Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי שהחוק הזה קיים כבר שנים. :shock:

בכל אופן, ככה הסבירו לי בכיתה ג' (1993) כשהלכנו לעשות הדרכה במגרש האופניים בהרצליה.

לא יודע עד כמה זה פרקטי. תמיד יהיו את הטמבלים שיצעקו "הרשויות לא בנו לי תשתיות" ואז יסעו

בדרכים הקיימות וימשיכו להידרס. נגד הטמטום האנושי עוד לא יצאה הצעת חוק, למיטב ידיעתי.

פורסם

ככה נראות הצעות החוק בכנסת..:?

זאת פשוט בושה.

מה זה כבר יעזור שהם יסעו נגד כיוון התנועה?

זה יתן להם מספיק זמן מנוסה/קריאת המצב ברגע שנהג בשמאלי יגלה בשניה אחרונה שיש פקק וישבור לנתיב השמאלי כדי לא לעשות תאונת שרשרת? לא! זה גם לא יעזור להם בכל מקרה של תאונה כלשהי שתעשה על הכביש, גם אם זה נגד פניהם.

ומה עושים במקרה של רכב חירום/ביטחון שחייב לחצות פקק גדול ונוסע על השול? רוכבי האופניים יברחו לנתיב הרכבים?

כנראה שמישהו שמגרבץ שם כל היום במשרד חיפש במשך 30 שניות של גירוד בראש איך הוא מוציא טופס כלשהוא שיראה שהוא לא סתם מחמם את הכסא כל החודש ומרוויח משכורת- זה מה שיצא לו.

זהו לא הפתרון לבעייה של מפגשי אופניים-כלי רכב בכביש מהר, זה אפילו לא קרוב לזה.

פורסם

ההצעה הוגשה בתחילת יולי, ואני לא יודע מה מצבה כיום.

החוק מתאים להולכי רגל, לא יותר מזה!

ההצעה מעידה בעיקר על חוסר הבנה מצד המציעים, נשאר לי רק לקוות שהחוקים נבדקים בוועדות השונות, גם בנושאים שאני מבין בהם פחות!

למיטב ידיעתי אין שום מדינה בעולם עם חוק כזה.

דנו בזה קצת (דנו = הרוכבים), כל מי שמבין משהו מהחיים שלו מתנגד בתוקף!

הסיבות:

כרוכב אין לך שום יכולת תגובה אמיתית בזמן אמת.

המח האנושי של הנהג לא רגיל לראות אוביקטים הבאים כנגדו מימין, וממש נבהל!

הפרש המהירויות הוא עצום - רוכב יכול להגיע בקלות ל-40 קמ"ש, מה שיוצר הפרש של 80 קמ"ש לעומת רכיבה נגד כיוון התנועה. לא משנה כל כך לרוכב שנפגע ב-100 קמ"ש אבל משפיע רבות על מהירות התגובה הנדרשת מהנהג!

ישה, עם כל זאת, המשך מעקב!

יום יבוא ונהיה פה אירופה, גם בתרבות הנהיגה!

לא רק ברוכבי אופניים שלא יהרגו, ובתשתיות ראויות.

יורדו מחירי הביטוח השערורייתיים לדו"ג, ואלה גם יפסיקו למות בכבישים!

פורסם

אוקיי אז הם יסעו בשוליים. אבל מה יקרה כשיש יציאה של מחלף והם ירצו להמשיך ישר? הם צריכים לחצות כביש שנוסעים בו 100 קמ"ש ויותר. אתמול או שלשום נסעתי באיילון ויצאתי במחלף ההלכה, רוכב אופניים שנסע לפני בשול הימני חצה את היציאה למחלף כדי להמשיך ישר, ואז סובב את הראש אחורה כדי להסתכל אם באים רכבים ותוך כדי כך הוא התחיל לסטות שוב לתוך הנתיב שלי. צפרתי לו וסטיתי ימינה ברגע האחרון כדי לא להעיף אותו לקיבינימט.

עריכה - כשאני חושב שוב על מה שכתבתי, ברוב המקרים הם יכולים פשוט לצאת במחלף ואז לרדת שוב לכביש. כנראה לרוכב שנקתלתי בו לא היה הרבה שכל/רצון לחיות.

פורסם

לדעתי לרוכבי אופניים אין מה לחפש ברכיבה על נתיב תחבורה בכביש בין עירוני ואני אומר זאת כרוכב אופניים.

אני אישית גם לא מעיז לרכב בשוליים אלא עושה את זה דרך השטח.

מספיקה התנהגותם הנפשעת של רוכבי האופנועים בכבישים שמזגזגים בצורה מסוכנת בין השוליים לכביש בלי שום כבוד לחוקי התנועה כדי להבין שעדיף לא לצאת עם אופניים לכביש בין עירוני , עם כל הצער שבדבר. פגיעה מאופנוע יכולה להיות קטלנית גם היא.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...