Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

EYAL

קרא כאן, ותנסה להפסיק להוציא דברים מהקשרם.

אגב, כשאמרתי ש- "**** נגררים" עושים עבודה טובה, לא ממש התכוונתי לעבודה, כיון שאין לי שום נסיון או ששמעתי על נגררים, פשוט שמעתי שהוו גרירה של חברת ***** שהם מייבאים נחשב טוב, זה הכל.

אנסה לכתוב את הדברים בצורה יותר פשוטה בכדי שגם אתה תבין. (אגב מצורת תגובתך, נדמה כי הנך קשור אליהם באיזו שהיא צורה)

נסה להתקשר ולבצע סקר מחירים לוו גרירה, אתה יודע מה ישאלו אותך בתחילת כל שיחה? מה דגם הרכב מודל ושנת ייצור.

אתה יודע למה? בכדי שיוכלו לתת לך מחיר מדויק בטלפון לפי אותו דגם.

אני קיבלתי בהתחלה מחיר של 1300 ש"ח לפני מע"מ, אגב בשאר המקומות זה נע בין 1200 ל- 1500 לידיעתך.

הגעתי לחנות בידיעה שזה מה שאני הולך לשלם, והנה לאחר שהמתקין מסתכל ואומר לי שאני צריך וו נשלף חד משמעית, אומר לי המוכר 1600 ש"ח לפני מע"מ, אמרתי לו, אבל אביך אמר 1300 ש"ח, אז הוא אמר לי תחכה עוד שבוע עד שאבי יחזור מחו"ל.

מה לעשות ואני צריך קצת את הנגרר דחוף, החלטתי לוותר ולפחות לקבל "הנחה" של 100 ש"ח מהשוחט הגדול. בסופו של דבר הוא הסכים, וקבע איתי להגיע למקום לצורך הבאת תעודת זהות לדבריו בכדי שההליך יהיה יותר מהר, חד משמעית לא לשם ניצול והעלאת המחיר שוב.

ואז כשאני מגיע הוא אומר לי 2000 ש"ח לפני מע"מ אם זה וו נשלף.

אז מי מתנהג כמו ברדלס או צבוע? הה? נכון הבנת זה "**** נגררים".

עכשיו הבנת?

אם לא, דלג לאשכול הבא.

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
EYAL

קרא כאן, ותנסה להפסיק להוציא דברים מהקשרם.

.

אתה לא זוכר מה כתבת ? :oops: רצית הנחה של 100 שקל ולא קבלת ואז אתה צלצלת למקום אחר

ביקשתי לשלם לפחות 1500 ולא 1600, והוא התעקש ולא הסכים.

טוב, יצאתי מהמקום בהרגשה של אדם מרומה והחלטתי לפנות למקום אחר.

צלצלתי לעוד מקום, ששם אמרו לי 1400 ש"ח לפני מע"מ ואמרו לי שאני כן יכול לבוא להתקנה.

אתה מבין שאמרו לך במקום אחר מחיר של 1400 בלי לראות את האוטו ?

מה שקרה זה ש biker200 קבל הצעת מחיר טלפונית וכאשר הוא בא וראו את הרכב עדכנו את מחיר ההצעה, ל biker200 הייתה אפשרות ללכת ולא לחזור, אך לא או בחר באופציה של התשה, שמשמעותה הוא ללכת ולחזור מספר פעמים ולמעשה לא להשאיר אף פעם את הרכב לצורך עבודה.

מכיון שלמעשה מה שהוא באמת רצה זה לקבל את העבודה הטובה של **** נגררים אך במחיר הנמוך של @@@@ נגררים-נהרסים-אחרי יומים.

אולי קבלת מחיר פ33ה מ '**** נגררים' ?

וגם פרסמת אותם לרעה !

פורסם
אתה שם :mm_nah: כי אתה מנסה לשכנע את עצמך שהתנהגת בסדר ? !

אמרו לך במקום אחר 1400 שח אבל אתה לא היית שם ! אלא רק דברת בטלפון . לא בטוח שזה המחיר הנכון , אבל אתה החלטת שזה המחיר שצריך לשלם , ובגלל זה אתה מזהיר אנשים ? כי התעצבנת ממישהו שעושה עבודה טובה אבל לא הסכים לעשות לך הנחה ?

לא טוב לך המחיר ? יקר ? תלך למקום אחר , אבל אל תלכלך עליו ( וכולם כבר יודעים מי זה ,תגובה 15) .

