Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגת שודים- ה"ידיעה" כרגע בתפקיד פיתוי עמחה בקניית העיתון (כמובן שהכותרת מגמתית ושגויה "גילה יוזמה, נעצר" (באדום זועק) ובגדול "שוטר, חנית במקום אסור"). רק במקום נסתר וקטן בין המילים כתוב שהשוטרים היו עסוקים בלבצע עבודתם במרדף רגלי (לאחר פריקה מהרכב) אחרי נרקומן\סוחר סמים המסוכן לציבור, ולא מדובר בדיוק בחניה בארומה, אל דאגה עד הערב זה יהיה בYNET.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
השוטר סך הכל טעה בשק"ד בסברה המקובלת בישראל כי השבת נגמרת במוצ"ש (אתה יודע, כמו בצבא)

אז למה השוטר שידע כל כך יפה לעצור אדם ולבזבז את זמנו, אינו יודע לומר את מילות הקסם "סליחה, טעיתי"?

קטנוני וילדותי

למה זה קטנוני להקפיד על החוק כלשונו? אם שוטר נותן לך דו"ח על כך שעברת קו לבן רק לרגע - זה לא קטנוני?

ואולי לשוטר יש בעיית אגו לא פחות - אולי אפילו קצת יותר - מהנהג?

שוטר אחר היה מעכב אותך עד ש"יהיה יום ראשון" ומשלב איזה בוחן תנועה בדרך

נו, אז גם אתה מבין שיש תופעה של שוטרים שהם גם קצת מאפיונרים.

מעשה שהיה: פעם עצר אותי שוטר בכביש תלת נתיבי לאחר שפניתי שמאלה ברמזור.

השוטר: לא אותת בשעת מעבר נתיב.

אני: לא עברתי נתיב.

השוטר - נסעת מהר.

אני - לא נכון, ולפני רגע אמרת נתיב?

השוטר: עוד מילה אחת ותקבל דו"ח.

אני: שתקתי כמו דג ונסעתי משם.

למה, לדעתך, שתקתי? כי לא היה לי מה להגיד?

דני

פורסם

אוכף חוק לא צריך להתנצל בפני אף אחד על טעות בשק"ד, כמו שאף אחד לא צריך להודות לו לאחר מניעת פשע זה או אחר.

זה בהחלט קטנוני להקפיד על החוק כלשונו לפעמים. בחוק כתוב שאסור לדבר במכשיר טלפון המוגדר-כמכשיר בעל לחצני חיוג. נראה מה יענה לך השופט שתטען שלאייפון אין לחצני חיוג. במקרה זה השוטר כמובן ציית לחוק כלשונו (כמו שצריך במקרה זה) אך תגובתו של הנהג והתנהגותו קטנונית.

למה לא ענית לשוטר?

כי העדפת להיות ה"חכם" ולא ה"צודק".

פורסם

שימו לב לחוכמולוג מהעמוד האחורי של ידיעות אחרונות שראה ניידת ש"חוסמת לו את הכביש" החליט שהוא יהיה חוכמולוג גדול והחנה את הניידת 150 מטר קדימה. הסתבר שהוא מפריע לפעילות מבצעית ואותם שוטרים בדיוק היו במרדף אחרי נרקומון שנמצא בחזקתו סמי קריסטל וסכין שהיו מגיעים לילד של אותו משועמם קטנוני שהניידת חסמה לו את הכביש. הוא בילה את הלילה באבו כביר (כמו שצריך) וחבל שלא הואשם בהפרעה לשוטר במילוי תפקידו.

השלב הבא- חסימת ניידות שלא יעברו באדום, גם במקרה חירום, זה מפריע לתנועה.

אכן חכמולוג אבל עם כאלו בייצים!!!!!!

ובנוגע להודעתך הלא מדוייקת ביותר - סוחר הסמים שתארת היה עם עשירית גרם קריסטל והסכין המסוכנת שתארת היא בעצם אולר קטן. מהכרותי עם הגזמות התקשורת מדובר כנראה בהטרדה מטופשת של צעיר שעיצבן את השוטרים או אפילו המצאה לאחר שמישהו גנב להם את הרכב והם היו חייבים להמציא תרוץ...

