Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DLS OUT / MOREL IN

AlexRC
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, מכיוון שנרשמו כאן ערמה של שטויות בכל הנוגע לDLS ומוראל, מבלי בכלל להתייחס לעניין ההתקנה וכל הנושא עם אהובי שי, אני רק אתייחס לנושא החברות.

לDLS ומורל, אין שום קשר, הם לא ייצרו אחת לשניה ולא קנו פסי ייצור מעולם.

הקשר היחידי בינהם, הוא העובדה ששניהם רכשו בעבר את הבאסקטים מאותו המפעל בגרמניה, ולכן הדמיון הגבוה בין שניהם.

בנוסף, גם בציוד הישן יותר של מורל הממרנות של הטוויטרים היו מאותו המקור.

פרט לכך אין שום קשר בין הדברים.

לגבי הנושא של דיינאודיו.

אז העובדות הם מעט שונות.

מור-אל אלקטרוניקה בתחילת דרכן היו שותפים יחד עם מי שהיום הבעלים של טימפני ו מי שהיה הבעלים של דיינאודיו.

זאת למשך תקופה מאוד מאוד קצרה אי שם בסוף שנות ה70.

DLS לא היו קשורים לנושא בשום מקום.

under construction..

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב שהגבת את התגובה הזו - כי אני חושב שגם רשמת את זה כבר בעבר.

אם כך זה XTANT שהעתיקו סטים באופן שרבים טוענים שהוא זהה למקור - שוב, תקן אותי אם אני טועה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אקסטנט לא העתיקו כלום.

הם פנו למורל בבקשה לייצר עבורם סטים ס2 סדרות.

האחת מקבילה לדוטק הישן(לפני הMK2).

והשניה מקבילה להייבריד(לפי עידן האוביישן).

כך גם פיניקס גולד עם הטיטניום אליט, שזה בעצם האילייט של מורל ויש עוד דוגמאות כאלוץ

under construction..

פורסם

ערב טוב,

ברשותכם אני אתעלק על השרשור כי יש לי חוויה דומה למדיי למה שפותח השרשור מציין;

הייתי בערך באותו מצב לפני כחודשיים; (בלי לפרט יותר מדי, אם כי אני יכול לכתוב ספר על השתלשלות האירועים)

הייתי נעול על סט-אפ מסויים שהוצע לי כאן, רציתי לעשות את ההתקנה אצל יוסי ECA, בסופו של עניין אחרי כמה טלפונים לצערי המחיר לא איפשר זאת.

פניתי לדרור, הוא הציע לי סט-אפ מסויים שאיכשהו מקביל לסט שכלל רמקולים מתוצרת מורל בתוכו, כשהגעתי עם האוטו הוחלט גם להעלות את התקציב בגלל המצלה של דרור שאפשר לסכם אותה ב "הסט הזה בסדר. אבל תשקיע עוד 1000 ותקבל משהו באמת הרבה יותר שווה". שמעתי בעצתו - המוניטין שלו הולך לפניו ולא ראיתי לנכון לפקפק בעצה הזאת. (שאגב הסכום שהוצאתי בסוף זהה לחלוטין למה שיוסי ביקש על הסט המקורי שרציתי, אבל לא משנה)

היו לי מספר בקשות קטנות (להרים לי את הרמקולים במגש האחורי על טבעות עץ שכרגע אין שם, לעשות לי פלאש-מאונט לטוייטרים כדי שיהיו בלתי נראים ולצלם כמה תמונות בודדות שיהיה לי תיעוד מהתהליך כי לא תהיה לי האפשרות להיות נוכח)

כשחזרתי יום למחרת כמו שסיכמנו לקחת את האוטו גיליתי שבמגש האחורי לא נגעו בכלל והוא נשאר בדיוק כמו שהיה, פלאש מאונט לא בוצע אלא רק התקנת זווית ולא היה שום תיעוד גרפי להתקנה.

ניחא, ויתרתי.

כששמעתי את הסט בפעם הראשונה התאכזבתי עד כדי רצון לבטל הכל כמו פותח השרשור. הטרבל צרם לי כל כך באוזן שהרמקולים הקרועים שהיו לי שם קודם עשו עבודה יותר טובה עד אז. הבעתי את אכזבתי בפני דרור ואלכס והם הבטיחו שאחרי כמה שבועות הצליל ישתפר אחרי שהרמקול "ייפתח"

כמה ימים אחר כך הטוויטרים התפרקו ממקומם (האמת שזה היה צפוי בהתחשב במיקום שלהם) שיחה קצרה עם דרור והוא הבטיח שללא כל תשלום אני יכול להביא את הרכב וישנו את זה לפלאש-מאונט כמו שביקשתי במקור, אפילו שזה יהיה קצת קשה אחרי שיש חורים במשולשים שהפלאש לא יכסה. בכל מקרה..