וואו כנראה שלא קראת לעומק את מה שכתב פותח השרשור אז אני אבהיר את זה שוב.

פותח השרשור התקשר לקבל הצעת מחיר למוצר הזה וקיבל הצעת מחיר של 1400,עד כאן הכול בסדר.

אח"כ הוא סיפר על כמה דברים לא רלוונטים לנקודה שלי אז אני לא אפרט.

אח"כ כשהגיע עם האוטו, הוא קיבל הצעת מחיר גבוהה מהמקורית.

אחרי זה הוא קביל הצעת מחיר עוד יותר גבוהה.

אחרי זה הוא קיבל הצעת מחיר עוד יותר גבוהה (2500 ש"ח נדמה לי) תוך כדי השפלת פותח השרשור.

החברה הזאת היא לא מקצועית בגלל שנתנה הצעת מחיר לפני שהייתה סגורה ב-100% על הפרטים.

החברה הזאת לא מסודרת בגלל שאין לה סינכרון בין כלל העובדים.

החברה הזאת בעלת תודעת שירות גרועה ביותר - עובדה הלקוח לא מרוצה כלל.

קיצור זבל של עופות.

ודרך אגב זה גם בלי קשר לאם פותח השרשור התנהג בסדר או לא. - החברה הזאת זבל בכל מקרה ועל זה השירשור.

פורסם
אתה לא זוכר מה כתבת ? :oops: רצית הנחה של 100 שקל ולא קבלת ואז אתה צלצלת למקום אחר

[/right]

אתה מבין שאמרו לך במקום אחר מחיר של 1400 בלי לראות את האוטו ?

אולי קבלת מחיר פ33ה מ '**** נגררים' ?

וגם פרסמת אותם לרעה !

רק בשביל שלא תחשוב שאתה באמת מבין מה שכותבים לך, אסביר שוב. (ותתחיל לעבוד דחוף על הקטע של ההבנה)

קיבלתי מהם בטלפון, ואדגיש שוב, לפי כל הנתונים שנתתי להם לגבי הרכב, ואין כמה סוגים של מזדה סדן 1997,בהתחלה, מחיר של 1300.

בדיוק כמו שתשאל כמה עולה מקלדת של מיקרוסופט דגם 2589 לדוג', וכשתגיע לחנות המחיר יעלה 3 פעמים.

לאחר מכן קיבלתי מחיר של 1600. ( ובגלל זה שהייתי במצב שלא יכולתי להרשות לעצמי להמתין עוד שבוע עד שהאב יחזור מחו"ל,) ניסיתי לבקש "הנחה" (שים לב לגרשיים, אם אתה לא מבין מה הן אומרות, זאת בעיה אחרת) של 100 ש"ח, זאת אומרת לשלם מחיר של 200 ש"ח לפני מע"מ יותר ממהצעה המקורית.

לאחר מכן כמובן שהמחיר עלה ל- 2000 ש"ח.

ולבסוף, בדיוק כמו שתיאר את זה זה שבתגובה שמעלי, 2500 ש"ח, תוך נסיון השפלה של הלקוח, והטחת דברים בו, על זה שברצונו לטרטרני.

אם עד עכשיו לא הבנת, חביבי תחליף מקצוע דחוף.

פורסם

סליחה אך לי לא נרא הגיוני שבעל עסק יתן לך מחיר מדויק לאביזר לרכב מבלי שהוא ראה את הרכב וזאת כי כמו שלך ראו את הבעיה (שמוכרת במיוחד בהתקנות של ווי גרירה).

צר לי אך אני לא חושב שניסו לתחמן אותך או "לגנוב" אותך אלא חוסר הבנה והבהרה בטלפון אך יתאים לתיאור המקרה.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
סליחה אך לי לא נרא הגיוני שבעל עסק יתן לך מחיר מדויק לאביזר לרכב מבלי שהוא ראה את הרכב וזאת כי כמו שלך ראו את הבעיה (שמוכרת במיוחד בהתקנות של ווי גרירה).

צר לי אך אני לא חושב שניסו לתחמן אותך או "לגנוב" אותך אלא חוסר הבנה והבהרה בטלפון אך יתאים לתיאור המקרה.

ולכן גם אחרי שהגעתי למקום והמתקין כן ראה, המחיר עלה 3 פעמים?

אהה...

קרא את כל, אבל כל ההודעה הראשונה באשכול, ותבין שאין כאן חוסר הבנה בטלפון, אלא חוסר הבנה איך לתת שירות, ונסיון לעקוץ את הלקוח.

