Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
העניין של הפקות חתונה מגיע בד"כ מצד האשה דווקא ולא מצד הגבר (בעקבות חלומות ילדות על נסיכה שמתחתנת עם הנסיך בחתונה מפוארת שאליה יוזמנו כל תושבי הממלכה:-D), הגברים בד"כ נשאבים לתוך התהליך הזה בעל כורחם, אם תשאל את רוב הגברים לפני חתונה אם אכפת להם להתחתן ברבנות, רובם יגידו שלא.

אני טוען ולא מהיום כי אילו היו החיים תלויים בגבר עדיין היינו גרים במערות והגבר היה יוצא לציד. אבל.... האשה

תראה איזה מערה יש לינקל'ה?

תראה איזה פרוות דוב צד משה לשרה?

מה לי לא מגיע??

מבלי להשבית שמחה אחת מכל 4 חתונות מסתיימת בגירושין אז למה לא להתחיל ולסיים באותו מקום - הרבנות:-o

יש לי חבר שבעקבות מקרה אבל יום לפני חתונתו התחתן ברבנות וחיים באושר ועושר עד היום הזה וחבר אחר שהתחתן ברוב עם ופאר וכבר התגרש פעם שניה.

לכן צורת ומקום החתונה לא מבטיחים מאומה.

דריש

שלא תהיה אי הבנה

הכיסוי עלויות הוא הפתיון של אלה שחיים מחתונות להסביר לזוג המאושר כמה כדאי לו להרים הפקה.

האגדות מספרות שבארה"ב המוזמן רושם את השיק לא בתחילת הערב אלא בסופו וגובה השיק הוא פונקציה של תחושתו האם הזוג המאושר השקיע בלשמח את המוזמן.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מתנצל מראש עם דעתי אינה עולה בקנה אחד עם כותבי השרשור

להזכירכם מטרת מתן המתנות בחתונה היא עזרה לזוג הצעיר בתחילת דרכו !(שאגב גם כיום עזרה זו היא יותר מרלוונטית)

אוכל לומר לכם שחתונות העבר היו ארועים צנועים עם מזנון חופשי כאשר הזוג לא דאג לכיסוי הארוע

יש לציין כי קיום ארועים מרובי מוזמנים מונעים מרגש נטו ועל כן גובה מחירי המרכיבים

ארוע מוצלח כמוהו כמו טיול בלתי נשכח ,לא חשוב היכן נערך ,אלא בחברת מי ?!

אל פחד ,ארוע זול עשוי להיות מוצלח משציפיתם וזאת בגלל האינטימיות שבארועים מסוג זה

פורסם

99.99999% מכל מה שנושתים בבר-אקטיבי=מזויף, בזמן שהם לוקחים 18 ש"ח לראש לאדם אתה יכול לארגן מבחר וכמות מצוינים בערך ב14 ש"ח לראש לאדם.

אם אני קולט אותך נכון:

מנה כ 200 ש"ח * 380-430 איש (צריך להזמין בערך15-20 % יותר)

צלם 9000-10000 (ברמה טובה, שני סטילס + וידאו + רחף, אלבומים ועוד).

שמלה 4000-6000

אלכוהול 5000 (35 טראמפ, XL, ויסקי וכמה ייגר/פיג')

תקליטן 4500

הוצאות בלתי צפויות (רב, כתובות קישוטים ועוד) 3000

חליפה 1500-2000

זיקוקים וחרטות 2000

.

טוב, אז ככה:

בר אקטיבי מיותר לחלוטין!!

מקסימום תוסיף 150-200 ש"ח לבעלי הבר כדי שיתגבר בעוד ברמן שיצא לרחבה עם בקבוק וצ'ייסרים! (עדיף ברמנית!)

לי היה דיל עם הבר, שאני לא מתחייב על כמויות מראש. הוא מביא מהספק שלו מה שנראה לו שצריך וכל מה שנשאר הוא מחזיר ומזדכה.

בנוסף, הבאתי די הרבה אלכוהול בעצמי. (יש המון חנויות שמוכרות בסיטונאות במחירים שלא רחוקים מהדיוטי פרי).

