Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חבריי הפורום,

ברצוני לנצל את הידע שלכם ומקווה שתצליחו לכוון אותי ולגרום לי לעשות בחירה נבונה.

ברצוני להשקיע סכום של 65-75 אלף ש"ח ברכב חדש.

כרגע הכף נוטה לכיוון רכב בקטגוריית "מיני" מכמה סיבות

א. הסכום שעומד לרשותי

ב. התייקרות מחירי הדלק

ג. רכב שלישי במשפחה

חרשתי את האינטרנט בחיפוש אחר הרכב המתאים, ואלו האופציות שעומדות לפני כרגע:

1. פיג'ו 107

2. יונדאי i10

3. סוזוקי אלטו

4. שברלוט ספארק

אהיה כנה, אני בחור צעיר ולא אשקר ואומר שפוזה, איבזור המכונית ועיצובה חשובים לי מאוד!

עם זאת אני רוצה לשלב חסכון בדלק וכנראה שאעדיף לקנות את האוטו מהחברה.

אשמח אם תאירו את עיניי ותכוונו אותי לבחירה נכונה, אם יש לכם הצעות/אופציות אחרות אשמח לשמוע!

גם חוות דעת על מכוניות יד שניה יתקבלו בברכה.

פורסם

זה:

אם יד שנייה, אז פיאט פנדה \ סקודה פאביה.

מהחברה, גם פנדה (אני כמעט בטוח שהיא נכנסת לך בתקציב).

לא מסתדר עם זה:

אהיה כנה, אני בחור צעיר ולא אשקר ואומר שפוזה, איבזור המכונית ועיצובה חשובים לי מאוד!

אבל על טעם וריח...

מבחינת עיצוב ואבזור שווה לבדוק את הספארק, קח אותה לנסיעת מבחן וגם את הI10 כדי לקבל קונטרה ותחליט.

מבחינת חסכון בדלק האלטו וה107 אולי יהיו טובות במקצת, אבל אבזור הפנים לא הכי איכותי בעולם ומרגיש דל.

פורסם
זה:

אם יד שנייה, אז פיאט פנדה \ סקודה פאביה.

מהחברה, גם פנדה (אני כמעט בטוח שהיא נכנסת לך בתקציב).

לא מסתדר עם זה:

אבל על טעם וריח...

מבחינת עיצוב ואבזור שווה לבדוק את הספארק, קח אותה לנסיעת מבחן וגם את הI10 כדי לקבל קונטרה ותחליט.

מבחינת חסכון בדלק האלטו וה107 אולי יהיו טובות במקצת, אבל אבזור הפנים לא הכי איכותי בעולם ומרגיש דל.

ידוע אם הספארק כבר מוצגת באולמות התצוגה ואם מישהו יכול לשפוך אור לגבי נתוני צריכת הדלק שלה?

פורסם

אתמול מישהו מהפורום רשם בהודעה שהוא ראה אותה בתצוגה, עשה נסיעת מבחן והזמין את הרכב.

אז סביר שהיא בתצוגה, תטלפן בבוקר לסוכנות הקרובה אליך ותבדוק אם היא נמצאת.

פורסם

ומבחינת ביצועים, התנהגות וחיסכון מי המומלצת שבניהן?

מבחינת עיצוב אני מרגיש חצוי, הספארק היא בעלת העיצוב פנים המרשים ביותר מבין כולן

אך מבחינת עיצוב חוץ דווקא ה-107 לוקחת..

פורסם

ראיתי היום את הI10 (מתיחת פנים), פנדה, ספארק ואלטו, על שתי האחרונות ישבתי לצד הנהג בנסיעת מבחן.

מבחינת פנים, אכן ל-107 אין שום מענה מול הספארק, היא מרגישה זולה משמעותית. הספארק למען האמת הרגישה הכי חיה בפנים והכי פונקציונלית. ומבחינת עיצוב לטעמי היא לא פחות יפה.