חוץ מזה, למה צריך לראות את הרכב, ברגע שאני נותן פרטים איזה רכב מודל ושנת ייצור, ? מה רק אתמול הם פתחו את העסק, או שכבר התקינו?

חוץ מזה שיש להם טבלה שהם עובדים לפיה.

פורסם

שירות על הפנים, ברגע שחברת "**** נגררים" שאלו לדגם הרכב הם ידעו בדיוק כמה הם צריכים להוציא בכדי להרכיב לגרר ובהתאם לכך לחשב את רווחם, בנוסף אם הם לא ידעו אז כנראה שהם לא באמת מקצועיים תודה רבה על האזהרה.

פורסם

אינני מכיר אישית אף אחד מהצדדים ומעולם לא נפגשתי אתם,

אם תקראו בין השורות, מתקבל הרושם שפותח השירשור הוא אדם תוקפני ולא נעים. כל מה שמעניין אותו זה לכפות מחיר שהוא קבע כסביר.

כשהבינו עם מי יש עסק, נתנו לו מחיר שיעוף מהעניים, מה לא בסדר בזה? אפשרות אחרת היתה להגיד לו לך מפה. אז שיגיד תודה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אם תקראו בין השורות, מתקבל הרושם שפותח השירשור הוא אדם תוקפני ולא נעים. כל מה שמעניין אותו זה לכפות מחיר שהוא קבע כסביר.

כשהבינו עם מי יש עסק, נתנו לו מחיר שיעוף מהעניים, מה לא בסדר בזה? אפשרות אחרת היתה להגיד לו לך מפה. אז שיגיד תודה.

אענה ברצינות מה לא בסדר עם זה.

התנהלות כזאת של עסק נותן שירות מתאימה לתקופה שחלפה מזמן ולמדינות עולם שלישי.

פורסם

מכיון שאני הוא כותב השורות, אשמח את תדגיש את הכתב הנסתר בכדי שכולם יראו, זה שאנו אולי יודע להתבטאות טיפ טיפה ויודע לעמוד על שלי, ללא מתן אפשרות לעשוק אותי, לא אומר שאני אדם תקפני, אבל מי כמוך שלא מכיר כלל את הצדדים יודע , שההגנה הכי טובה היא ההתקפה.

גם ביום יום אתה מתנהל בצורה כזאת? או שזה נוגע לך אתה לא מוכן שיעשקו אותך?

אגב להזכירך, לא אני קבעתי את המחיר אלא הם

פורסם

הוא נתן לך מחיר סופי בטלפון ? לא ! אתה היית צריך לגשת אליו כדי שיראה מה צריך לעשות ומרחת את זה כמה שבועות

לפני כמה שבועות, ביצעתי סקר שוק בקשר להתקנת וו גרירה לרכב חוקי וברשיון, באחד מן הטלפונים הגעתי לחברת "**** נגררים" , ביררתי מחיר עם זה שענה לטלפון, נתתי לו את פרטי הרכב דגם מודל ושנת ייצור, וקיבלתי מחיר להתקנה, 1300 ש"ח לפני מע"מ.(1508 ש"ח כולל)

שאלתי מתי אוכל לבצע את ההתקנה, והוא אמר שאין שום בעיה, וכעיקרון כמעט כל יום אפשר לבוא.

לאחר כמה שבועות שזה לפני כמה ימים הגעתי למקום עם רכבי בכדי להתקין את הוו, .

, אז בגלל שמחיר השתנה אתה בא בטענות ?

ואם לא הבנת אז בסוף נתנו לך מחיר גבוה כדי שתלך , מה רע בזה ?

תלך למקום אחר , למה אתה מפרסם נגדם ? קבלת מחיר בטלפון והגעת אליהם אחרי כמה שבועות , הם לא חייבים לך כלום
פורסם

biker200, החום כנראה השפיע על יכולת הבנה של יותר מפסקה אחת אצל כמה מהכותבים כאן, או שהם בעלי אינטרסים \ מקושרים לעסק המדובר.

אז אל תתרגש. כל מי שקורא בעיון את הכתוב פה, מבין שמדובר בהתנהגות מכוערת ומבישה של **** נגררים, וראוי שכל עוד לא יתקנו את דרכם, לא יקבלו קליינטים חדשים.