בשורה התחתונה, הבר שלנו הזדכה על כל מה שהוא הביא! הוא השתמש רק באלכוהול שאני הבאתי!

שילמתי 1700 ש"ח לבר ועוד כ-1200 ש"ח על אלכוהול שאני הבאתי. (כמובן שהכל מקורי, בלי זיופים של חיקויים.)

*חשוב שיהיה חבר שישמש כאיש קשר מול הבר. שיוודא שאין סתם שלושה בקבוקים של אותו המשקה פתוחים בו זמנית. ויוודא בסוף האירוע בדיוק את הכמות שנצרכה. (למזלי, הבר שלנו היה חבר של מישהו שעבד איתי, אז יכולתי לסמוך עליו. ועדיין היה לי איש קשר.)

צלם 9000-10000 ש"ח?!? עזוב אותך רחף ושני סטילס. מיותר לגמרי! סטילס אחד ווידאו אחד. (כל עוד לא מדובר ביותר מ350 מוזמנים).

רוב העבודה של הצלם היא בקבלת פנים ובריקודים. צלם מקצועי יכול בקלות להשתלט על זה לבד.

לי לקחו 7500 ש"ח (וזה עוד היקר מבין השניים שראיתי). וזה כולל אלבום אחד גדול (מאוד איכותי דרך אגב), שני אלבומי הורים (שנראים בדיוק כמו האלבום הגדול רק בטן), שני אלבומי כיסים וסרט ווידאו ערוך. אני לא חושב שיש צורך ביותר מזה.

תקליטן: גם לי זה עלה 4500, אך יש לציין שאני לא הייתי צריך תאורה בכלל! (אירוע שישי בצהריים). לדעתי זה יעלה קצת יותר.

זיקוקים?? נו באמת, מה זה יום העצמאות? עזוב אותך שטויות! לא צריך את זה!

זוהי דעתי, אך קח בחשבון שאני טיפוס צנוע יחסית. אני לא אוהב את הרעש והבלאגן!

זאת הסיבה שעשיתי חתונה ביום שישי בצהריים עם מעט (יחסית) מוזמנים. (כ270). (זה בקלות היה יכול להגיע לסביבות ה400+)

לי היה חשוב שהמקום יראה טוב. (והוא היה נראה מדהים!! למי שמכיר, זה היה בבוסתן אבו גוש)

שהאוכל יהיה טוב. (והיה מעולה! היו באירוע כמה שפים במקצועם-מהמשפחה וחברים- והם היו בשוק מרמת האוכל)

אני ראיתי את החתונה שלי כסוג של מפגש חברתי ומשפחתי. לא איזו מסיבה מטורפת שבאה להראות איזה גדול יש לי..

וכך היה!

מישהו כתב לך לא ללכת ולראות יותר מידי ספקים. הוא צודק ב100%!!

אתם סתם תתבלבלו! תראו שניים שלושה וזהו..

עוד משהו לגבי הבר, תבקש שלא יהיה אלכוהול חזק בקבלת פנים! רק בירות, יין ושמפניה. (אולי עוד איזה קוקטיל עדין)

לאנשים יש נטיה להגיע על בטן ריקה ומיד להתחיל לשתות משקאות "כבדים". תאמין לי שאתה לא רוצה אנשים מקיאים בחופה..

זה היה דבר מאוד חכם שהבר שלי המליץ עליו..

אני מניח שיעלו לי עוד טיפים בהמשך. כמובן שאמשיך לעדכן.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

עודד מזל טוב

נכנסתי לאתר של בוסתן אבו גוש

נראה נשמע ומריח מקום מטריף

עכשיו נשאר לחפש רק כלה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מזל טוב

כאחיך ל"צרה" :-D אתן את הדגשים שלי:

לפני הכל, לוקחים נשימה עמוקה ומחליטים שעושים את העניין הזה בסבבה. יושבים לשיחה עם הגברת, ואחר כך כל אחד עם הוריו, ואם יש זמן וחשק- כולם יחד :agrue: ועושים תיאום ציפיות ויישור קו. שלא ייצא מצב כמו בסרטים, שאתם יושבים מול בעל המקום, הוא שואל אתכם כמה אנשים יגיעו בערך- אתה עונה 700-800 והיא עונה 100-150. האמת היא שהדבר הראשון שאנחנו עשינו זה לבנות שלד של רשימת מוזמנים.

