Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניטש,

עולם הקצבות מתחלק ל 3 צורות פרוק עיקריות של הפרה, החיתוך האירופאי, הדרום אמריקאי והאמריקאי.

צורות החיתוך השולטת בארץ היא האירופאית עם קצת הבלחות של פרוק דרום אמריקאי.

אתה מחפש נתח אמריקאי ומאוד תתקשה (אם בכלל) למצוא אותו בארץ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמריקאים בקושים אוכלים את הנתח הזה, מי שקונה אותו הוא בעיקר היספאנים (מקסיקנים ודרומה).

לגבי נתח קצבים, היה מקובל לטחון אותו פה, ורק בשנים האחרונות אנשים הבינו שהוא דווקא טעים.

אגב, היות והאנטומיה של הפרה קבועה יחסית, לאן הולך החלק הזה בפירוק אחר? לטחינה או שהוא בשוליים של נתח אחר?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

האמת, אין לי מושג אבל לפי המיקום של הנתח, נראה שבהחלט לטחינה.

זה כמו שבארה"ב מאוד אוהבים פריים ריב, בחיתוך ארופאי אין כזאת חיה.

הוא הולך חצי לאנטרקוט וחצי לסינטה (כי זה המיקום שלו) ופשוט מתעלמים מקיום נתח שכזה (למרות שבכפר הגלובלי היום אתה מוצא מה שאתה רוצה, איפה שאתה רוצה...כמעט. :roll:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
הסלון של אייל שני אמור להיות דבר שאין שני לו.

אייל שני פרסונה מאוד מיוחדת אבל טבח מאוד בינוני, לא שום דבר מעבר לזה.

מקפיץ את הדיון בעקבות הביקורת (הצפויה) שפורסמה היום למסעדת "הסלון".

לצערי הרב, אני נותן לה שנה לפני שהיא מתרסקת בקול רעם גדול ומוסיפה עוד כמה עשרות נושים לשורת הנושים האדירה שאייל שני סוחב מאחוריו.

פורסם

מרוב הפלצנות של הביקורת הזו אי אפשר להבין, היה טעים או לא היה טעים ?!

"היינו אמורים לא היינו אמורים, מסנוור ע"י אורות וזיקוקים וכבוי..." אללה איסטור, תחליטי כבר אם המנות כן יופיעו בחלומותיך או לא יופיעו שם.

אסכם בקצרה את הביקורת למי שאין כח לקרוא:

פלצנית הולכת עם שלושה חברים פלצנים למסעדה של שף פלצן שמפליץ מנות פלצניות ובסוף משלשל לכיסו 1093 פלצנונים חדשים.

בתיאבון, אני בסביח פרישמן, יותר זול ב 63 שקל מהסביח של הפלצן וגם בטוח יותר טעים :biglaugh:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
מרוב הפלצנות של הביקורת הזו אי אפשר להבין, היה טעים או לא היה טעים ?!

"היינו אמורים לא היינו אמורים, מסנוור ע"י אורות וזיקוקים וכבוי..." אללה איסטור, תחליטי כבר אם המנות כן יופיעו בחלומותיך או לא יופיעו שם.

פלצנית הולכת עם שלושה חברים פלצנים למסעדה של שף פלצן שמפליץ מנות פלצניות ובסוף משלשל לכיסו 1093 פלצנונים חדשים.

בתיאבון... אני בסביח פרישמן... :biglaugh:

ועל זה נאמר ביקורת פלצנית:-D. תודה שחסכת לי לקרוא.

איך אני לא רואה אותך בסביח? גם אני שם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אלון, הוצאת לי את המילים מהמקלדת. המבקרים של עכבר העיר כל כך פלצנים שאפילו אני לוקח צעד אחורה. :-)

חכו, עוד לא קראתם את הביקורת על ארוחת בוקר בבית קפה ביפו וה"קמחים המעורבים" שמהם מכינים שם את הלחם. :roll:

פורסם
איך אני לא רואה אותך בסביח? גם אני שם

אני חיפאי, כשאני מגיע לבקר את אחי ו\או אחותי בתל אביב אני משתדל לא לפספס את פרישמן :-)

וה"קמחים המעורבים" שמהם מכינים שם את הלחם. :roll:

אז ככה קוראים לקמחים האלה... :lol:

פורסם
אלון, הוצאת לי את המילים מהמקלדת. המבקרים של עכבר העיר כל כך פלצנים שאפילו אני לוקח צעד אחורה. :-)

פוסט מודרניזם.

אתה קורא ביקורת על סרט, מקבל קורס זריז בתולדות האומנות, פילוסופיה מזרחית, חופן מטאפורות מגניבות (בעיקר את מי שהגה אותן ורק הוא מבין אותן...), ורק לא מצליח להבין על מה הסרט והאם כדאי לראות אותו.

מילא זה, גם התחקירים שלהם נקראים ככה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

:biglaugh:

הזכרת לי, כששאלו את ביאליק מה דעתו על משחק הסנוקר אז הוא אמר (נא לקרא במלעייל מוטעם הייטב):

"עומדים שני לייצים, אוחזים בעייצים ומכים בביצים"

פורסם

לא סגור על זה אבל לדעתי ההוא שהיה עושה את הסביח בפרישמן זה זה שנימצא עכשיו בטשרנחובסקי אבל זה כבר ממזמן ככה.