בכל מקרה האזרח יצא כמובן אידיוט, אבל אני לא רואה סיבה אמיתית של השוטר להחנות רכב באמצע הכביש אלה אם יש סכנה לציבור. בטח לא בשביל צעיר משועמם.

ודבר נוסף - אני זוכר רבות את פעילויות השוטרים עוד מהזמן שבו הייתי מתנדב. הקלות שבא הם מדליקים צקאלאקה ועוברים באדום היא מדהימה. שיש להם עצור ברכב (עצור לא מסוכן), שהם שומעים על אירוע מרוחק אבל מעניין. ברגע שיש סיבה הם ידליקו סיקנה ויעברו באדום.

אז לשאלתך - אני בהחלט חושב שחייבים להקפיד על שמירת חוקים על ידי השוטרים - ומעבר על החוקים לדעתי רק באישור של קצין בכיר.

פורסם

z4, אני לא יודע מה איתך אבל שאני נוסע בz4 אני נהפך לחביב השוטרים ועוצרים אותי לא פעם רק בשביל בדיקת רשיונות שיגרתית. פעם ב-bmw אחרת נעצרתי לבדיקת רשיונות והשוטר החביב אפילו דאג להיכנס לרכבי ללא צו, תוך כדי איום שאם לא יכנס לרכבי הוא יעכב אותי לחקירה. השוטר החביב פירק כל מושב ומגירה ברכב, כי הרי כל נהג bmw צעיר הוא סוחר או צורך סמים.

אז יש אזרחים במדינת ישראל שזוכתם המלאה להתמרמר על דרכי העבודה של השוטרים. אותי לא מפתיע שכל עבריין סוג ד' נהפך לסלב, וכל שוטר שאין לו חיים ומקדיש עצמו למניעת פשע הופך ליצן. ההתנהלות של חלק מהשוטרים שחושבים שהמדים הופכים אותם לאלוהים מורידה ערך מכל השוטרים. וזה לפני שהזכרנו פרשיות לא נעימות.

פורסם

ראשית, מי שנוסע ברכב קטן דו מושבי הוא לא בדיוק משרת התדמית האולטימטיבי (הישראלית) של ב מ וו, אלא זה שנוסע בX6 שחורה. ולא, לא עוצרים אותי כלל ואפילו נותנים לי להמשיך לנסוע שיש בדיקה שגרתית. כנ"ל לגבי חברים עם מכוניות "פשע" כגון X6, סדרה 7 טויוטות ענקיות ושחורות עם חלונות שלא רואים כלום גם עם פנס וכדומה. כנראה שמדובר במקומות בהם אתה מסתובב ו\או חשד מסוים שאתה מעורר.

יש זכות להתמרמר ואף יותר במסגרת חופש הביטוי, אבל זה לא תורם לתדמיתם ואופים של אותם מתלונני סתם.

פורסם
אוכף חוק לא צריך להתנצל בפני אף אחד על טעות בשק"ד

למה לא? לפני שנים קראתי בעיתון על מקרה שבו קבוצת שוטרים פרצה לבית באילת, הפילה את בעל הבית ואשתו על רצפת הסלון, אזקה אותם, הפכה את הבית - ואז התברר שטעו בדירה, ומה או מי שחפשו היה בבנין אחר.

אם זה היה קורה לך - לא היית רוצה, לכל הפחות, שיגידו "סליחה, טעינו"? אתה באמת חושב שזה מוגזם לבקש את זה?

כמו שאף אחד לא צריך להודות לו לאחר מניעת פשע זה או אחר.

ראשית, שוטרים ככלל אינם מונעים פשעים. שנית, השוטר מקבל משכורת כדי לרדוף אחרי פושעים וכדומה, אך אינו מקבל משכורת כדי לטעות.

ברור שזה קורה לפעמים; אז אומרים "סליחה", ונגמר. כי אם לא - אז מה יקרה לשוטר אם יתקל בפעם הבאה באזרח קטנוני עוד יותר, שגם מצלם ומקליט הכל, ויתעקש לתבוע פיצוי על מעצר שוא, הטרדה וכדומה?

למה לא ענית לשוטר? כי העדפת להיות ה"חכם" ולא ה"צודק".