כמו שאמרו לך קודם- כמה שפחות בעלי מקצוע- כמה שפחות התלבטויות ובילבולים. אנחנו ראינו 3 מקומות, 2 DJ וצלם אחד. זוגתי ראתה 2 מאפרות (נו, של איפור לא של סיגריה) ושני מקומות לשמלה.

זה נכון גם לגבי משפחה/ חברים/ מכרים וכולי. אם אפשר לשתף כמה שפחות אנשים, ובדגש על המשפחה- דיינו. אמנם זה נשמע לא יפה, כי ההורים עוזרים המון, וזה גם האירוע שלהם, אבל שוב, חתן, כלה ושני זוגות הורים זה 6 אנשים, שעלול להגיע גם ל6 דיעות. להתייעץ זה גם כן חשוב (כמו שאתה עושה עכשיו) אבל לא להילחץ מאף אחד, במיוחד לא מאלה שיגידו "320 ש"ח למנה ביום ראשון בחורף? אחי דפקו אותך"

האוכל מעניין בעיקר את החבר'ה המבוגרים. החבר'ה הצעירים אוכלים כדי שיהיה מה שיספוג את האלכוהול :morning:

די ג'יי הוא- הוא האיש שמרים או מפיל מסיבה. תמונות איכותיות זה גם חשוב. מעבר לכך- עדיף פשוט וסטנדרטי. חופה- (אני השתעשעתי ברעיון של חופה מסורתית עם 4 חברים אבל ירדתי מזה) פשוטה ויפה. הזמנות- רגילות. רוב ההזמנות מוצאות עצמן בפח יומיים אחר שהן התקבלו. עיצוב- סולידי ונאה. זה לא משנה לסבתא בלומה ולדודה פרומה אם המפה הייתה לבנה והמפית סגולה או להיפך... לא צריך להיות חורני אבל לא להתפרע בשום דבר, מסיבה פשוטה שאף אחד לא זוכר כלום יומיים אחר כך.

כל מיני קטעי קישור ובידור, שיר בהפתעה ומצגות וידאו- לדעתי מיותר כי רוב האורחים מחכים שזה יסתיים. לרוב זה גם כולל בדיחות פרטיות והומור שבדיוק 8 אנשים מבינים, שלא לדבר על זה שזו הוצאה נוספת.

המלצה נוספת- לשמוע את "חתונת הדמים" של הגששים

הכותב מתחתן בעוד 50 יום, ביום חמישי, מעט מחוץ למרכז, עם 250 איש, ועדיין עומד על סכום של 5 ספרות

מזל טוב

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אל תשכח להזמין את הפורום.

(ואדים, אני מניח שלא ראית את הסרט בערוץ 2, על כמה זוגות שעשו חתונה, אחת מהן ב-750K שקל!).

משכנתא זה קל

פורסם
כל מיני קטעי קישור ובידור, שיר בהפתעה ומצגות וידאו- לדעתי מיותר כי רוב האורחים מחכים שזה יסתיים. לרוב זה גם כולל בדיחות פרטיות והומור שבדיוק 8 אנשים מבינים, שלא לדבר על זה שזו הוצאה נוספת.

המלצה נוספת- לשמוע את "חתונת הדמים" של הגששים

קודם כול מזל טוב, ודבר שני, אחלה המלצות. הסתייגות אחת:

אצלנו על קטעי הקישור/בידור תמיד אחראיים בני משפחה יצירתיים,

כך שזה לא עולה אגורה שחוקה, ואם עושים את זה קצר, שנון וקולע

אין בעיה גם עם בדיחות פרטיות והומור שמובן רק למעטים.

האמת היא שלאורך זמן, אנשים זוכרים מהאירוע רק את הקטעים האלה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תציץ כאן

רשימה של מקומות שפועלים ללא רשיון. הרשימה התעדכנה אתמול. לא ידוע לי כל כמה זמן היא מתעדכנת.

