Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעולם לא תראו מודעה על רכב עם ק"מ גבוה, שחתומה עליה טרייד מוביל.

בדקתי עכשיו מול המלאי העדכני על רכב עם 80 אלף ק"מ, שנמצא באתר הרשמי - וכמה לא מפתיע, לא נמצא באתר.

אני מוכן לשים כסף ולראות שטרייד מוביל מקפיצה (באופן אוטומטי, בטעות, כמובן) רק מודעות "איכות".

עם זאת - אני נאלץ לקבל את דברי טרייד מוביל.

הלאה:

1. מתי יימחקו כל המודעות הלא רלוונטיות?

2. מי יפקח מעכשיו על כך שלא יהיו מודעות פיקטיביות? האם צריך לחזור מדי פעם לשרשור הנ"ל או לפתוח חדש בכל פעם ש"תשכחו" (לכאורה) ב"טעות" (לכאורה) לפקח על מחיקת המודעות? ברור לכם שלאנשים כאן יש זיכרון לטווח ארוך ואף אחד לא מתכוון להרפות.

3. מדוע קיבלתי איומים על כך שאני "משמיץ" כאשר בעצם בהודעה זו לקחתם אחריות על התופעה שעליה הצבעתי?

שיהיה ברור - הודעה זו הודפסה והיא חלק מתיק שנאלצתי להכין עם התגוננות משפטית לקראת תביעה מצדכם.

האם כך מגייסת טרייד מוביל לקוחות?

אני מתקשה להבין למה בכלל טרחתי להתקשר אליכם מלכתחילה, 3 פעמים בשלוש הזדמנויות רכישה שונות.

סמדר מטריידמוביל כתב:

4. אנחנו אכן פנינו להנהלת הפורום בבקשה שיטפלו בהשמצות נגדנו וביקשנו את פרטי המשתמש. הם סירבו ופנו אליך וסיפרו לך על הפניה שלנו אליהם - זה לא איום, זו חברה שרוצה לדעת מדוע ולמה משמצים אותה, זה הכל.

סמדר מטריידמוביל כתב:

הופעתן של מודעות שאינן אקטואליות בלוח, וכן הקפצתן, נובעות מתקלה במחיקתן - הכלי האוטומטי אינו מזהה את המודעות כלא אקטואליות ולכן מקפיץ גם אותן. ברצוננו להדגיש, כי הקפצת הודעת אלו נובעת מתקלה ומנוהל פנימי לא תקין ולא משיקול דעת או רצון לנהוג שלא כמקובל. עם זאת, אנו נושאים במלוא האחריות ופועלים לתיקונה של תקלה זו.

אותי מעניין בעיקר ההבדל הנ"ל בהודעות.

לפני מספר ימים טענת כי משמיצים את טרייד מוביל, שלחת אלי עו"ד (!!!!) שיאיים עלי בתביעה ורצה לדעת מדוע ולמה משמיצים את החברה - והופס, היום אנחנו מגלים כי מדובר ב"תקלה" ואתם נושאים באחריות ובלה בלה בלה.

עכשיו כבר מותר לגלות, חברים:

סגנית שר התמ"ת, הגב' אורית נוקד - התערבה אישית בנושא, דרך הרשות לסחר הוגן.

לכשיהיו לי עדכונים נוספים, אעדכן.

שיחזור

פורסם

ממתי פעולת הקלדה ידנית זה כלי אוטומטי ואם זה כלי אוטומטי שנבנה עבורכם מדוע החברה שבנתה אותו עושה בו שימוש לצרכיה. לרוב כאשר חברה מזמינה תוכנה ייעודית (כלי אוטומטי) היא זו שעושה בו שימוש. באם נושא המודעות באתר יד הועבר לחברה חיצונית הרי שהתוכנה נבנתה על ידה ולצרכיה.

במבחן האדם הסביר, כאשר אחריות נזרקת לפתחו של צד אחר מבלי לנקוב בפרטיו ניתן לראות בכך משום מצגת שווא. מאחר והאשמה העיקרית רובצת כעת לפתחו של גורם עלום ומאחר וזאת עיקר האשכול, אין אני משוכנע שכך אכן פני הדברים.

לטעמי, מוטב היה ולא הוזכרה כלל החברה החיצונית העלומה. היה ראוי יותר לקחת אחריות, לתקן ולהתנצל.

שיחזור

פורסם

ד"ר,

עקבתי אחרי על השירשור הנוכחי מתחילתו וגם הבוקר (עוד לפני התקלה).

אני לא בא להצדיק, לרחם או להקל במה שעשו טרייד-מוביל. אני חושב שכרגע אתה ויתר הקוראים רוצים לראות "דם", התפלשות על הרצפה ובכי תמרורים של סליחות.