אני באמת לא מבין למה אתה מסכים לקבל מצב כזה, של שוטר שהוא גם קצת בריון ופושע. ברור לי שזה המצב, ובמידה מסויימת אולי אפילו בלתי נמנע, אבל אני לא חושב שזה בסדר.

דני

פורסם
כנראה שמדובר במקומות בהם אתה מסתובב ו\או חשד מסוים שאתה מעורר..

המקומות שאני מסתובב בהם הם מביתי לעסקי ושניהם ממוקמים בפ"ת. חשד שאני מעורר? אולי רק סמל הרכב כי שנהגתי בהאמר נעצרתי לא פעם, אבל שאני נוסע בסוזוקי sx4 כלום, אותם שוטרים שעוצרים אותי בדרך כלל מאפשרים לי לסוע. וכמו שכתבתי אין לי שום דבר נגד משטרת ישראל, כמו שאומרים על אוהדי בית"ר מדובר בקומץ שעושה נזק לגוף שלם.

פורסם

למרות שלא קשור במישרין לנושא של פותח השירשור אני אגיב לתגובות. כמובן שזו דעתי בלבד.

לי בניגוד למספר כותבים יש הרבה נגד משטרת ישראל והשוטרים המועסקים בה. טעו בשיקול דעת, שיתנצלו. מישהו נפגע (גם בזבוז זמן הוא פגיעה) שישלמו. תשלום עבור הנזק שגרמו וקנס כמו כל אזרח מן השורה.

כנראה שהמצדדים במשטרת ישראל ושוטריה לא נפגעו הם או קרובי משפחתם על ידי שוטר. לא נפתח להם תיק פלילי על תקיפת שוטר, הם לא נאלצו לסכן את בריאותם בבילוי לילה בבית חולים וכמות קרינה מטורפת בצילומי רנטגן.

אין קשר לרכב בו אתה נוסע, המקרה מעל קרה להולכת רגל. אין קשר למיקום, המקרה ארע ברחוב ארלוזורוב שבתל אביב. גם לא לשעה, עשר בבוקר.

זה יכול וכמו שזה נראה זה גם יקרה לכולם. אני מניח שהתגובות של המצדדים במשטרה יראו אחרת לגמרי אחר כך.

abcde

פורסם

אני תוהה...

ההגבלה על נסיעה בנת"צ היא בשביל לא להפריע לתחבורה הציבורית.

לכן גם ניתן לנסוע שם בשבת - כי אין תחבורה ציבורית.

אממה, במוצ"ש דווקא יש תחבורה ציבורית!

כנ"ל גם בכניסת השבת - ביום שישי בערב כבר אין תחבורה ציבורית. אך תוקף אישור הנסיעה מתחיל רק בחצות שבין שישי לשבת. מדוע בעצם?

יש פה חוסר תיאום בין המצב בפועל ובין הגדרת החוק (?) / שלט, שמצביע על ימים א' עד ו' מחצות עד חצות..

פורסם

אני עדיין לא חושב שצריך להכליל את כל השוטרים בשנאה שלנו כלפי אלה שמרגישים שהם מעל החוק עקב מדיהם הכחולים.

ותאמין לי שישבתי לילה במעצר סתם בגלל שוטרים שלא ממש איכפת להם מה עשיתי או יותר נכון מה לא עשיתי.

יש המון שוטרים שמה לעשות לא ראויים ללבוש מדי שוטר, לייצג ולהגן על מדינת ישראל, מכיוון שבחרו לנפח את האגו שלהם על חשבון אזרחים. ומה שכתבתי מעל זה שאותם שוטרים הם אלה שעושים שם רע למשטרת ישראל. יש שוטרים שמקדישים את חייהם וכל זמנם וזמן איכות עם משפחתם על מנת לעשות סדר במדינה המטורפת שלנו, לכן לדעתי לא צריך להכליל את כולם.

פורסם

השוטר לא טעה.

השבת מסתיימת לפי הגדרתה ביהדות ,ומוצאי שבת זה כבר לא

שבת,ואז הנת"צ מיועד לאוטובוסים ,שכידוע נוסעים במוצ"ש.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

ליבמן

רואים שאתה מירושלים

בחיפה תחבורה ציבורית עובדת גם בשבת ולא רק במוצ"ש.

חיפה מדינה אחרת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...