Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת.

הבנתי שיש מוזיאון של b.m.w זה נכון?

האם הרישיון הישראלי תופס שם? ובמידה וארצה להתנסות בנהיגת מסלול עם הדרכה איפה כדי ללכת, כמה ועולה וכו.

פורסם

לאיזו עיר בגרמניה אתה מגיע?

אני יכול להמליץ בחום על מוזיאון מרצדס בשטוטגרט.

ואם אם אתה כבר שם אז גם מוזיאון פורש נמצא באיזור.

אני הייתי בשניהם. ואם אתה מכנן להגיע לשניהם, אז כדאי לך להגיע קודם לפורש, כי מוזיאון מרצדס הרבה יותר גדול ומרשים.

אין מה להשוות. ואם תתחיל ממרצדס אז קצת תתבאס על פורש (הכל כמובן באופן יחסי...)

פורסם

לך לכאן-

http://www.meilenwerk.de/Meilenwerk_Berlin_Wen_Sie_finden.php

לא תתאכזב.

מעין סדנת שיפוצים יחד עם מסעדה ותצוגה קבועה של המון מכוניות מ-א-ד נדירות. קצת רחוק ממרכז העיר אבל עם מערכת התחבורה הציבורית של ברלין אין בעיה להגיע. נמצא בשכונה לא משהו אבל שווה שווה. הכתובת נמצאת בצד ימין של העמוד בלינק. אני הגעתי אחרי שראיתי המלצה פה בפורום ומאד נהנתי.

פורסם

מה שיפה בגרמניה זה שבערך בכל חור נידח אפשר למצוא איזה מוזיאון מוטורי שיגרום לך להזיל ריר בכמויות שאפילו לא חשבת שאתה יכול לייצר. הבעסה מכך שלא הצלחתי להיכנס למפעל של מרצדס במנהיים נשכחה ברגע שבו מצאתי את המוזיאון של דר' קרל בנץ בכפר קטן ונידח העונה לשם לנדבורג. אם תגיע לכל נקודת מידע לתיירים, אני מניח שאנשי המקום בקלות יוכלו להפנות אותך לכמה דברים שיעניינו אותך באיזור.

רישיון הנהיגה הישראלי תקף בגרמניה ואין צורך בהנפקת רישיון בינ"ל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

התקינה הישראלית זהה לתקינה האירופאית, ומכאן שההגבלה היא אותה הגבלה.

ורק כדי להמחיש לך כיצד נראה המוזיאון שהזכרתי, קבל מקבץ קטן מאוד של תמונות משם.

IMG_2257.JPG

IMG_2267.JPG

IMG_2280.JPG

IMG_2284.JPG

IMG_2289.JPG

IMG_2292.JPG

IMG_2297.JPG

IMG_2332.JPG

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אשמח לעוד המלצות, בכללי ובעיקר בתחום המוטורי, מבחינת התמצאות אין לי כלל בעיה אני נמצא אצל קרוב משפחה שמתגורר שם.

הבנתי שיש אפשרות להתנסות בנהיגת מסלול עם הדרכה מקצועית, איפה וכמה?

פורסם
לך לכאן-

http://www.meilenwerk.de/Meilenwerk_Berlin_Wen_Sie_finden.php

לא תתאכזב.

מעין סדנת שיפוצים יחד עם מסעדה ותצוגה קבועה של המון מכוניות מ-א-ד נדירות. קצת רחוק ממרכז העיר אבל עם מערכת התחבורה הציבורית של ברלין אין בעיה להגיע. נמצא בשכונה לא משהו אבל שווה שווה. הכתובת נמצאת בצד ימין של העמוד בלינק. אני הגעתי אחרי שראיתי המלצה פה בפורום ומאד נהנתי.

thanks for the tip, i went there today, its amazing, i will upload photos when i get back to israel.

if you got more tips for me to do at berlin i be thankfull.

maybe tomorow ill go to bmw motorcycle factory at berlin, but in the mean time i alraedy do karting and go to motorcycle meeting.

bay the way, did you know that karting is road leagl over here?8)

• תוכן חדש...