Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי לאחרונה מגאן 2004 , אחלה אוטו אבל הכרטיס האלקטרוני שאחראי על ההנעה ופתיחת/סגירת הנעילה המרכזית די מזייף.

אין בעיית הנעה אבל יש הרבה צרות עם תיחת וסגירת הרכב... פעם עובד ופעם לא

לא נראה לי שמדובר בבעיית סוללה חלשה ובמוסך מרכזי של רנו נתנו לי הצעת מחיר לכרטיס חדש 1100 ש"ח. :evil:

מישהו מכיר שיטה אחרת ? אולי כרטיס משומש ?

הצילו אין לי יותר כספים להוציא על הרכב :shock:

פורסם

לא קיבלת 2 כרטיסים לרכב ?

לא נראה לך זה יפה, אבל תתחיל עם החלפת סוללה בשלט לרוב זה פותר את הבעיה, לחלופין ישנם מעבדות אלקטרוניקה אשר יכולות לטפל בבעיה, מאיזה איזור בארץ אתה ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

קניתי לאחרונה לזוגתי רנו מגאן II מודל 2004 עם 2 דלתות.

הרכב מופעל כמובן עם כרטיס אלקטרוני המשמש כשלט לפתיחת/סגירת דלתות , כאימובילייזר מקורי וככרטיס התנעה יחד עם

כפתור START\STOP.

כרטיס אחד שקיבלנו מהמוכר היה תקין לגמרי. הכרטיס השני הרזרבי תפקד לפתיחת וסגירת הדלתות אבל כשהוכנס לחריץ

ההתנעה לא הגיב והופיעה הודעת CARD NOT DETECTED.

חיפשתי בפורום ומצאתי את ההפנייה מעלי . חקרתי קצת ובררתי , ובסוף פניתי לחברה אנגלית הזו:

http://www.keycardrepairservice.co.uk/index.html

המחיר לתיקון ושיפוץ הכרטיס באתר 27 ליש"ט .

גיליתי כי היא גם פועלת דרך EBAY ואפשר להגיש BID מתחת למחיר של 23 ליש"ט של קנייה מיידית.

http://cgi.ebay.com/Renault-Megane-Scenic-Key-card-Repair-Keycard-fix-/380208086584?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item58862afe38

הגשתי ביד של 20 ליש"ט ואחרי יום קיבלתי אישור . יחד עם דמי משלוח בעבור החזרת הכרטיס שילמתי 23 ליש"ט , כלומר

135 ש"ח. דואר ישראל רשום ללונדון 18 ש"ח. סה"כ עלות - 153 ש"ח.

לאחר כשבוע התקשרתי ללונדון לעסק לוודא הגעה. מאוד אדיבים ונחמדים (גם אחרי ששמעו שאני מישראל).

כעבור ימים אחדים חזר המפתח עם מכתבון.

המתח בשיאו - האם יעבוד ? ניגשים למגאן ו...עובד פיקס !

תיקון / שכפול בארץ עולה (וביררתי ) בטווח מחירים 1100 - 1500 ש"ח. דווקא ההצעה בטווח הנמוך ממוסכי רנו-קרסו.

בכל אופן - שווה וזול !

• תוכן חדש...