Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזכוכית נישברה ויש לי חדשה הבעיה היא שאני לא יודע אם אני פשוט מחבר אותה בלחיצה שניראת לי חזקה מידיי או שיש טריק

מחפש!!!!!

כל מיני, כל חלק ממיני, כל סריד של מיני או כל דבר שקשור למיני.

(אה כן ומצטער על השגיעות)

פורסם

בהנחה שמדובר על הזכוכית בלבד (לא מראה מחוממת וכו').

הכן לך קוביית קל קר (כ-5 ס"מ כל פאה) ודבק סלוטייפ רחב

נקה היטב את המקום , מרח מעט סיליקון במקום המיועד להדבקה , שים את הזכוכית במקומה בעדינות , הנח את קוביית הקל קר על הזכוכית (באותו מיקום בו הסיליקון נמצא מאחור) , שני סיבובים תוך כדי הידוק חזק למדי של הקל קר עם הסלוטייפ. כך אתה מונע לחץ מיותר על הזכוכית.

חכה שמונה שעות , הסר את הדבק והקל קר , כוון את המראה - סע לשלום.

פורסם

טוב אז לא רכשתי רק את הזכוכית אלה גם את הבסיס שלה שהוא מעיין קליפס ואותו אני צריך ל "הקליפ " על הבסיס של המנועים ואת זה אני לא מצליח לעשות.

מחפש!!!!!

כל מיני, כל חלק ממיני, כל סריד של מיני או כל דבר שקשור למיני.

(אה כן ומצטער על השגיעות)

פורסם
טוב אז לא רכשתי רק את הזכוכית אלה גם את הבסיס שלה שהוא מעיין קליפס ואותו אני צריך ל "הקליפ " על הבסיס של המנועים ואת זה אני לא מצליח לעשות.

מכיוון שהקליפסים מפלסטיק , אני מצטרף להמלצתו של רפי , וזאת בהנחה שלא עשית זאת מימיך . קליפס שבור ישבית לך שוב את המראה וחבל.

התהליך עצמו לא מסובך במיוחד , לחץ פיזי מתון יעשה עבורך את העבודה , אבל לשיקולך.

אגב , כמה שילמת על המראה ? זכוכית בלבד עולה כ-30 עד 40 ש"ח . אם לא מדובר במראה מחוממת זה בדרך כלל משתלם בהרבה מלקנות מראה אצל היבואן/סוכן.

פורסם

סליחה שמעיר משהו מלפני 5 ימים, אבל רק עכשיו הגעתי לפה:

הזונות (1) שברו לי את המראה ליד חדר כושר. חניה רגילה לגמרי, לא איזה מצוקה, וב-99% אני זוכר לקפל את המראה לביטחון. כמובן שביום ששכחתי, תבוא איזה כוסית עם ג'יפ שגדול עליה בשלוש מידות, שבעלה קנה לה, ושלח אותה לחדר כושר שתהיה יפה בג'יפ, וכמובן תשבור לי את הזכוכית ("מה זה הרעש הזה ? אופס. בטח דרסתי איזה ענף"). פרטים בפתק על השמשה ? בחלומות. ישראל כאן.

הזונות (2) לקחו לי 280 שקל על מראה חדשה (זכוכית בלבד. עם הפלסטיק זה יותר כמו 2000 שקל). מחוממת, ועם הקליפסים המתאימים. דקה עבודה להרכיב במוסך, קליק וגמרנו בלחץ הנכון. לא לקחו על עבודה. החימום, אגב, מועיל אולי שלוש פעמים בחייו של הרכב (ע"ע פנסי ערפל, וישרים לפנסים ומצב שלג בתיבה, בארצנו מוכת השלג והגשם).

נ.ב. הזונות (3) החליטו ב-VW החדשות לשדרג את המראות א-לה-מרצדס ולהעביר אליהן את פנס איתות הצד, שזה אולי יפה ומרשים למישהו, אבל בוודאי גם מועיל לחשבון של היצרן כשהמראות האלה נדפקות בדיוק באותו קצב של הרגילות, אבל עולות משמעותית יותר.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

שוב , בתנאי ה(אין) קור של הארץ , ניתן לוותר על הפונקציה של חימום המראות , ולרכוש את הזכוכית בלבד , ברבע עלות (וזה במקרה הגרוע , של זכוכית כהה/כחולה/מיוחדת).

הדבר היחיד אליו צריך לשים לב הינו שהמראה תהיה באיכות סבירה ומעלה ,כלומר שלא תיצור עיוותים בשדה הראייה.

עם כל הכבוד , לדעתי בנושא הזה , מראה תחליפית תעשה את העבודה אותו דבר.

אישית אני מכיר את "הרקולס-גורקביץ' " ברח' סלמה 10 ת"א , שגם מפיצים לחנויות שונות ברחבי הארץ , אבל יש לדעתי לפחות עוד בית עסק אחד שמתעסק בייבוא והפצת מראות תחליפיות.

פורסם

מה מיוחד במראות הכחולות של הגולף?

הבנתי שזה נגד סינוור או משהו דומה, מישהו יודע איך זה עובד?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מה מיוחד במראות הכחולות של הגולף?

הבנתי שזה נגד סינוור או משהו דומה, מישהו יודע איך זה עובד?

לא חקרתי לעומק ,אבל אני מניח שמדובר בהחזר שונה (ופחות) של קרני האור בספקטרום אותו מפיצים פנסי הרכב.

אותו סוג פגשתי גם בסיטרואן קסאנטיה.

• תוכן חדש...