תקלות בתוכנה הן דבר אפשרי. תקלות תיכנות גם הן אפשריות. לפעמים מי שכתב את התוכנה ומכיר את נבכי נשמתה, כבר לא עובד בחברה המתפעלת וע"כ קשה יותר למצוא את הפתרון. זה לא אומר ששוקטים על השמרים ולא מחפשים פתרון. אולי לוקח יותר זמן, אבל סביר שפתרון מחפשים.

אפשר להגיד בואו נפסיק את פעולת התוכנה עד למציאת פתרון, אבל זה עדיין לא אומר שהמודעות יעלמו, הן פשוט ירדו מיקום ולאט לאט יעלמו.

אני הייתי נותן לטרייד-מוביל פסק זמן של שבועיים ע"מ לראות אם חל שינוי כלשהו ומה המגמה.

גם כך לדבריך, מאחרי הקלעים יש מי שבודק, וכנראה שהשיניים שלו מספיק חדות, אז פסק זמן של 10-14 יום לא ישנה.

אני מניח שבסופו של דבר טרייד-מוביל תמצא את הדרך ליישר ההדורים.

מאידך, אולי גם תמצא הפירצה המשפטית שתכשיר את השרץ, הרי ברור לך שגם זאת אופציה שיכולה להיבחן על-ידם, גם אם היא לא הכי מלבבת.

לפני שכולם קופצים, שהרי אני לא מאלה המוותרים בקלות אילו פגעו בי - לא אמרתי לוותר, אמרתי לתת פסק זמן ולעצור את הרצון ל"דם" עכשיו. להקיז דם אפשר גם בעוד שבועיים ואולי אז ההקזה גם תקבל מומנטום חיובי יותר אם לא יעשה דבר לתיקון.

לפעמים לא צריך התנצלות בריש גלי ואותיות קידוש לבנה, מספיק לראות תיקון המצב כדי לדעת שניצחת.

.

שיחזור

פורסם
איזה תקלות??על מה אתה מדבר?

ומה הקשר לדם?אף אחד לא רוצה דם,רוצים הגינות ויושר!!!!!! זה הכול.

בנתיים לא נראה שזה הזיז בכלל למישהו בטריידמוביל,כי שיטת המודעות שלהם עדיין עובדת בפועל!.

שיחזור.

פורסם

בתגובה לאמיר שליט:

אתה טועה,

אני רק רוצה מחיקה של כל המודעות כרגע והעלאה של המלאי העדכני.

מבחינתי אחרי שזה קורה הסיפור נגמר.

שיחזור

פורסם

משהו מוזר קרה- המודעות שוחזרו אבל לא כולם.

ד"ר סובארו כתב הודעה (שלא שוחזרה) ופנה בין השאר גם אלי .

ברצוני להתנצל לפני הד"ר. לא היתה לי כוונה לעבור לנושא אחר ("צמיג ישיר") תוך כדי השרשור הזה, ואני כמובן תומך במאבק הצודק של הד"ר, מאבק שיועיל לכולנו.

יהודה

פורסם

אכן לא כולם שוחזרו

ההודעה של טריידמוביל בה הם מודים ומסבירים למשל, עברה שינוי " קוסמטי"

ההתנצלות למשל הודגשה ובאות גדולה יותר מאשר הייתה במקור.

הודעה שלי למשל קיבלה שם של משתמש יאשה ולא ישה. וגם הודעה אחת או שתיים חסרות .

מניח כי הכל תוצאה של שרשרת של טעויות .

בכל מקרה לפחות בדיקה שלי על האלפא מיטו 2006 היא עדיין למכירה:shock: נכון ל שעה 8 בערב ביד 2.ואם מישהו חשש לרגע הגולם עשה את העידכון היום 15.12.10.

הגולם טרם שמע על התקלה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הגולם הגדיל לעשות היום והקפיץ את המיטו פעמיים.

האם הוא קם על יוצרו?

האם הוא מפתח בינה עצמאית?

האם החברה המסתורית שפיתחה את הגולם היא סייברדיין?

אם כן אז אולי אנחנו עדים לתחילת נבואת הזעם מסדרת סרטי טרמינייטור:shock:

run for your lives

פורסם

מה זה משנה אם שוחזר או לא, לפותח השרשור יש הכל מודפס וזה מה שחשוב.

אז כרגע זה עומד על מצב שטרייד מוביל התנצלו והודו בטעות בצורה דיפלומטית הייתי אומר, מצד שני הדוקטור לא שבע וממשיך במלחמתו העיקשת והצודקת, אני צודק עד כאן?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מבצע 1+1 בחינם.