הנסיעה בספארק הייתה נעימה מאוד, המנוע הפתיע לטובה והיה מאוד שקט גם על 110 בכביש מהיר ולא הרגיש "זוחל". הנסיעה הייתה נוחה והספארק "ספגה" את הכביש כמו שצריך.

גם המנוע של האלטו הפתיע לטובה ונתן עבודה עם שלושה אנשים ברכב, אבל היה טיפה יותר רועש ובעמידה הרכב רועד מה שמובן עם 3 צילינדרים. התרשמתי פחות מספיגת הזעזועים אבל לא היה ממש נורא. מה שכן הרגשתי מאוד חנוק וצפוף.

מבחינת מרווח, עשינו בדיקה כאשר מושב הנהג מוסט לאחור עד סוף המסילה, בספארק ובI10 יחסית היה יותר מרווח, בפנדה להפתעתי כמעט ולא נשאר מקום, אולי רק לילד, אבל יכול להיות שיש לה מסילה יותר ארוכה.

לסיכום הספארק הרשימה אותי הכי הרבה, הI10 מתקרבת אליה באבזור למרות שהפנים מאוד דל וכבוי והאלטו הרשימה במנוע שלא הרגיש עייף לשניה.

בנוסף קיבלתי גם הצעת מימון מאוד נוחה משברולט, ללא ריבית והצמדה ואבזור נוסף ללא עלות: דיבורית BT, מרים שמשות וחיישניי ריוורס.

פורסם
ראיתי היום את הI10 (מתיחת פנים), פנדה, ספארק ואלטו, על שתי האחרונות ישבתי לצד הנהג בנסיעת מבחן.

מבחינת פנים, אכן ל-107 אין שום מענה מול הספארק, היא מרגישה זולה משמעותית. הספארק למען האמת הרגישה הכי חיה בפנים והכי פונקציונלית. ומבחינת עיצוב לטעמי היא לא פחות יפה.

הנסיעה בספארק הייתה נעימה מאוד, המנוע הפתיע לטובה והיה מאוד שקט גם על 110 בכביש מהיר ולא הרגיש "זוחל". הנסיעה הייתה נוחה והספארק "ספגה" את הכביש כמו שצריך.

גם המנוע של האלטו הפתיע לטובה ונתן עבודה עם שלושה אנשים ברכב, אבל היה טיפה יותר רועש ובעמידה הרכב רועד מה שמובן עם 3 צילינדרים. התרשמתי פחות מספיגת הזעזועים אבל לא היה ממש נורא. מה שכן הרגשתי מאוד חנוק וצפוף.

מבחינת מרווח, עשינו בדיקה כאשר מושב הנהג מוסט לאחור עד סוף המסילה, בספארק ובI10 יחסית היה יותר מרווח, בפנדה להפתעתי כמעט ולא נשאר מקום, אולי רק לילד, אבל יכול להיות שיש לה מסילה יותר ארוכה.

לסיכום הספארק הרשימה אותי הכי הרבה, הI10 מתקרבת אליה באבזור למרות שהפנים מאוד דל וכבוי והאלטו הרשימה במנוע שלא הרגיש עייף לשניה.

בנוסף קיבלתי גם הצעת מימון מאוד נוחה משברולט, ללא ריבית והצמדה ואבזור נוסף ללא עלות: דיבורית BT, מרים שמשות וחיישניי ריוורס.

תיהיה בריא!! עבודת קודש!!

:-D

ומה בנוגע לצריכת דלק? ידוע לך?

פורסם

צריכה ממוצעת מוצהרת 19.5 ק"מ/ליטר. בפועל זה כנראה יהיה פחות, אבל קשה להעריך כרגע כמה פחות, שאלתי בעמוד הפייסבוק הרשמי של הרכב, יש שם 7000 אנשים מרחבי העולם, ניראה מה התשובה שלהם.

• תוכן חדש...