הגענו להווה, ובעצם הסיכום של החוויה הזאת.

לטיונינג נוסף עוד לא חזרתי, את הטוויטרים עדיין לא סידרתי. האמת שאפילו ניתקתי אותם כי אני פשוט לא מסוגל לסבול את הטרבל הצורם הזה.

מה שכן כמו שהבטיחו אלכס ודרור איכות השמע באמת השתפרה עם הזמן ואני יותר מרוצה (יחסית) ממה שהייתי בהתחלה.

תראו, בגדול, אני בטוח שאת מה ששילמתי הם הרוויחו ביושרה, אני עצמי עובד בעסק המכר ואני מודע לאנשים שמרגישים שבגלל הכמה שקלים הבודדים האלה מישהו חייב להם את החיים שלו. אני עצמי לא כזה ולכן לא דורש שום דבר מעבר לתיקון הבסיסי של הטוויטרים. האמת שגם אם יסרבו להתקין אותם מחדש אני לא אתרגש.

אני בטוח גם ב100% שטעויות כאלו לא קורות עם אנשים שעושים שם התקנות קצת יותר יקרות משלי (ושל פותח השרשור), שוב השירות בהתאם למחיר ואין לי שום בעיה עם זה בכלל.

אם מסתכלים על כ-ל התמונה במלואה אני קיבלתי את מה שמגיע לי, מה ששילמתי עליו, והם עשו עבודה ששווה את הכסף. יותר מזה? לא יודע.

לדעתי יש להפריד בין "חווית שירות שמגיעה לי בתור לקוח בדיוק כמו ה20 שעומדים מאחוריי בתור" לבין "אני מצפה שיעשו בשבילי שמיניות באוויר בעבור חופן שקלים"

אני לא מנסה חלילה להשוות מתקין אחד לאחר או לחלופין לפגוע באהובי שי, להיפך, החוויה שלי שם הייתה בינתיים רק חיובית. ורק משיחה עם דרור אפשר להבין כמה שהבנאדם משקיע בעסק הזה ובכלל בתחום המכירה והשירות. זה ראוי להערצה. -לדעתי לקוחות רק צריך לקחת דברים בפרופורציה ולהבין ולקבל את זה כמו בנאדם מן השורה. (או: בעבור מחיר של כרטיס במחלקת נוסעים, אל תצפה לשירות של מחלקה ראשונה)

\2 הסנטים שלי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מנצ'קי

קראתי את התגובה שלך והוקסמתי במקום מסויים כי אתה בוודאי ובוודאי לא נשמע כמו הישראלי המכוער.

אבל מצד שני אתה גם מוותר לעצמך או אחרים יותר מידי ואני אסביר למה.

זה נכון ואתה צודק במאה אחוז שהלקוח הישראלי הממוצע מבקש לקבל מקסימום בתמורה למינימום - אבל וזה אבל גדול

אם בעל מקצוע הסכים לקבל עליו עבודה, לא משנה תמורת איזה סכום, העבודה צריכה להתבצע על הצד הטוב ביותר.

זה דבר מאוד מכוער מצד אחד שלקוח מוריד לבעל עסק את התחתונים.

אבל זה מכוער לא פחות כשבעל מקצוע נותן לאותו הלקוח עבודה גרועה מבלי להתריע על כך מראש ומעגל בכל פינה אפשרית.

אני ממש ממש לא אומר שזה מה שאהובי שי עשו כאן - מה שאני אומר זה שאם הם קיבלו על עצמם בעד סכום X להתקין לך מערכת ברכב, אין שום סיבה בעולם שהטוויטרים יתפרקו והמידבאסים לא ישבו על תושבות עץ עם הם הסכימו לקבל עליהם את העבודה בתמורה לטובי שקליך.

תחזור לשם בגאווה, תשתה כוס קפה עם דרור ושי בזמן שאלכס מתקן את ההתקנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ההפרש בין שתי ההתקנות הוא 8 ימים. כך שהתמונות כן רלוונטיות.

והציוד הוחזר אחרי 9 ימים. וזה עדיין במסגרת 14 ימים.

