Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מותקנת אצלי ברכב אזעקה של קוברה עם קודן (מצורפת תמונה של השלט)

כאשר אני מגיע לאוטו ומקיש את הקוד הדלתות נפתחות וכך גם המשבת של הניתוק הדלק של העלוקה.

אולם לוקח לי בערך דקה וחצי עד שתי דקות לקשור את כל הילדים בכיסאות ובזמן הזה העלוקה של האזעקה

נדרכת מחדש (הדלתות נשארות פתוחות), כך שאני חייב להקיש את הקוד שוב בשלט על מנת להניע את הרכב.

יש אפשרות לבטל את הדריכה האוטומטית או לפחות להאריך את הזמן שלה לנגיד 5 דקות ? אם כן כיצד עושים זאת ?

תודה מראש.

10184.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברה, מישהו יכול לשפוך אור על הנושא, או לפחות להביא לי קישור למדריך לאזעקה גם באנגלית, כי חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי כלום.

הבעיה הזאת משגעת אותי עד שאני חושב לנתק את האזעקה.

בתודה מראש.

פורסם

יש אפשרות, אבל אתה צריך את ה-PIN CODE (יכול להיות שאפשר גם בלי-אבל עדיף שיהיה). וגם אז זה די מסובך.

האם המערכת מדגם 7518 ?

יש לך את הקוד?

הוא מגיע עם המערכת על הכרטיס הבא:

attachment.php?attachmentid=219777&stc=1&d=1289082399

scan0002.jpg

פורסם

לא אין לי את הכרטיס הזה, רק שני שלטים וקוד לפתיחה.

אין שום דבר שאפשר לעשות ללא הקוד ? יש אפשרות לשחזר את הקוד ?

פורסם

רק קוברה יכולים לשחזר את הקוד, אבל יש קוד התקנה שהוא 1111 ואמור לעבוד ל-20 פעמים (אח"כ רק עם ה-PIN קוד יש גישה). בכל מקרה אני אנסה להסביר לך איך לשנות את תכנות המערכת, אבל קח בחשבון שזה על אחריותך בלבד, ואתה עלול לשנות בטעות את ההגדרות כך שהמערכת לא תפעל כראוי! ועדיף שתיגש למתקין לצורך השינוי!

1.קודם כל פעל על פי ההוראות הבאות רק עם הקוד"1111" :

attachment.php?attachmentid=219903&d=1289175953

2. עכשיו צריך להכנס למצב תכנות. יש לפתוח את הסוויץ- הנורה האדומה אמורה לדלוק באופן קבוע.

3. יש ללחוץ על כפתור "SEND" (השחור ללא המספר) לחיצה ארוכה למספר שניות עד להופעת הבהוב.

4. כעת אתה נמצא בקבוצת התכנות מס אחד (MODE TABLE). יש שלוש קבוצות. מייד לאחר שלב #3 הנורה תתן הבהוב אחד ארוך שמורה על כך שאתה בקבוצת תכנות ראשונה. לאחריו כבר יחזרו ברצף מס' הבהובים מהירים שמסמנים את הערך שהוגדר לאותה קבוצת תכנות.

לדוגמא שלושה הבהובים מהירים מסמנים את הערך 'A' שניים 'B' וכך עד 'H' עבור קבוצה מס' אחת.

כל ערך קובע תצורה מסויימת- עבור אותה קבוצה. (פירוט בהמשך)

אותך מעניינת קבוצה מס' "2" (FUNCTIONS TABLE) כאן נקבעים הערכים עבור "דריכה פסיבית", "דריכה פסיבית חוזרת" והגדרה של פתיחת תא-מטען.

המעבר בין הקבוצות התכנות מתבצע ע"י סגירה ופתיחה של הסוויץ. כל פעם תראה את ההיבהובים הארוכים שמעידים על קבוצת התכנות שאתה נמצא בה (ואח"כ הבהובים קצרים שיחזרו על עצמם- שמעידים על ערך הקבוצה).

5. כעת פתח וסגור את הסוויץ- שני הבהובים ארוכים יראו שאתה בקבוצה #2 (FUNCTIONS TABLE

6. כעת ניתן לשנות את ערכי הקבוצה. כל פעם שתלחץ על כפתור מס' אחד בשלט מס' ההבהובים הקצרים ישתנה- כלומר גם ערך הקבוצה. כדי לאשר את הערך הנבחר ולשמור את ההגדרה יש ללחוץ על כפתור מס' 4.

הנה הערכים עבור הקבוצות:

attachment.php?attachmentid=219899&d=1289173900

הקבוצה השנייה היא ה- "FUNCTION TABLE". האופציה שאתה רוצה לבטל היא "PASSIVE ARMING". לגבי האופצייה השלישית-זה פחות רלוונטי, אלה אם כן יש לך צופר נוסף או פתיחת תא-מטען מהשלט. אתה יכול לבחור ב-F-9 לדוגמה, ולראות אם באמת זה מבטל את הדריכה (שם הדריכה האוטומטית ב- OFF).

7. לאחר השמירה ניתן להוציא את הסוויץ לדרוך את האזעקה, לשחרר דריכה ולבדוק את השינוי.

אם תבטל רק את ה"דריכה הפסיבית" המערכת עדיין תבצע דריכה מחדש אם תוך 2 דקות לא פתחת אף דלת ( כדי לבטל את זה עליך לבטל את האופצייה של דריכה פסיבית חוזרת (ACTIVE ARMING :? -לא אני תרגמתי את זה לעברית). אבל לדעתי זו אופציה שכדאי להשאיר.

