S2000

פורסם
טוב בוא לא ניסחף, סה"כ בייבי למבורגיני, לא משהו כ"כ יקר, אפילו לא משהו לסובב אחריו את הראש.

.

הייתי אומר ש"קצת" נסחפת......

זה לא שבארה"ב ששם לדברייך הגאיירדו לא ממש יקרה היא נפוצה כמו מאזדה 3 בארץ....בוא לא נסחף, איך שלא תסובב את זה- זו מכונית יקרה בהחלט ש-99% מהאנשים יסובבו אחריה את הראש גם אם היא "רק" בייבי למבורגיני.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני היחיד פה שהיה נהנה מלהתחרע על הלמבו הזאת עם איזה פטיש 5? נראה כיף חיים :lol:

עריכה- מי מתנדב לעזור לי להשמיד רנו פלואנס? :twisted:

רנו פלואנס? call me any day :lol:

אבל גייארדו? זה פשוט כואב!

V5

פורסם
למה תמיד אומרים "אם יש לו כסף לכזאת בטח יש לו כסף לעוד אחת/בטח יש לו צי של מכוניות על/בטח זה בכלל האוטו שהוא נוסע איתו בסלון ולמטבח יש לו מטוס פרטי"

למה למי שיש מאזדה 3 יש עוד 4 מאזדה 3 וצי מכוניות של אלבר? בן אדם שיש לו כסף וקונה למבורגיני, אז יש לו למבורגיני לא בהכרח סוכנות פרטית של מכוניות על, ועשיר ככל שיהיה לזרוק לפח 100 אלף דולר זה קצת טיפשי לא משנה כמה יש לך, כמו שאתם לא תמותו אם תאבדו 2000 שקל, אבל אתם לא תשרפו אותם \=

מאזדה 3 זה לא למבורגיני

יותר הגיוני שלבן-אדם שיש מספיק כסף כדי להוציא על רכב כמו למבורגיני אז יש לו מספיק גם בשביל עוד אחת או שתיים

פחות הגיוני שלבן-אדם שיש מאזדה3 יהיה מספיק כסף בשביל לקנות עוד אחת אם יתחשק לו לרסק את הראשונה

מכאן אנחנו מסיקים שהוא עשיר ואחרי שהוא ריסק לה ת'צורה (ואפילו שילם לאנשים בשביל שיעשו את זה בשבילו :p ) אנחנו מסיקים שהוא עשיר מאוד אז כן יש לי תחושה שהוא יכול להרשות לעצמו עוד אחת לפחות אם לא ציי רכב של מכונות על...

פורסם
הייתי אומר ש"קצת" נסחפת......

זה לא שבארה"ב ששם לדברייך הגאיירדו לא ממש יקרה היא נפוצה כמו מאזדה 3 בארץ....בוא לא נסחף, איך שלא תסובב את זה- זו מכונית יקרה בהחלט ש-99% מהאנשים יסובבו אחריה את הראש גם אם היא "רק" בייבי למבורגיני.

א. לא כזאת יקרה.

ב. לא כזאת נדירה, אמנם נסחפת עם המאזדה 3 בארץ, גם פה יש מאזדה 3 וגם די הרבה ועדיין יש פחות גאלרדו אבל זה אותו הסיפור כמו הבנטלי קונטיננטל, הייתה התלהבות עשהרכב יצא לשוק, היום כבר לא משהו, המחיר מאוד מפתה ואפשר לרכוש אחת עם משהו באיזור ה10K מיילים בפחות מ100K, וזה לפני שהולכים למכרזים או שבוחרים משהו עם קצת יותר נסועה.

יש גם סטיגמה של מתלהבים לאוטו הזה.

אסכם בקצרה: לא כ"כ יקר, לא בדיוק אקזוטי, לא כ"כ נדיר, לא קרה כלום.

מאוד מגרד לי לרכוש איזה רכב פנאי, הגאלרדו אפילו לא אופציה בשבילי.

haters will hate

פורסם

יש לא מעט אנשים בארץ ההיא שמרויחים מליונים על כל נפיחה שהם מואילים להוציא, אין בכך כדי להפוך אותם לפזרנים או נדיבים במיוחד. וגייארדו, לפחות מההכרות המצומצמת שלי עם ארה"ב, לא בדיוק נפוצה שם ועדיין מושכת מבטים, אבל כנראה שה"אמריקה" של בנצי שונה מזו שלי.

פורסם
יש לא מעט אנשים בארץ ההיא שמרויחים מליונים על כל נפיחה שהם מואילים להוציא, אין בכך כדי להפוך אותם לפזרנים או נדיבים במיוחד. וגייארדו, לפחות מההכרות המצומצמת שלי עם ארה"ב, לא בדיוק נפוצה שם ועדיין מושכת מבטים, אבל כנראה שה"אמריקה" של בנצי שונה מזו שלי.

כשהגעתי לניו יורק כן התלהבתי, לאט לאט מתרגלים, היום המציאות שלי שונה, לאו דווקא איפה שאני גר אני עובד ברדיוס של 70 מייל מהבית שלי ועדיין הכבישים מלאים במכוניות שעולות ים של כסף.

הכי זול שראיתי זה 64K לגאלרדו לפני כשנה. הרוב נוסע במכוניות שעולות 20K אבל השוק של מכוניות שעולות למעלה מ60K הוא שוק מאוד גדול, פורש יש יותר ממאזדה 3 על הכביש , ובמחיר של 911 חדשה אפשר לקנות גאלרדו משומשת.

בכל מקרה, אני ממש בבאסה עכשיו, הייתי צריך במשך 20 דקות לנקות דם מהמכסה מנוע, טמבון וכנף. באמת אחלה דרך להתחיל את הסופ"ש ויש לי כ"כ הרבה תוכניות בלי מקום לפחח :(

שיהיה לכם סופ"ש מצויין.

haters will hate

פורסם

חבר'ה תרגעו, זה לא הרכב שלו, זה מליסינג.

דבר שני, לפי התמונות הרכב במצב דומה לרכב שיוצא ממוסך ממוצע בישראל.

נ"ב - בנצי, WTF? :shock:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

SAINT PATRIC'S DAY ומסיבת פורים לא הולכים ביחד.

קטטה של כמה שיכורים שאיך שהוא עברה למכסה המנוע של האוטו שלי.

באמת שהגעתי בתזמון הנכון, באתי לקחת את האוטו בדיוק כשהם עברו מהרחוב לאינפיניטי.

מזל שלא ראיתי את הנזק לכנף ורק את הדם כי באמת שהיה לי שחור בעיניים אבל חשבתי בהיגיון.

נזק? חולצה יפה ספוגה בדם בבפח, עיקום לכנף קדמית בצד הנוסע ולא מהסוג שאפשר למשוך החוצה, דיטלניג לרכב היום בבוקר.

יכול להיות שאחד מהם עם שבר ברגל אבל באמת שאני לא מרגיש רע עם זה, הגנה עצמית.

חג פורים שמח :)

haters will hate

פורסם

אחרי שראיתי את הסרטון קבלתי בחילה. פשוט מזעזע...

הסינים האלה רוצחים כל דבר - זה מתחיל בחיות מחמד, ונגמר ברכבי על.

מה יהיה הסוף?

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

• תוכן חדש...