זה לא משנה הזמן תמונה שתראה את מצב הרכב לפני שיצאת איתו מההתקנה תוכיח מעל ומעבר את ההתקנה ב - 9 ימים יכולים לקרות הרבה דברים לרבות חבלה בזדון.

Balakai

אנחנו לא בבית משפט ו-MOREL לא חברת בת של DLS.

כתבתי בעבר, ואני יודע שאנחנו לא בבית משפט לכן אם רוצים כן לעשות משפט לפחות להעמיד את העובדות כמו שצריך ולא כמו איזה משפט שדה במחנה פליטים.

אני לא הסנגור של אהובי שי אני פשוט לא מאמין להשמצות של פותח השירשור, אני משתתף בתסכולך אבל גם כשמזמינים מנה במסעדה והיא לא לטעמך לא תמיד נהוג להחליף אז בטח שרמקולים לאחר שהורכבו ועבדו במשך (תקופה של יום או שבועיים) לא נהוג להחליף אבל כמו שאני מכיר את דרור הוא היה מחליף ופותר לך את הסוגייה והוא אמר זאת שוב בשירשור לאחר שהשמצת אותו.

אני מצטט "לא תצא לא מרוצה" או כמו שהם אמרו לי "לא תצא בלי חיוך"

בכל אופן היו הרבה דרכים לפתור את הסוגייה הנ"ל ובטח לא מעל דפי הפורום.

אני יחלוק איתכם את החוויה שיש לי מאהובי שי מחר כי ממש עייף וזה סיפור לא קצר.

לילה טוב.

פורסם

כל כך מסכים עם הטענה שבעיות שכאלו צריכות להפטר ברמה האישית, ברמה הפרטית ולא על דפי הפורום.

שוב אני חוזר על כך - זו הסיבה שעל ההתחלה כתבתי שתגובה מהצד השני רק תביא תוצאה גרועה יותר.

בד"כ כשכותבים תגובות במצבים כאלה - חושבים מהמותן וגם שולפים משם.

Pioneer TS-X150

פורסם

השאלה הבאה מיועדת לניר - גרין מונסטר

ניר,

אתה בטוווווח שDLS ומוראל רק רכשו את אותם הבאסקטים ממפעל קדום בגרמניה???

תביט טוב על הUR36I של DLS - תביט טוב טוב...

במידבאס - המגנט, הספוג באמצע של המגנט, הממברנה נראים דומים לאילייט בצורה מובהקת, לא רק הבאסקט.

במיד - אתה קולט שזה פאקינג CDM???

והטוויטר גם נראה מאוד קרוב לMT23

זה לא מסתדר לי - אם הם קנו רק באסקטים איך זה שהמיד של הUR36I נראה אחד לאחד כמו CDM???

תביט שוב:

http://images10.okr.ro/auctions/2010/03/25/244700790-4780443-700_700.jpg

Pioneer TS-X150

פורסם
זה לא משנה הזמן תמונה שתראה את מצב הרכב לפני שיצאת איתו מההתקנה תוכיח מעל ומעבר את ההתקנה ב - 9 ימים יכולים לקרות הרבה דברים לרבות חבלה בזדון.

כתבתי בעבר, ואני יודע שאנחנו לא בבית משפט לכן אם רוצים כן לעשות משפט לפחות להעמיד את העובדות כמו שצריך ולא כמו איזה משפט שדה במחנה פליטים.

אני לא הסנגור של אהובי שי אני פשוט לא מאמין להשמצות של פותח השירשור, אני משתתף בתסכולך אבל גם כשמזמינים מנה במסעדה והיא לא לטעמך לא תמיד נהוג להחליף אז בטח שרמקולים לאחר שהורכבו ועבדו במשך (תקופה של יום או שבועיים) לא נהוג להחליף אבל כמו שאני מכיר את דרור הוא היה מחליף ופותר לך את הסוגייה והוא אמר זאת שוב בשירשור לאחר שהשמצת אותו.

אני מצטט "לא תצא לא מרוצה" או כמו שהם אמרו לי "לא תצא בלי חיוך"

בכל אופן היו הרבה דרכים לפתור את הסוגייה הנ"ל ובטח לא מעל דפי הפורום.

אני יחלוק איתכם את החוויה שיש לי מאהובי שי מחר כי ממש עייף וזה סיפור לא קצר.

לילה טוב.

אתה מאמין שיש אדם שיפגע ברכב שלו רק כדי להחזיר את הרמקולים? אתה בסדר?