בכל מקרה, קפוץ לזה בטשרנחובסקי, הוא הכי טוב בארץ .

פורסם

בשעה טובה, חזרתי הביתה לאחר שבועיים של ביקורי לקוחות (וגם קצת זמן עם המשפחה) בארץ. להלן התקציר:

דוניה רוסה - מקום יפהפה ומקורי, שווה ביקור, ולו רק בשביל הנוף והסמטאות הציוריות של עין הוד.

יש לי גם כמה דברים פחות חיוביים להגיד עליה, אבל נמנע מזה כרגע. האוכל טוב, השירות לא רע ויש חניה צמודה.

Pier21 - אין מה לומר, ערן צדק. אכן מקום נחמד לשבת בו בנמל, עם חברים או משפחה. לא התלהבתי יותר מדי

מהפיש וגם הצ'יפס היה ככה-ככה, אבל לא ציפיתי להרבה מפאסט פוד, ואהבתי את העובדה שבנוסף לקטשופ הביאו

גם מיונז. יוזמה ברוכה, ומאד פופולרית באירופה.

השווארמיה ברמת השרון - אחלה מקום, השירות העצמי בהחלט מוסיף, אבל ממתי שווארמה בלאפה התחילה לעלות

35 שקלים? ככה זה נהוג בארץ? נראה קצת מוגזם בשביל אוכל עממי, לא? או שאולי זה רק אני.

באבא יאגה - בזבוז מוחלט של זמן וכסף. הגינה המפורסמת שלהם נראית כמו המרפסת שלי, ועל אותה מרפסת אני

מצליח להכין אוכל טעים יותר ברוב המקרים... הפלמני שלהם זה עלבון לבישול הביתי. המנות קטנות, השירות אמנם

משתדל אבל חובבני, והמוזיקה רועשת מדי. בכלל, אחרי 9 המקום נראה ונשמע כמו מסבאה, לא כמו מסעדה קטנה.

להבא, מומלץ להימנע, אלא אם כן אתם ממש רעבים ויש לכם תלוש לארוחה בחינם שם. וגם אז יש אופציות עדיפות.

ל-NG, הבראסרי והשאר שהומלצו פה, לא הגעתי לצערי, פעם הבאה. בינתיים, כמה מקומות נוספים שיצא לי לפקוד:

מסעדת "דובה" בנתניה - אוכל לא רע ומקום יפה ומעוצב. שירות נהדר ומחירים סבירים. לצערי, בעל הבית שם טיפוס

מעצבן וחסר כל תודעת שירות, מתייחס למקום כאילו זה אצלו בבית ולא מקום שיש בו לקוחות. אותי הוא כבר לא יראה,

וחבל, כי היה פוטנציאל. ד"א, בערב הג'אז שלהם (ככה משווקים את זה) המוזיקאים הגיעו באיחור של שעה וחצי, ואז

ניגנו חצי שעה והצטרפו לשולחן של אותו בעל בית. אף אחד לא התרגש, חוץ מהלקוחות כמובן. אם זה לא זלזול, אני

לא יודע מה כן.

"אוונגרד" ברמת החי"ל - אהבתי את ההמבורגר הישראלי, חבר שלי לקח את אחת הפסטות וגם לא התלונן. סה"כ היה

סבבה, די מהיר ועם שירות מזמין. שווה לבקר שם מדי פעם, במיוחד בשעות הערב המוקדמות, כשעדיין (או כבר) ריק.

המבורגריית "R בריבוע" בפ"ת - לא הייתי שם קרוב לשנה, והבנתי שהמקום הדרדר. אז לא דובים ולא יער, היה מצויין.

מנות גדולות, מחיר קטן, אוכל טעים ומהיר במידה מספקת. נשוב לשם בפעמים הבאות. רק הקופה בהתחלה היא צוואר

בקבוק מיותר וטיפשי, המעיד על חוסר מעוף מחשבתי מצד הבעלים (דיברנו איתו על זה). חוץ מזה, דווקא מומלץ בחום.

"ווייט הול סטייק האוס" בהרצליה - הפתעת השבוע, כי דווקא שם הנמכתי ציפיות. האוכל היה מצויין, ההגשה שלו מהירה

ומקצועית (למדי), המחירים לא גבוהים במיוחד, והאווירה חיובית ביותר. לא באמת מסעדת גורמה, אבל שוב, מומלץ בחום.

פעם נוספת, תודה לכולם על ההמלצות. נתראה בביקור הבא. :yum:8)

פורסם
לא סגור על זה אבל לדעתי ההוא שהיה עושה את הסביח בפרישמן זה זה שנימצא עכשיו בטשרנחובסקי אבל זה כבר ממזמן ככה.

בכל מקרה, קפוץ לזה בטשרנחובסקי, הוא הכי טוב בארץ .

אבדוק את הנושא בביקור הבא במרכז...

• תוכן חדש...