Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עבר זמנו...

הרכב אינו באחריות ולכן אין כאן בכלל עניין לדבר על זה.

הניסיון האישי שלי שהוא בטח רב משלך בטוח ורק מתחום הרכב בו עסקינן פה בפורום, הוא דווקא חיובי, אגב, כל התוספים המודרנים מותאמים לעבודה עם חיישן חמצן וממיר קטליטי.

מאז למדתי הרבה על תוספים ועל JB באופן כללי אני ממליץ, גם אם אין דף מוצר נוצץ ומרשים (שאותו לא תמצא אצל שום יצרן תוספים מהשורה הראשונה, ענייני סודיות)

סתם להשתמש בתוספי שמן זה מיותר, בטח אם משתמשים בשמן מנוע איכותי, אבל לפתור בעיה של נקישות מנוע, כשלב אחד לפני שמתחילים לפרק מרימים או להכנס לאבחוני רעש מעצבנים אני הייתי הולך על זה בשקט

שלום רב

האם אתה מתכוון למוצרי bg

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא טעיתי ..JB (מרק פרסם קישור למעלה) אך לדעתי גם BG הוא מוצר רציני ולא תוסף שקר כלשהו, אך הנסיון שלי איתו מתסכם בטיפול במערכות דלק וניקוי סעפות.

• ספונסר פורום
פורסם

התופעה ביונדאי בעקבות הסתימות הוא רעש תמידי שעוצמתו

משתנה מרגע לרגע .

ולכן כמו שאמרתי בתחילת השרשור נקישות של מס שניות בבוקר הם לדעתי

בעיה מכנית של זליגת שמן מהתא של המרים .

מרים תקין יכול לאחוז את השמן שמולא בו בזמן פעולת מנוע אחרונה מס ימים .

מרים דולף יתרוקן במשך לילה אחד .

וכל זה לא קשור למערכת השימון או לאיזה כשל שקים בה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

מרים כזה הוא לרוב שחוק ואין לו תקנה, לא ניקוי ולא כלום למעט אפשרות של פיח שהתיישב על השסתום חד כווני שלו ואז יש התרוקנות הדרגתית עד למצב של נקישות בוקר רגעית, במצב זה אולי באמת הטיפול ע"י תוסף יכול לעזור. אני בדעה שזה שווה ניסיון.

אגב, גם תקלות של יניקת אויר למערכת השימון, שזו תקלת מערכת שימון באופן כללי, יגרום לבעיות של נקישות בוקר לזמן ארוך עד להתחממות אם בכלל.

פורסם

האם את התוסף הפותר את בעיית התיקתוקים כפי שנכתב על ידי דני דין צריך להוסיף כול X קילומטר או באופן חד פעמי ?

איזה כייף לי :)

פורסם
קשקוש!! תוספי שמן אכותיים לא יגרמו לשום בעיות נלוות במנוע....מרק, אלו בדיוק התוספים שאני מדבר עליהם.

בס״ד

תוספי מנוע בשמוש לא מבוקר בהחלט עלולים להסב נזק למנוע.

כאשר התגלתה בעית הבוצה במנועי 3zz של טויוטה אני אישית שלחתי דגימות שמן מנוע לבדיקה ספקטרומטרית לפי הנחיות הייצרן

לשם גילוי וזיהוי מרכיבי השמן והאם בעל הרכב הוסיף תוספי מנוע האסורים לשימוש ועלולים לפגוע במנוע מנסיוני.

פגשתי אדם עם דולר, החלפנו דולרים ועדיין לכל אחד מאיתנו יש דולר אחד. פגשתי אדם עם רעיון, החלפנו רעיונות ועכשיו לכל אחד מאיתנו יש 2 רעיונות.

פורסם
בס״ד

תוספי מנוע בשמוש לא מבוקר בהחלט עלולים להסב נזק למנוע.

כאשר התגלתה בעית הבוצה במנועי 3zz של טויוטה אני אישית שלחתי דגימות שמן מנוע לבדיקה ספקטרומטרית לפי הנחיות הייצרן

לשם גילוי וזיהוי מרכיבי השמן והאם בעל הרכב הוסיף תוספי מנוע האסורים לשימוש ועלולים לפגוע במנוע מנסיוני.

איזו הסקת מסקנות מבריקה...!!! בגלל שיש תקלת יצרן עם המנועים של טויוטה חיפשו אולי הלקוח אשם בזה שהוסיף תוסף שמן ודפק את המנוע... ועל זה אתה עכשיו קובע שתוספים עלולים להסב נזק מנוע. מענין מה גילו בבדיקות הספקטרומטריות של השמן ששלחת ..

פורסם
איזו הסקת מסקנות מבריקה...!!! בגלל שיש תקלת יצרן עם המנועים של טויוטה חיפשו אולי הלקוח אשם בזה שהוסיף תוסף שמן ודפק את המנוע... ועל זה אתה עכשיו קובע שתוספים עלולים להסב נזק מנוע. מענין מה גילו בבדיקות הספקטרומטריות של השמן ששלחת ..

בס"ד

חדל לקשקש ולהוסיף שלוש נקודות בכול שורה שאתה כותב.

מעולם לא כתבתי שהייצרן חיפש דרך מוצא כפי שרשמת. בין הייתר הבדיקה כללה בדיקה להמצאות תוספי שמן מנוע.

הבנת זאת ?

פגשתי אדם עם דולר, החלפנו דולרים ועדיין לכל אחד מאיתנו יש דולר אחד. פגשתי אדם עם רעיון, החלפנו רעיונות ועכשיו לכל אחד מאיתנו יש 2 רעיונות.

פורסם

נישמע כמו סיבה להפיל אשמה על הלקוח כדי להתנער מאחריות!

גם אם בבדיקה ימצא כי הלקוח השתמש בתוסף שמן כלשהו, כיצד תוכיח כי הוא שגרם לנזק?

ונניח כי יתגלה שהלקוח השתמש בתוסף, מה תעשו?

בשמני המנוע כבר קיימים תוספי שמן, כיצד תבדילו בין תוסף ש"מובנה" בשמן(מגיע עם השמן), לבין תוסף חיצוני?

פורסם
בס"ד

חדל לקשקש ולהוסיף שלוש נקודות בכול שורה שאתה כותב.

מעולם לא כתבתי שהייצרן חיפש דרך מוצא כפי שרשמת. בין הייתר הבדיקה כללה בדיקה להמצאות תוספי שמן מנוע.

הבנת זאת ?

נו...וזה אומר שתוספי שמן פוגעים במנוע???...

• תוכן חדש...