עוד משהו: אמנם זה פורום רכב ואמנם הדיעות בנושא הזה נוטות דווקא נגדי- אל תשקיע יותר מידי ברכב. זה פשוט לא מעניין אף אחד, חוץ ממך. אם אתה רוצה להסתובב יום שלם באודי A6 מושכרת או ביגואר, אפשר גם לעשות את זה ביום אחר.

אם יש לך רכב ממוזג, ששני בני הזוג יכולים לשבת בו מאחור בנוחיות, לדעתי זה מספיק. גם ג'סטי וגם האמר לימוזינה, ברגע שהם מקושטים לחתונה הם מקבלים את אותן התגובות.

פורסם

מזל"ט לפותח השירשור!

ולכל המתחתנים הטריים!

ותודה, על שעזרתם גם לי קצת!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אכן ממליץ להציץ בקישור של שביט לשירוש שלי, עזר לי להתחיל, מזל שעוד חודש זה נגמר. :lol:

אנצל את השירוש להתלבטות קטנה שיש לי.

מגנטים לאורחים, נחמד או מיותר?

רעיונות למזכרות קטנות וזולות יתקבלו בברכה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ותקרא גם את זה (יתר המתחתנים בזמן הקרוב- גם אתם)

מצחיק אותי כל פעם מחדש

פורסם

ותודה, על שעזרתם גם לי קצת!

מצאת לך איזה אווזה דשנה שמוכנה להדס לצידך?

רעיון קטן וחמוד שכמה חברים שלי עשו בזמנו, (לפני 15 שנים), בברכה הם כתבו לאורחים "נא לצרף לברכה כרטיס חיש גד, את עלות הכרטיס ניתן לקזז מהצק".

הראשון עשה את זה סתם בתור קוריוז והיה המום לקבל מאות כרטיסי חיש גד(הרי מה אכפת לאורח לרכוש לך כרטיס בעלות של 5-10 ש"ח?).

עד היום, 15 שנים אחרי שנישאו הם מדברים על הלילה אחרי החתונה שהם ישבו לספור את הצקים ואח"כ לגרד מאות כרטיסי חיש גד.

אפילו יצא להם איזה עשרת'לפים שקל שם (במצטבר).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מהצד של אורח בלא מעט חתונות, ועם מעט ניסיון בצילום אירועים - יש לי שני דברים להגיד:

א. אל תתפשר על צלם. בלי להתייחס כרגע למחיר - קח מישהו שאתם אוהבים את העבודה שלו. תבקש לראות אלבומים שהוא עשה, לא אלבומי דוגמא - אלבום אמיתי. אלבומי דוגמא כשמם כן הם - מוצג בהם המיטב. אתה רוצה לראות מה הוא יודע לעשות בחתונה אקראית. אם יש לו אלבום מאותו מקום שאתם הולכים להתחתן בו - מה טוב. אם הוא יכול להמליץ לך על לקוחות שלו ויש לך כוח - דבר איתם.

דבר נוסף חשוב הוא שתהיה לכם כימיה טובה איתו. הוא הולך לבלות איתכם ברגעים מלחיצים, חדשים לכם. חשוב שייתן לכם להיות נינוחים וטבעיים בחברתו. זה עושה את התמונות פי אלף יותר מכל פרמטר אחר.

אם תרצה עוד קצת פרטים לגבי ציוד/תאורה אחרי שאתה מדבר עם צלמים - בשמחה.

אל תשאל אותי לגבי מחירים - אני כבר לא עוסק בזה, ולא יודע בדיוק מה הולך היום.

גם לדעתי סטילס חשוב יותר מווידאו, אמנם אני קצת משוחד, אבל זה גם מה שאני שומע מחברים שהתחתנו. חבר שהתחתן לא מזמן ביקש ממני לצלם ווידאו, בפועל המצלמה עברה כמה ידיים במהלך החתונה, אני משוכנע שייצא סרט מדהים (ואני לא ממש צלם ווידאו. יש משהו בספונטניות ובכנות של חבר שמצלם. אני חושב גם שצילום טבעי וחובבני הוא מאוד יפה, בווידאו לא בסטילס, כי הוא בגובה העיניים. כמובן שהעריכה חשובה גם היא).