איך אמר הדר'

למחוק את כל המודעות ולהתחיל מחדש.

הצעתו לא התקבלה כנראה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני חושב שעכשיו יהיה יותר קל להגיע לשרשור הזה מחיפוש "שיחזור" בגוגל, מאשר "טריידמוביל". :-P

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם
ממתי פעולת הקלדה ידנית זה כלי אוטומטי ואם זה כלי אוטומטי שנבנה עבורכם מדוע החברה שבנתה אותו עושה בו שימוש לצרכיה. לרוב כאשר חברה מזמינה תוכנה ייעודית (כלי אוטומטי) היא זו שעושה בו שימוש. באם נושא המודעות באתר יד הועבר לחברה חיצונית הרי שהתוכנה נבנתה על ידה ולצרכיה.

במבחן האדם הסביר, כאשר אחריות נזרקת לפתחו של צד אחר מבלי לנקוב בפרטיו ניתן לראות בכך משום מצגת שווא. מאחר והאשמה העיקרית רובצת כעת לפתחו של גורם עלום ומאחר וזאת עיקר האשכול, אין אני משוכנע שכך אכן פני הדברים.

לטעמי, מוטב היה ולא הוזכרה כלל החברה החיצונית העלומה. היה ראוי יותר לקחת אחריות, לתקן ולהתנצל.

אותי דווקא מטריד משהו אחר...

אם כוונות החברה באמת היו טהורות והם לא ידעו על הקפצה שיטתית של מודעות ישנות ע"י מערכת אוטומטית, איך זה שלא התקבלו תלונות מעובדי החברה שהם מקבלים המון טלפונים על מודעות שהיו צריכות להמחק?

בארגון עם כוונות טובות, כל עובד היה מדווח מיד על מודעה לא רלוונטית שקיבל בעקבותיה טלפון, ומישהו איפשהו היה מבין די מהר שיש בעיה.

אני בטוח שאני לא היחיד כאן שלא ממש מאמין שהמודעות הפיקטיביות אינן שיטת עבודה קבועה ובעייתית מבחינה מוסרית.

אני יודע שאני לא אקנה שם רכב, ולא אמליץ לחברי ולמשפחתי לקנות שם רכב.

מי שמשתמש בשיטות לא הגונות בפרסום עלול גם להשתמש בשיטות לא הגונות בשאר עסקיו.

ועוד משהו - לא כל כך קשה לחברה להושיב שניים-שלושה אנשים מול מחשב ולמחוק מיד את כל המודעות שאינן רלוונטיות.

מעניין אותי מדוע זה לא נעשה עד כה, ומעניין אותי מתי זה כן ייעשה, והאם המצב יישמר לאחר מכן?

אני בטוח שאני לא היחיד שימשיך לעקוב.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
משהו מוזר קרה- המודעות שוחזרו אבל לא כולם.

אכן. גם הודעות שלי בשרשור זה לא שוחזרו. לא נורא, אני לא נעלב, לא כתבתי שום דבר באמת חשוב :lol:

נראה ששלומי שחזר את ההודעות בצורה ידנית, אחת אחת. שלומי, שתדע שאני מעריך את המאמץ (בלי שמץ ציניות!). ראוי שהשרשור הזה יחייה ויתקיים על דפי האינטרנט, ולא רק במטמון של גוגל.

:turn-l:
פורסם
איזה תקלות??על מה אתה מדבר?

ומה הקשר לדם?אף אחד לא רוצה דם,רוצים הגינות ויושר!!!!!! זה הכול.

כשם שלא ברור לך על איזה "דם" אני מדבר, כך גם לא ברור לך עניין התקלות.

לעניין הגינות ויושר - גם כשאתה מגיע לבית-משפט, אתה במקרה הטוב זוכה לצדק יחסי. כך אתה מוצא עבריין מועד יוצא בעונש קל.

אתה רוצה להיות יותר צדיק מהאפיפיור ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
כשם שלא ברור לך על איזה "דם" אני מדבר, כך גם לא ברור לך עניין התקלות.

לעניין הגינות ויושר - גם כשאתה מגיע לבית-משפט, אתה במקרה הטוב זוכה לצדק יחסי. כך אתה מוצא עבריין מועד יוצא בעונש קל.

אתה רוצה להיות יותר צדיק מהאפיפיור ?

.

צדיק טהור,אני,כמו רוב המשתתפים בשרשור הזה רוצים יושר והגינות שעל פניו לא קיימת בהתנהלות טריידמוביל.

** נא להרגיע את סגנון הכתיבה **

• תוכן חדש...