פורסם

מעבר למה שכבר נאמר, עצם זה שפותח השירשור לא מוכן לחשוף את **** נגררים אומר דרשני. אם אין חשיפה, בעצם למה הסיפור צריך לעניין אותנו, מה המסר? מעבר לסתם בכיינות.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
biker200, החום כנראה השפיע על יכולת הבנה של יותר מפסקה אחת אצל כמה מהכותבים כאן, או שהם בעלי אינטרסים \ מקושרים לעסק המדובר.

אז אל תתרגש. כל מי שקורא בעיון את הכתוב פה, מבין שמדובר בהתנהגות מכוערת ומבישה של **** נגררים, וראוי שכל עוד לא יתקנו את דרכם, לא יקבלו קליינטים חדשים.

אכן כן כך זה נראה, שישנם כאלו שמקושרים לעסק המדובר, הייתי מאד מתפלא אם לא.

ולעניינינו, זה שלא באתי להתקין במשך כמה שבועות, לא אומר שהמחיר צריך לעלות, אחרת בעוד כמה חודשים המחיר יהיה 4000 שח, ואולי בעוד שנה כבר 40000 שח.

זה שלא באתי זה כי עדיין לא קניתי נגרר, לאחר שקניתי נגרר הלכתי להתקין את הוו.

ומי שבכח מנסה לא להבין, באמת אשמח שיעבור לאשכול הבא.

כנראה שהחם מוציא אתכם מדעתכם, אך מכיון שאתפ כנראה מקלידים בחדר עם מזגן, לא נותר לי אלא להבין שהחם שהאשכול עשה לכם הוציא אתכם מדעתכם.

אם כל מי שהיה כאן כותב באשכול היה מסכים איתי, האשכול לא היה מגיע לכזו כמות צפיות.

נ.ב. אני עדיין לא.התקנתי וו, אמנם לצורך הדחוף שהיה לי, לקחתי רכב עם וו מחבר, אבל בלי קשר אשמח להמלצות על מתקינים אחרים.

ולגבי אותו קטנוני, שחושב שיצליח למשוך אותי בלשונו להוציא את הכוכביות, מי שרצה להבין הבין.

פורסם

נ.ב. אני עדיין לא.התקנתי וו, אמנם לצורך הדחוף שהיה לי, לקחתי רכב עם וו מחבר, אבל בלי קשר אשמח להמלצות על מתקינים אחרים.

תוספת והבהרה בנוגע לדברים שכתבתי בזמנו (יש קישור מקודם).

מה המסקנה? צריך להגיע עם הרכב ולקבל הצעת מחיר.

כדאי ללכת לאתרי האינטרנט של יצרני התפוחים וצמות האלקטרוניקה ולוודא איזה מק"ט מתאים לרכב שלך, ולהזמין בהתאם.

זו הפירמה שמתקינים ב **** נגררים:

http://www.brink.eu

ואלו צמות החשמל:

http://www.ecs-electronics.nl/

עוד פירמה שמתקינים אצל מתקינים אחרים:

http://www.catalogue.bosal.com/pages/cms_style2.php?question=style2&menu=latest_cat_news

פשוט עשה עבודת מחקר בעצמך איזה רכיבים צריך ותוודא שאותם אתה מקבל.

אחרי שאכלתי הרבה מרורים בזמנו, ניגשתי לאתר של ECS ונקבתי במק"ט המדוייק של צמת החשמל ואז בא לציון גואל.

זה השוק ורוב השוק זה התקנות לטנדרים ולא למכוניות פרטיות. ועם זה צריך לחיות.

לדעתי, לך למקום שהכי קרוב לך כדי שתוכל לקבל שירות, אם הם עשו פאשלות או סתם ניזוקת חס וחלילה.

אגב עוד אנקדוטה על ווי גרירה - פעם רציתי לקנות פיז'ו 107. חשבתי כבר להזמין אחת ובדקתי האם אפשר להתקין וו גרירה. הסוכן אמר לי "בטח בטח, אנחנו יכולים לעשות לך את זה כתוספת מקורית". חיפש הסוכן מק"ט ולא מצא. אובד עצות, הוא התקשר לסוכנות הראשית. בדקו בדקו ולא מצאו. הופנה למחלקה הטכנית. שם אמרו לו "מה השתגעת, ברכב עם מנוע מתחת ל 1000 סמ"ק אסור להתקין וו". ואכן יש ציון לאיסור הזה ברשיון הרכב!

המסקנה - מוכרים רבים אינם מכירים את מרכולתם, ואם אין אני לי, מי לי.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

• תוכן חדש...