Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצעים בפיגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היבואן החליט שבימי המבצע אין נסיעות מבחן, אבל אפשר להתנות את ההזמנה בתוצאות נסיעת המבחן שתערך לאחמ''כ.

כמובן שאז מפסידים 500 ש''ח בביטול. מה הסיבה לכך?

פורסם

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

מייק - נותנים קודן מתנה :lol:

סולו FR - לא כל כך הבנתי מה אתה שולח ללינק של צ'מפיון ומבצע סיאט, מדברים על מבצעים בפיג'ו

Confidence In Motion

פורסם
מייק - נותנים קודן מתנה :lol:

סולו FR - לא כל כך הבנתי מה אתה שולח ללינק של צ'מפיון ומבצע סיאט, מדברים על מבצעים בפיג'ו

חפש פירוש במילון למילה ציניות. אותי זה דווקא הצחיק.

ובת'כלס - כל המבצעים האלה באמת נועדו בשביל לרוקן מחסנים, נהיה מצב משעשע שבו רוב האנשים שרוצים לקנות רכב מחכים לסוף השנה הקלנדרית בשביל המבצעים האלה.

ואני אוסיף ואגיד - מה פיג'ו ? למה אבא שלי מוסכניק !?

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

ובת'כלס - כל המבצעים האלה באמת נועדו בשביל לרוקן מחסנים, נהיה מצב משעשע שבו רוב האנשים שרוצים לקנות רכב מחכים לסוף השנה הקלנדרית בשביל המבצעים האלה.

חלק מהמוסכניקים גם לא מסתדרים עם הפיג'ו , ככה שתלוי מי האבא , בכל מקרה אני מסכים איתך על ריקון מחסנים .

פורסם

חלילה איני תוקף את הבן אדם, פשוט ההבנה שלי פה לקתה בחסר, אחרי ההסברים שנוספו לבוא הבנתי :wink:

לגבי ריקון המחסנים אני לא מסכים ב100 אחוז היות ובמבצע צ'מפיון נעשו הזמנות בין היתר לינואר ואילך

Confidence In Motion

פורסם

ה RCZ באמת משווקת או שזה סתם משהו שיסקרן את העין בטלוויזיה. יש כזאת בארץ ואהם המחיר הוא כמו AUDI TT לפחות :)

באתר שלהם כתוב - בקרוב בישראל, מעניין מה זה אומר.

ואני ממש לא מבין איך יבואן רכבים מוכר רכב בלי אפשרות לנהוג בו. סליחה אנסח מחדש: איך מישהו שם מעל 100000 על "חתול בשק". מזל שאפשר לפחות להסתכל על הרכב ולמשש ולא לקנות מפרוספקט. :|

יואב

יואב :arrow:

פורסם

הרבה יבואנים הכריזו על ימי מכירות , עכשיו התור של יונדאי וטיוטה.

הגיעו ימים טובים היבואנים נותנים הנחות די רציניות על רכבים חדשים ולא סתם צוחקים על הלקוח.

נשמע שזו תהיה המגמה מאתה ואילך , קונים רכבים בימי מכירות ומבצעים.

סוף סוף יש תחרות בשוק הזה.

• תוכן חדש...