Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת קודן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רכב VW POLO CLASSIC 98. קניתי אותו עם מערכת פוינטר, שמשמשת אותי כקודן + אזעקה ונעילה מרכזית (אין לי שלט מקורי של הרכב).

נמאס לי ממנה. גומרת את המצבר אחרי יומיים-שלושה שהרכב לא נוסע (וכזה קורה, כמעט בלתי אפשרי להניע את האוטו), וכמובן שגם האזעקה לא מפסיקה לצפצף כשהמצבר נגמר.

א. אני רוצה להחליף למשהו פשוט, וגם בלי אזעקה. מה המינימום שאני צריך?

ב. פניתי למקום היחיד שאני מכיר, וקיבלתי בטלפון הצעת מחיר מוערכת לפי הפירוט הבא:

* הסרת מע' פוינטר 250-300 ש"ח

* התקנת קודן 650-700 ש"ח

* התקנת שלט לנעילה מרכזית (זה נקרא שלט-נוחות?) 750 ש"ח

האם המחירים נראים לכם סבירים?

ג. האם יש לכם המלצה על מקום שעושה את הדברים האלו באזור תל-אביב + הערכת מחיר סבירה?

כמו תמיד,

תודה רבה

פורסם

לדעתי המחירים שהציעו לך גבוהים מאוד.

750 ש"ח לשלט נוחות זה מחיר גבוה. בתנאי שלרכב יש נעילה מרכזית ומה שאתה צריך זה רק מנגנון פיקוד . אם המחיר היה כולל שלטי נוחות וקודן, אז עוד מילא.

חוץ מזה מתקין הגון ששם לך אביזרים חדשים, יכול לנתק את הישנים ללא תשלום.

גש פיזית למתקינים (לא בטלפון) כדי לקבל עוד הצעות מחיר.

חפש פה בפורום טכני או אודיו המלצות למתקינים.

פורסם

אני התקנתי קודן +שלט נוחות +הסרת כל השטויות שהיו לי באוטו והיו די הרבה דיבוריות ישנות שתי קודנים שהפסיקו לעבוד לבעלים הודמים אז הם חתכו את החוטים והשאירו את המוחות בפנים עלה לי 700 שקל

מאיפה אתה בארץ ?

אם מאזור המרכז אני יכול להמליץ לך על מתקין טוב

• ספונסר פורום
פורסם

גם עגבניות אפשר לקנות ב-3 שקלים לקילו (בשוק, בסוף השבוע) ואפשר לקנות ב-20 שקלים לקילו (בחנות אורגנית במרכז ת"א). אותו הדבר תקף גם לקודניות. יש המון סוגים של קודניות באיכויות שונות, כמות ניתוקים שונה וברמות מחיר שונות.

בכל מקרה, אתה יכול לפנות למיטב מערכות מיגון שנמצאים על גבול ת"א-גבעתיים. אני מאמין שהם יוכלו לתת לך הצעת מחיר אטרקטיבית יותר. http://www.d.co.il/23168420/45570/

פורסם

שלום

תודה רבה לכולם על התגובות

את הצעת המחיר קיבלתי מרדיו מילאנו (אכן לא מפתיע - הם די יקרים) כי הם פשוט היחידים שעלו לי בראש....

מחר אתקשר לעוד מתקין שפעם הייתי אצלו (מיוזיק-בוקס, שהחליפו לי לוח-מקשים בפוינטר לפני כמה שנים).

אני שמח לקבל המצלה על מתקין טוב והגון באזור תל-אביב/בני-ברק. (גם מיטב מערכות זה מתאים - אני אתקשר אליהם מחר).

אפשר גם באזור רחובות ליד העבודה שלי.

תודה רבה לכם!

• תוכן חדש...