Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

מישהו יכול להגיד לי כל כמה זמן מחליפים טיימינג במגאן 2008?

3 שנים? 4 ? 5?

מצאתי מגאן 2008 באוויס במחיר טוב - היסטוריית הטיפולים מראה שעשו טיפול 60,000 + טיימינג לפני חודשיים.

אני רק לא מבין למה עושים טיימינג לרכב ש 3 שנים על הכביש.

תודה

פורסם

ערב רב

אם זכרוני אינו מטעה

5 שנים או 120000

יתכן שמשאבת מים נזלה, ולכן הוחלפה כולל טיימינג

או שהיתה בעיית דיפייזר

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

שלום,

מדגמי 2007 והלאה הוראת היצרת לטיימינג היא בכל 90,000 ק"מ ולא 120,000 כפי שנכתב לעיל.

בדגם 2008 אין דיפייזר ולכן לא רלוונטי.

אפרים

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
שלום לכם

3 שנים? 4 ? 5?

מצאתי מגאן 2008 באוויס במחיר טוב - היסטוריית הטיפולים מראה שעשו טיפול 60,000 + טיימינג לפני חודשיים.

תודה

רנו מגאן מבצע טיפול כל 30 אלף או שנה.

כיוון שזו השנה השלישית של הרכב,הרכב אמור לבצע טיפול של שנה שלישית (כמו טיפול 90).

בטיפול של 90 אלף מבצעים טיימינג בהתאם להוראות יצרן.

אם יש עוד משהו שאני יכול לסייע אתה מוזמן לפנות אלי,

גיל מאוויס

פורסם

לא סביר כלל שאחרי 3 שנים בלבד יש לבצע החלפת רצועת תזמון ,אם הרכב עדיין לא הגיע ל 90K ק"מ. כדאי שתבדוק את עצמך שוב.

פורסם

מעניין מה שגיל מאוויס אומר

לא כל כך הבנתי מדוע רכב עם 50000קמ ו 3 שנים על הכביש עובר טיימינג.

האם זה בגלל ה 3 שנים?

פורסם
לא סביר כלל שאחרי 3 שנים בלבד יש לבצע החלפת רצועת תזמון ,אם הרכב עדיין לא הגיע ל 90K ק"מ. כדאי שתבדוק את עצמך שוב.

למה לא סביר?

בכל הצרפתיות שהיו לי (206 / C3 / C5 / 307 ) המוסך החליף טיימינג לפי 3 שנים או 90K המוקדם מבין השניים.

יש שתי אפשרויות.

או שאתה צודק ואין סיבה להחליף (מה שאומר שסתם שילמתי הרבה אלפים טובים במהלך 8 השנים האחרונות)

או שהרצועות מתייבשות באקלים המדברי שלנו, והמוסכים מונחים ע"י היצרן להחליף כל 3 שנים גם אם לא עברו 90K.

גילוי נאות, הרכבים שהיו ברשותי היו משנות ייצור שבין 2001 ל 2005.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

ענית לעצמך איכשהו..כיום, איכות הרצועות טובה יותר בהרבה ממה שהיה מקובל לפני מספר שנים ותדירות החלפת רצועות תזמון רק הולכת ונמתחת.

אישית אני לא מכיר רכב שדורש החלפת רצועת תזמון מבחינת זמן, כל 3 שנים, אולי אני לא מכיר את כל הרכבים שיש בעולם אבל זה עדיין נשמע לי מופרך ולא סביר לרכב משנת יצור המדוברת.

פורסם
מעניין מה שגיל מאוויס אומר

לא כל כך הבנתי מדוע רכב עם 50000קמ ו 3 שנים על הכביש עובר טיימינג.

האם זה בגלל ה 3 שנים?

היי בועז,

לשאלתך- התשובה היא כן.

למרות שהרכב עושה קילומטרז נמוך,היצרן מחייב לעשות טיפול לפחות פעם בשנה.

טיימינג מבצעים בטיפול השלישי 90 אלף (מגאן עושה טיפול כל 30 אלף) או אחרי 3 שנים.