ואין כאן שום השמצות. אני כתבתי את זה וכנראה שיש לך בעיה בהבנת הנקרא. דרור אכן לא פעם אמר "לא תצה לא מרוצה" אבל הכול בסדר עד השלב שאתה מוכן להשקיע זמן, כסף והמון סבלנות. כול עוד אתה מוכן לקבל מוצר שהוא רוצה למקור, אתה בסדר גמור. הבעיה שהוא לא מבין יחסי לקוח/מוכר והוא מוסר עבודה בצורה שהוא אוהב. זה לא תמיד פוגע ברצון / טעם של הלקוח. ברגע שרציתי להפסיק להפסיד זמן וכסף (זה ימי חופשה שלי והשקעתי 4 כאלה) הוא פשוט ניתק מגע.

לפעמים שווה לעשות hands off ולהתרחק. יותר מזה גם אני נפגעתי (ימי חופשה / תיקון ההתקנה לפי טעם שלי) ובסך הכול ביקשתי רק החזר כספי בלי שום דבר מסביב. ונתתי להם גם חודש וחצי להרגע. כך שאני חושב שהייתי מאוד הוגן איתם.

פורסם
ערב טוב,

הגענו להווה, ובעצם הסיכום של החוויה הזאת.

לטיונינג נוסף עוד לא חזרתי, את הטוויטרים עדיין לא סידרתי. האמת שאפילו ניתקתי אותם כי אני פשוט לא מסוגל לסבול את הטרבל הצורם הזה.

מה שכן כמו שהבטיחו אלכס ודרור איכות השמע באמת השתפרה עם הזמן ואני יותר מרוצה (יחסית) ממה שהייתי בהתחלה.

זה מאוד יפה, אבל אני שילמתי 800 ש"ח על רמקולים. ולא, אני לא רוצה לפרק טוויטרים.

בסך הכול ביקשתי להחליף סט קדמי למורל והייתי מאוד גמיש מבחינת איך הוא יגע ומי ירכוש אותו.

(כמובן זה היה לפני שהפסיקו לענות לטלפונים וגיליתי את צורת ההתקנה).

פורסם

אלכס אולי אני נשמע כמו תקליט שרוט אבל אני יאמר זאת שוב. לא משנה כרגע אם אתה צודק או לא, זה נהיה ממש פרט שולי נכון לעכשיו. אתה פועל כרגע מתוך יצר נקמנות, כל מה שמעניין אותך עכשיו זה ''לדפוק'' חזרה את מר דרור ומר שי אהובי, וההוכחה הכי פשוטה וחותכת לכך היא, שדרור רשם שאתה אמרת שאם אתה לא תקבל את כל כספך חזרה שזאת בקשה מגוכחת בפני עצמה, כי בסופו של דבר אתה קיבלת הצעה xyz ואתה הסכמת לאותה הצעה, אז אמרת שתשתמש בפורום בתור כלי כדי לחשוף את פרצופם האמיתי, ידידי לשיטה הזאת אני קורא סחיטה ואיומים, ואת השיטה הזאת אני חשבתי לתומי שרק עבריינים ופליליסטים משתמשים בה. והסיבה שאני מאמין שאמרת שתשתמש בפורום בתור כלי היא השרשור הזה שאנחנו רושמים בו, אולי אתה לא יודע אבל כל מה שנרשם פה נשמר לעד ויכול לשמש כהוכחה בבית משפט לצורך כזה או אחר, לכן כולי צער שהחלטת לתת לפורום במה לכעסים והרעלים שהצטברו אצלך. ובמקום לעצור אתה פשוט ממשיך וממשיך בגאווה לא מובנת לנסות להוכיח את צדקתך ללא צורך בכך, כי אני חוזר ומדגיש כאן זה לא בית משפט . אירועי העבר הוכיחו כי אנשים כמוך שלמרות שהם צודקים בסוף היום אכלו אותה בגלל שפתחו ג'ורע בפומבי. את העניין הזה היית צריך להשאיר בינך לבין הצד השני ולא לפתוח פה מלחמת חורמה נגדם. בוא ונניח, רק נניח לשניה אחת שאתה טועה והם צודקים, אתה מודע לנזק וההרס שאתה יכול לגרום להם בגלל השרשור המיותר הזה? ובסוף הכל היה לשווא כי חשבת שאתה צודק והם טועים ועל כך הם צריכים לשלם בכל דרך שאתה תמצא לנכון.

אני מקווה בשבילך שתתעשת ותבין את הטעות שעשית, ושוב אני אומר זה לא משנה אם תהיה הצד המנצח בסיפור הזה אם הוא חלילה יגיע לבית דין. צר לי על כך שישנם אנשים שחושבים באמצעות איומים יכולים לקבל את שלהם.