ב. את האירוע עושים האנשים, הדיג'יי, הבר והאוכל. החשיבות משתנה מאדם לאדם, מחתונה לחתונה. העיצוב והמיקום, לטעמי לפחות, משניים. החתונה הכי מהנה שהייתי בה לאחרונה הייתה בבריכה בקיבוץ, אורחים בחלקם יחפים ועם מכנסיים קצרים, חתן כלה בבגדים יפים אך פשוטים, כולם נינוחים ומבסוטים עד הגג. אף אחד לא מרגיש לא נוח בבגדיו, כולל הכלה (שחוץ מבחופה הסתובבה בכפכפים). אף אחד לא נתקע עם ארשת חשיבות עצמית מופרזת בחליפה.

האוכל היה על טהרת הבשר (והיה מצויין), בר פשוט יחסית אבל יעיל, דיג'יי שלא מחזיק מעצמו סופרסטאר. חופה פשוטה עם ארבעה חברים. הכל נגמר בתקציב הרבה, הרבה יותר נמוך מהסכומים שנזרקו כאן.

זה לא מתאים לכל אחד - אבל קח את זה ככיוון מחשבה. מי אתם? מי המשפחה? מי האורחים? מה עושה לכם טוב?

עם כמה שחתונה היא אירוע חד פעמי, אין סיבה אמיתית לנסות להיכנס לנעליים לא נוחות (תרתי משמע) רק כדי לשחק את המשחק או לנסות לעמוד באיזה סטנדרט דמיוני. אם אתם לא תהנו עד הגג - כל המטרה מפוספסת.

בחתונה אחרת בה הייתי אורח, חתונה במיטב המסורת של אולם וכל ה"סטנדרט", באה אלי הכלה באמצע הערב (בת כיתה שלי, מושבניקית), וכמעט בדמעות אמרה לי "שלא תעיז להתחתן בצורה כזו! אין לי מושג מה אני עושה פה ואיך נגררתי לזה". בהמשך הערב היא נזקקה למנוחה והפסקה מכל הטררם. יש אנשים שלא בנויים לזה. לא מזמן דיברנו על זה, אמנם היום בחיוך, אבל אני לא אשכח איך היא נראתה באותו רגע. אני חושב שאם בעלה לא היה לידנו החיוך היה הופך מאוד מריר.

זו דעתי האישית, ואני יכול לגמרי להבין את מי שלא מסכים איתה.

מזל טוב ובהצלחה!

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

דיג'יי חשוב מאוד, ושוב גם כאן העניין הוא לא ללכת על הזול או יקר ביותר אלא על זה שיש איתו כימיה טובה ורואים חתונה שלו עם קהל דומה בלייב.

*אקסודוס

מזכרות: חוץ ממגנטים (במקרה אני מתעסק), נכנסים עכשיו בלונים מחזיקי מפתחות ועוד כל מיני, מגנט איכותי יהיה זול יותר מכל מזכרת אישית אחרת שגם נשמרת לעורך זמן, אפשר לקנות כל מיני ברכות הדרך וכיפות ועוד כל מיני אבל המגנט מתבסס על העובדה שאנשים "חולים על עצמם" ומגנט מאיכות טובה ישמר שנה + ויש עליו את הפרצוף של המצולם/ מצולמת.

מחזיקי מפתחות כ 7 ש"ח לחתיכה

מגנטים בכמות נורמאלית ולא סיפורים של ללא הגבלה כ 3.20 לחתיכה עבור 300 +- בלונים גם סביבות ה7 ואולי יותר.

אני דווקא ממליץ על הזיקוקים (לא יום העצמאות אלא זיקוקים על הרצפה) בכניסה לחופה היות וזה מצתלם יפה ונותן שואוו מה גם שהמחיר פעוט.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

לגבי מזכרות:

אנחנו צרפנו להזמנות מגנטים קטנים (עם הדוגמא של ההזמנה ותאריך), כדי שאנשים ידביקו על המקרר. קיבלנו על זה אחלה פידבקים..

בגלל שהחתונה הייתה בצהריים והיה קצת חם, גם חילקנו בקבלת פנים מניפות לבנות.

את ההזמנות הזמנו דרך אתר (טיק טק).

זול, יעיל ומגניב!

עודד.  

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תוכן חדש...