Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנית איביזה חדשה בצבע לבן לפני יומיים רק הבאתי אותה מהחברה

חזרתי היום מהמכללה החניתי את אוטו אצל חבר שיש לו מעבדת

מחשבים אצלי בישוב בקיצור הייתי אצלו 2 דקות פתאום אני שומע בום

מיד יצאתי החוצה לראות מה זה פתאום אני רואה מסוק של שלט רחוק

זרוק על הריצפה ליד האוטו שלי פתאום אני קולט שהמסוק פגע בגג של האוטו בדיוק על החלון

הפנורמי ובקורה מעל דלת הנהג עם מריחות צבע שחור וישנו עכשיו שקע באיזור הזה ושריטות

יחסית קלות.

אין לי מזל פשוט אגב אני מכיר במקרה את מי שהטיס את המסוק כי מדובר ביישוב קטן

אני מתפלא לפעמים כמה אנשים יכולים להיות מטומטמים מי מטיס במזג אוויר כזה דבר כזה ועוד

בשטח בנוי ולא איזה שדה פתוח מזל שזה לא נפל למישהו על הראש.

הבחור לקח אחריות ואמר שישלם על התיקון כואב הלב שאוטו בן יומיים צריך לעבור כבר

תיקון פח וקצת צבע אפילו את הניילונים עוד לא הורדתי אין לי מזל פשוט.

אני אעלה תמונות של הנזק עוד מעט.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בואנה הסיפורים פה הזויים, כנראה אלוהים שונא סיאט חדשות. בהתחלה טרקטור שרט למישהו לאון חדשה בת 4 ימים, ועכשיו זה. הזוי. בכל מקרה טוב לדעת שלפחות במקרה שלך התיקון לא יפול עליך (מקווה שגם במקרה השני יימצא פתרון). נקווה שזה המקרה האחרון! (למרות שברור שלא, אבל שיהיו מעטים ככל הניתן)

פורסם

מה הסיכוי שדבר כזה יקרה חחחחח גם אני לא האמנתי העיקר החנתי אצלו בחניה הפרטית כי

לא רציתי להחנות על הכביש וזה העיקר WRONG CHOICE חחח.

הנזק המשמעותי הוא השקע שנוצר השריטות די מינוריות.

אגב מה אתם אומרים לערב את הביטוח או פשוט ללכת לפחח ולתקן לבד ולדרוש את התשלהתשלום מהבן אדם ?

הנה התמונות של הנזק:

IMG_0117.jpg

IMG_0103.jpg

IMG_0104.jpg

IMG_0105.jpg

IMG_0108.jpg

IMG_0113.jpg

IMG_0114.jpg

JVC KW-AVX836

פורסם

תערב את הביטוח ותפנה לתיקון במוסך מורשה של צמפיון, הייתי ממליץ על המרכזי.

לפי התמונות יש גם שריטות על החלון, תבדוק גם את זה ולכן אני ממליץ לך לערב ביטוח כי זה לא ייסתיים בסכום קטן של תיקון מכיוון שזה רכב חדש.

הצטערתי לשמוע אבל הכל זה לטובה, יהיה טוב והלואי שבשרשורים הבאים לא נשמע על כאלו מקרים הזווים.

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

מה אפשר לעשות עם השריטות על החלון בכלל ?

JVC KW-AVX836

פורסם

אני לא מאמין שיחליפו את החלון. במידה וירצו להחליף לך כי יש סדקים (דבר שלא רואים בתמונה) אז תסכים אבל.. אם זה רק שריטות שטחיות על החלון אז אל תחליף חלון כדי להימנע מצרות בעתיד הן מבחינת מכירת הרכב והן מנזילות וכדומה.

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

הנזק לא טוב , מאוד לא טוב , תדאג לשמור תיעוד מלא של המקרה (תמונות , ואפילו החתמה של חברך ושל הבחור שהטיס את המסוק - צלם אפילו את הנזק למסוק) .

בגלל המיקום של הפגיעה , הייתי מבקש משמאי לתת הצעת מחיר לתיקון איכותי , ואת הכסף שישלם הבחור (והוא ישלם , הדרכתי 8 שנים טיסנאטות , והוא ביצע עבירה חמורה של הטסה בשטח בנוי שיכלה להסתיים גרוע יותר) שומר לעצמי לשימושים אחרים .

לפניי כמה שנים השבתתי מכונית , השמאי שהגיע ובחן את המכונית ראה נזק דומה לשלך בקורות ה-A שמסביב לחלון הקדמי , והוא לא הפחית מהתשלום על המכונית .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...