ובכל אופן כך אני רואה את הדברים ומאוד יכול להיות שאני לא מבין היטב את הדברים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אלכס אולי אני נשמע כמו תקליט שרוט אבל אני יאמר זאת שוב. לא משנה כרגע אם אתה צודק או לא, זה נהיה ממש פרט שולי נכון לעכשיו. אתה פועל כרגע מתוך יצר נקמנות, כל מה שמעניין אותך עכשיו זה ''לדפוק'' חזרה את מר דרור ומר שי אהובי, וההוכחה הכי פשוטה וחותכת לכך היא, שדרור רשם שאתה אמרת שאם אתה לא תקבל את כל כספך חזרה שזאת בקשה מגוכחת בפני עצמה, כי בסופו של דבר אתה קיבלת הצעה xyz ואתה הסכמת לאותה הצעה, אז אמרת שתשתמש בפורום בתור כלי כדי לחשוף את פרצופם האמיתי, ידידי לשיטה הזאת אני קורא סחיטה ואיומים, ואת השיטה הזאת אני חשבתי לתומי שרק עבריינים ופליליסטים משתמשים בה. והסיבה שאני מאמין שאמרת שתשתמש בפורום בתור כלי היא השרשור הזה שאנחנו רושמים בו, אולי אתה לא יודע אבל כל מה שנרשם פה נשמר לעד ויכול לשמש כהוכחה בבית משפט לצורך כזה או אחר, לכן כולי צער שהחלטת לתת לפורום במה לכעסים והרעלים שהצטברו אצלך. ובמקום לעצור אתה פשוט ממשיך וממשיך בגאווה לא מובנת לנסות להוכיח את צדקתך ללא צורך בכך, כי אני חוזר ומדגיש כאן זה לא בית משפט . אירועי העבר הוכיחו כי אנשים כמוך שלמרות שהם צודקים בסוף היום אכלו אותה בגלל שפתחו ג'ורע בפומבי. את העניין הזה היית צריך להשאיר בינך לבין הצד השני ולא לפתוח פה מלחמת חורמה נגדם. בוא ונניח, רק נניח לשניה אחת שאתה טועה והם צודקים, אתה מודע לנזק וההרס שאתה יכול לגרום להם בגלל השרשור המיותר הזה? ובסוף הכל היה לשווא כי חשבת שאתה צודק והם טועים ועל כך הם צריכים לשלם בכל דרך שאתה תמצא לנכון.

אני מקווה בשבילך שתתעשת ותבין את הטעות שעשית, ושוב אני אומר זה לא משנה אם תהיה הצד המנצח בסיפור הזה אם הוא חלילה יגיע לבית דין. צר לי על כך שישנם אנשים שחושבים באמצעות איומים יכולים לקבל את שלהם.

ובכל אופן כך אני רואה את הדברים ומאוד יכול להיות שאני לא מבין היטב את הדברים.

אני חושב שפיספסת את הכתוב. אין לי מתרה לדפוק את דרור ויותר מזה, כתבתי לא פעם שבן אדם באמת ניסה לעזור. אין כאן נקמות או רצון לנגח. וכמו כול לקוח אני זכאי להחזר כספי במקרה של עסקה לא מוצלחת וכנראה שזה לא מקובל אצל חלק מאוכלוסייה ואני רק מאושר שהיום אני נמצא במקום אחר.

ואם הייה כזה רצון אפילו לשדרג אותי בחינם (ואני דרך כלל משלם על שדרוגים מכספי) אני באמת לא מבין מה בעיה עם החזר כספי.

אפשר לתת להם להשקיע כסף וזמן ברכב למרות רצון בעליו ואסור פשוט להיפרד?

פורסם

מבלי כרגע להתייחס לויכוח על נושא ההתקנה.

כמה תיקונים לגבי הנושא של החזר כספי או ביטול עסקה וכו'.

חוק הגנת הצרכן קובע באופן מאוד ברור.

ניתן לבטל עסקה ולקבל החזר כספי מלא תוך 24 שעות, כאשר המוצר מוחזר באריזתו המקורית וכאשר לא נעשה בו שימוש.

זה חלק אחד.

השני אומר כך:

ניתן להחליף את המוצר תוך 14 יום כאשר המוצר מוחזר באריזתו המקורית ולא נעשה בו שימוש.

ב2 המקרים, המוצר חייב לחזור באריזתו המקורית וכאשר לא נעשה בו שימוש.

