Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן לעדכון נוסף שרבים ודאי ימצאו כמפתיע עבור צריכת דלק של יונדאי גטס ידנית.

קצת לפני שהגעתי לצומת עתלית הבוקר, שמתי לב שמחוג הדלק כבר קרוב מדי לטעמי להצבעה על מיכל ריק והיה לי ברור שבתום העבודה אני אעצור בתחנת הדלק הקרובה לתדלוק. צילמתי את המחוג לצורך המחשה של קרבת המחוג כמו גם להראות שמחשב הדרך מראה על צריכה של 6 ליטר ל100 ק"מ. בדרך הביתה הוא כבר ירד ל5.9 ובכלל הוא מתעדכן ביחידות של 0.1 (כלפי מטה לשמחתי) כל 50 ק"מ של שיוט לערך. אני לא יודע כמה הוא מדויק.

נכנסתי בערב לתחנת הדלק ועצרתי ליד המשאבה כשמד המרחק מראה על 608 ק"מ שהרכב עבר מהתדלוק האחרון.

התחלתי לתדלק ולאחר שקפצה הידית נתתי עוד לחיצה עדינה לוודא שאכן המיכל מלא.

בדיקת המשאבה מראה שהיה צורך ב33 ליטרים של דלק למלא את המיכל. כלומר, צריכת הדלק הממוצעת במיכל הזה שכמו שציינתי קודם כללה גם כמה וכמה נסיעות עירוניות שונות מעבר לרגיל כמו גם שיוטים בימים שאיחרתי למשרד במהירויות תלת ספרתיות היא: 1:18.42

אני עוד צריך להתרגל ללחוץ יותר בעדינות על דוושת הגז. אחרי 3 שנים בסובארו, הרגל עדיין לוחצת באופן אינסטנקטיבי ושלא לצורך כאילו עדיין אני בסובארו. אני בטוח שעם הזמן והתפוגגות ההרגלים, הצריכה תשתפר עוד.

אין לי ספק שבתדלוקים הבאים אני אגיע לצריכה של 1:19 ואף טובה מכך לנסיעה בינעירונית.

אז הנה, נשבר המיתוס ובנסיעה רגועה הגטס לא הכזיבה והראתה צריכה שפויה לחלוטין לרכב בסדר גודל שלה.

last.jpg

• תוכן חדש...