Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתמול נצפה באשדוד מרצדס 303 נוסע.

היה שייך בעברו לחברת "מטרופולין", והיה נית לראות בבירור לפי הצביעה ועכשיו הוא עובד בחרת "ל.י.ש מסיעי כהן".

ה 303 של חברת מטרופולין היו בעברם שייכים לאגד....

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
לי זה נראה כמו שוסון

אכן הצללית מאוד "שוסונית" (תודה רבה ללנצ'יהוליסט) - האם מדובר באחד מהשוסונים של אל-על אולי?

ומה שלא פחות חשוב, מישהו כבר הצליח לברר מה הסיפור של הכלים הללו? צביקוש?

בברכה ובתודה מראש,

T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
זוכרים את היצור המוזר ( IFA) ההוא מקיבוץ להב ?

אז הלכתי לנסות לצלם אותו מקרוב (ולא הצלחתי) אבל שימו לב מה עומד לצידו מכוסה!!

לא שמתי לב לזה אפילו, רויאל טייגר כלשהו והוא מכוסה!

מישהו שירים את הכפפה ויברר כבר מה קורה שם...

היה לי קצת שבוע לחוץ. אבל עוד השבוע אתקשר למזכירות ואנסה לבדוק.

בקשר למכוסה לי הוא נראה לשעבר של דן (לפחות לפי הצביעה של החלק הקטן הגלוי )

לא שכחתי.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

מה לכל הרוחות...???!!!???!?!?!?:shock::shock::shock::shock::shock: (תרגעו- העניין בבדיקה, אם כי לא נראה לי שאפשר לעשות עם זה משהו- ועדיין!). מה המוטציה- נראה כאילו הורכב מכמה דגמים שונים, או שזה משהו ניסיוני?:roll:

1.JPG

2.JPG

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

היום חלפתי בנסיעה באזור הדרום ליד שוסון עומד במצב לא מדהים, לידו עוד כמה אוטובוסים שכנראה מעניינים לא פחות ואולי אפילו יותר אך לא הספקתי לזהות משהו ספציפי, אם זה מעניין מישהו- פרטים בה"פ

פורסם
מה לכל הרוחות...???!!!???!?!?!?:shock::shock::shock::shock::shock: (תרגעו- העניין בבדיקה, אם כי לא נראה לי שאפשר לעשות עם זה משהו- ועדיין!). מה המוטציה- נראה כאילו הורכב מכמה דגמים שונים, או שזה משהו ניסיוני?:roll:

לי זה נראה מאד ואפילו מאד מאד כמו ה 303 הניסיוני הראשון והיחיד שהגיע לאגד (ולפי מיטב זכרוני ותמונה שראיתי היה לו דלת אחורית בסוף האוטובוס.)

גינדי נראה לי שעלית פה על שריד הסטורי.

אשמח לקבל עוד צילומים שלו כדי לאשר את זה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אין לי בינתיים עוד תמונות, לא אני צילמתי- מבררים לי את העניין האם עדיין קיים (התמונות מלפני כמה שנים), ואין עליו אותות זיהוי של אגד, אלא של חברה פרטית, אני כרגע בכוונה מחחקתי כי אני מתעניין בו...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לי זה נראה מאד ואפילו מאד מאד כמו ה 303 הניסיוני הראשון והיחיד שהגיע לאגד (ולפי מיטב זכרוני ותמונה שראיתי היה לו דלת אחורית בסוף האוטובוס.)

גינדי נראה לי שעלית פה על שריד הסטורי.

אשמח לקבל עוד צילומים שלו כדי לאשר את זה.[

יש לך טעות זה לא הוא

לפי דעתי שזה 302

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

לפי דעתי שזה 302

302 היה יותר מעוגל. כניראה 303, אפילו יש לו מזגן.

הגוף שלו ניראה פחות או יותר שלם, אבל ניראה לי שאין לו מנוע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה בהחלט 302 עם מרכב ישראלי שהיה יותר "עממי" בהשוואה ל 302 ו 303 הרגילים.

המזגן הוא שריד למזגנים משנות השבעים בהשוואה ליחידות הגג השטוחות שהיו חדשניות באותה עת.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

בין עם זה 303 הראשון ובין עם 302 עדיין מדובר בממצע נדיר מאד.

האם האוטובוס עוד קיים בימים אלה?

האם מישהו יכול לבדוק ולאשר את הענין?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...