הנה הסבר על סוגי הדריכות:

attachment.php?attachmentid=219902&d=1289175834

בברכה,

דוד

טבלה.JPG

דריכות.jpg

scan0001.jpg

פורסם

באמת תודה רבה על ההשקעה !!! אני מודה לך מאוד מקרב לב, אני אנסה את העניין,

דרך אגב אני רואה שיש לך צילומים של חוברת ההוראות של האזעקה, יש מצב לשלוח את שאר הדפים של החוברת אם הם קיימים ?

ושוב תודה רבה על ההשקעה, טוב לדעת שיש אנשים כמוך.

פורסם

טוב, ניסיתי,

כנראה שאצלי כבר עברו 20 פעמים של הקוד 1111

איך לדעתך ניתן ל השיג או לחלופין לשלוף את הקוד חירום של האזעקה שלי ?

פורסם

לגבי הקוד:1111 . כנראה שהטעתי אותך טיפה. אותו יש להזין ע"י השלט באופן הבא (אני מקווה שהפעם זה יעבוד, וקשה לי להאמין שאצלך השתמשו בקוד יותר מ-20 פעמים):

1. פתח וסגור את הסוויץ שלוש פעמים תוך 7 שניות. הלד יהבהב הבהוב אחד למשך 3 שניות.

2.עכשיו (כהסוויץ עדיין ב- OFF), הכנס בעזרת השלט את הקוד" 1111" (אני חושב שצריך ללחוץ גם SEND אחרי הקוד)

3. כעת פתח את הסוויץ ואתה כבר במצב תכנות - כלומר בשלב #4 בהסבר הקודם.

לגבי ההוראות,

יש לי בעברית את ההוראות למשתמש (אבל זה לא יעזור לך ממש). ההוראות באנגלית הם בכלל של דגם אחר (לא מצאתי עבור הדגם הזה הוראות באנגלית), אבל הטבלה מתאימה לפה (אם תשים לב מצויין שם כפתור B שמתייחס לשלט אחר).

אבל, אני יכול לשלוח לך את ההוראות של המערכת בשוודית- ותוכל להשתמש ב- GOOGLE TRANSLATE לתרגום.

שלח לי בהודעה פרטית את המייל שלך אם תרצה.

לגבי שחזור ה-PIN CODE:

אני חושב שרק בקוברה יכולים לעזור (יכול להיות שאפילו הם שולחים את המס' סידורי של האזעקה לחו"ל ומקבלים תשובה- באמת שאין לי מושג איך משחזרים את הקוד) הם נמצאים ברח' תוצרת הארץ 15 ת"א, 03-6911127.

אם אי פעם תרצה להוסיף שלט תזדקק לקוד הזה.

פורסם

אוקיי לאחר כמה נסיונות הצלחתי !!!,

זה לא היה קוד 1111 אלא הקוד שאיתו אני פותח את הדלתות בשלט,

והיה צריך להכניס אותו בשיטת המפתח ולא השלט.

בכל מקרה עכשיו האזעקה לא נדרכת לבד, ויש מספיק זמן לקשור את כולם :-)

תודה רבה !!!

שאלה קטנה INVVISION ?

המצב של השלב השני היה אצלי F3 (לפי מספר ההיבהובים ושיניתי אותו ל F10, רק עכשיו שמתי לב שהשדה בסוף שונה בינהם, מה המשמעות של הערכים האלה, כדאי לשנות ל F12 ?

ועוד שאלה האזעקה לא משמיעה קול בדריכה או בנטרול (גם לפני השינוי), הסירנה כן עובדת כי כאשר אני מקיש קוד שגוי היא מצפצפת. איך עושים שגם בדריכה וגם בניטרול ישמע צפצוף ולא רק היבהוב של הוינקרים ?

ושוב תודה ענקית !

פורסם

בבקשה, אני שמח לשמוע שזה עבד.

ההבדל באופצייה האחרונה הוא ביציאה הנוספת של האזעקה, ניתן לחבר אותה לצופר נוסף או כיציאה לפתיחה של תא-המטען ע"י לחיצה על השלט (1 ואח"כ SENT , כאשר האזעקה מנוטרלת והמפתח מחוץ לסוויץ). אם לא חיברו את היציאה לתא המטען (או שלא ניתן לחבר בכלל ברכב הזה) אז למיטב הבנתי זה לא משנה מה תבחר.

קח בחשבון שביטלת גם את האופציה של ACTIVE ARMING - זה אומר שאם תנטרל את האזעקה ולא תפתח אף דלת האזעקה תשאר מנוטרלת ולא תידרך אוטומטית מחדש.

*בקשר לצפצוף בעת הדריכה, נסה את זה :

1. נתק את המתח(+) לאזעקה (אני חושב שניתוק המצבר גם יעשה את העבודה).

2. חבר את המתח ולחץ על SEND בשלט מייד עם החיבור (לא יותר מ-5 שניות).

3. עכשיו אתה צריך לראות הבהוב ולשמוע צפצופים.

* ביטול באותו אופן בדיוק.

*(אם זה לא יצליח אז צריך כנראה לכוון את עוצמת הצפצוף ב"מצב תכנות". הפעם בקבוצת תכנות מס "3" כאשר לחיצה על "1" בשלט מעלה ווליום ועל "4" מורידה.)

פורסם

אוקי,

העלתי את הווליום בשלב 3 ועובד כמו גדול,

תודה רבה לכל העוזרים.

כעת האזעקה מתפקדת בדיוק כמו שאני רוצה.

יום טוב.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שזה שרשור די ישן, אבל בכל זאת...

kazaabubu,

אתה יכול לתאר איך בדיוק שינית את הווליום של האזעקה? כשאני לוחץ על 1 או 4 בשלב 3 אני שומע צפצוף ושום דבר לא באמת משתנה מבחינת עוצמה.

תודה.

• תוכן חדש...