קרי, מוצר שהותקן ברכב = שווה ערך למוצר משומש, גם אם לא עבד אפילו דקה.

הסיבה לחוק הזה, היא העובדה שהחלפה או ביטול עסקה(תוך 24 שעות) היא למעשה מאפשרת למוכר לזכות או להחליף את המוצר באחד אחר, כאשר את המוצר המקורי, יהיה ניתן להחזיר למדף לצורך מכירתו בשנית.

כל זה כאשר מדובר על מוצר חדש.

מוצר אשר שומש, ויש בו בעיה טכנית או תקלה, אינו בהחלפה או בהחזר כספי או בזיכוי, אלא מחוייב במידה וישנה אחריות בהפעלתה.

גם אם מדובר על יום אחד של שימוש או שעה אחת או כל דבר אחר.

קחו לדוגמא רכב, קניתם רכב חדש ב120אש"ח, ונתגלתה תקלה טכנית במנוע לאחר שבוע, שמצריכה החלפת מנוע קומפלט.

אין סיכוי בעולם שהרכב יוחלף לאחר, או יוחזר הכסף.

גם אם במהלך שנה, הלכו 3 מנועים של הרכב, הם יוחלפו במסגרת אחריות ולא יוחלף הרכב ולא יוחזר שום כסף שנתקבל.

דוגמא אחרת, מתחום אחר.

הלכתם לקנות מזרן חדש.

ראיתם דגמים בחנות, שכבתם על חלקם, אהבתם דגם מסויים וביצעתם הזמנה של המוצר לפי מידה לא סטנדרטית(לדוגמא 160*190).

המזרון הגיע לביתכם,נפתח מאריזתו, ולאחר לילה אחד גילתם שהוא פשוט לא נוח.

בעיה שלכם, תתחדשו זה המזרן החדש שלכם, מכיוון שעל מידה לא סטנדרטית אין החלפות או החזרות.

ובאותו עניין, קניתם מזרן במידה כן סטנדרטית, ושוב, לאחר לילה גיליתם שהוא מזוויע ולא נוח לכם, שוב, תתחדשו זה המזרון החדש שלכם.

ברגע שהניילון שלו נפתח, הוא שלכם גם אם הוא לא נוח.

המקרה היחידי בו תוכלו להחליפו הוא רק במידה ולא פתחתם את הניילונים שלו(קרי האריזה).

אלא אם צויין אחרת במדיניות השירות של החברה או החנות, כי חלק מהחברות מספקות היום 30 ימי נסיון או אפילו 60 ימי נסיון.

אבל שוב, אז אתם יכולים רק להחליף לדגם אחר של אותה חברה.

אבל כסף בחזרה תקבלו רק אם סופק המזרון, לא פתחתם את הניילון וביקשתם לבטל את העסקה תוך 24 שעות.

ולעניין שלנו, הלכתם למתקין, רכשתם סט והתקנתם אותו, תתחדשו זה הסט שלכם בין אם אתם לא אוהבים אותו או אוהבים אותו מאוד.

על פי החוק, אין שום חובה על המתקין לקבל חזרה את הסט בין אם להחליפו ובין אם לזכות עליו ובין אם להחזיר כסף.

מצאתם מתקין שכן מוכן? תגידו תודה כי הוא עושה זאת מתוך רצון טוב ולא על פי שום חוק, גם אם נראה לכם שאתם הכי צודקים בעולם.

נכון, מתקין אמור להוציא את הלקוח מרוצה, ורצוי שיעשה ככל יכולתו לרצות את הלקוח ושהתוצאה תהיה בהתאם לדרישות הלקוח ובהתאם לתקציב.

אבל זה לא משהו שנעשה בכל מחיר, מתקין לא יפתח 3 סטים וישבית אותם ממכירה רק בגלל שלא אהבתם את ה2 הקודמים.

הוא לא יתקין 3 מגברים שונים רק בכדי שתוכלו להחליט מה נראה לכם.

אלא אם יש לו במלאי סטוק של ציוד לצורך הדגמה, וזה כבר משהו אחר.

אבל סט חדש? רק מתוך רצון טוב ולא מתוך חובה חוקית.

under construction..

פורסם

אני לא לוקח שום צד כי אי אפשר לדעת מי דובר אמת או לכל צד האמת היא שלו.

green monster

אני משקים עם פירושו לגבי אחזר כספים.

קניתה פתחתה הכל עבוד המוצר הוא שלך.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

• תוכן חדש...