סופ"ש נעים,

גיל מאוויס

פורסם
למה לא סביר?

בכל הצרפתיות שהיו לי (206 / C3 / C5 / 307 ) המוסך החליף טיימינג לפי 3 שנים או 90K המוקדם מבין השניים.

יש שתי אפשרויות.

גילוי נאות, הרכבים שהיו ברשותי היו משנות ייצור שבין 2001 ל 2005.

גם ברכבים האלו שינו בסופו של דבר את הוראות היצרן ובדגמים החדשים יותר מדובר על החלפה במרווחי זמן גדולים יותר, למרות שהמנוע נשאר אותו המנוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שלום לכם

3 שנים? 4 ? 5?

תודה

שלום בועז

דניאל צודק, לפי הוראות היצרן ואוטודטה במנועי רנו מגן 2 1600 ו 1400 סמ"ק יש להחליף רצועת טימינג כל 72000 מייל שזה בערך 100000 ק"מ או כל 5 שנים.

שבת שלום.

פורסם

ברכב שלי מגאן קופה 2001 נעשה טיימינג עכשיו עם 98K.. שזה 9 שנים.

הרצועה והמותחנים היו במצב מצויין.

בפג'ו פרטנר החדשה שנקנתה לאחרונה,במוסך נאמר שמחליפים טיימינג ב 250K

כל עוד שהרצועה מוגנת משמן ואבק היא יכולה להחזיק שנים רבות

הצרות מתחילות כשהרצועה באה במגע עם שמן/אבק או ששוטפים את המנוע עם כל מיני חומרים רעים.

יום טוב

ערן

פעם הייתי קופץ מהגשר ואז מתחיל לבנות את הכנפיים

אני עדיין כאן,אז בטח הצלחתי לא רע...:roll:

היום כבר בגרתי..אני מייבא כנפיים מאיביי :wink:

פורסם
היי בועז,

לשאלתך- התשובה היא כן.

למרות שהרכב עושה קילומטרז נמוך,היצרן מחייב לעשות טיפול לפחות פעם בשנה.

טיימינג מבצעים בטיפול השלישי 90 אלף (מגאן עושה טיפול כל 30 אלף) או אחרי 3 שנים.

סופ"ש נעים,

גיל מאוויס

אתה טועה ומטעה!!! החל משנת 2006 טיימינג לכל רכבי הבנזין של רנו עושים כל 90 אלף ק"מ או 4 שנים.

אז אם הרכב רק עם 50 אלף ושנה שלישית, אין צורך לעשות טיימינג, יעשה רק בטיפול הבא של שנה רביעית.

פורסם

טוב תשובה החלטית וסופית לא קיבלתי כי כל אחד אומר משהו אחר - בסופו של דבר החליפו רצועה חיוני או לא אני מבסוט.

חווית הקנייה באוויס היתה מצויינת חוץ מכמה דברים מרגיזים שאולי גיל מאוויס יסביר לי.

הרכב לא הגיע נקי - אני יודע שבדרך כלל בהכנה למכירה מנקים את הרכב נקיון יסודי - לא כך היה.

טאסות לגלגלים - למה אין את המקוריים? למה משהו סיני שנראה רע?

והדבר האחרון - למה על המנוע אין את הכיסוי פלסטיק השחור של רנו? פלסטיק גדול שחור שיושב על המנוע?

חיפשו לי כסה בכל המגאנים בסניף והם לא מצאו כזה.

ושוב -חווית הקנייה הייתה טובה מאוד , הרכב שמור ובמצב טוב מאוד אבל הדברים הקטנים האלה קצת מבאסים.

אלה לא דברים שיפילו עסקה בסופו של דבר.

תודה

פורסם

לדעתי קיבלת תשובה סופית, הרי לא סתם אנחנו נותנים סימן זיהוי לבעלי מקצוע מומחים בפורום---- 4 שנים, שזה הרבה יותר הגיוני וחסכוני מאשר 3 שנים.

• תוכן חדש...