Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברגע שזה מגיע למימוש אחריות או לקיחת אחריות, כל אחד מתחמק במדינה הזו - ואני מדבר על חברת מאיר.

מה זה "ניתוק הטלפון בפרצוף" ? :shock: גם כן שירות.

אני גם אומר שיראו לך הוכחות שאתה היית אשם בתוצאה, אחרת זו האחריות שלהם.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
  • תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בואו לא נגזים - הם לא כאלו נוראים.

לי הם החליפו גג במסגרת אחריות עם אפס וויכוחים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

לפותח השרשור תגיד לי אתה איזה מולטי מיליונר שאתה לוקח את הסיפור הזה בכזאת קלות ועדישות ?

אני בימקומך כבר מזמן האיתי הופך להם את כל המוסך שם ... תביא שמאי רכב, עו"ד, תידרוש הוכחה שאכן דבר כזה קרה !

כל עוד אתה יודע שלא קרה דבר כזה אני לא מבין מה יש לך לפחד !

רק מלקרוא את השירשור והאהבה שיש לי לרכב הזה בא לי לבוא איתך לסדר שם את העיניינים .:x:x:x

פורסם

אם היה מולטי מיליונר הוא לא היה מתקשקש כאן בפורום אלא כבר מזמן היה מעביר טיפול לאיזה עורך דין צמרת ובינתיים משכיר לעצמו איזה רכב נחמד - הרי בסוף עו"ד יגרום ליבואן לשלם גם בעד זה.

פורסם

אני לא מומחה במנועים אבל ידוע לי שהמנוע של ה-S2000 צריך לעבוד בסל"ד קיצוני, קרוב

לזה של אופנוע ספורט.

אני חושב שבמצב שבו נמצא בעל ההונדה, חשוב מאוד להתחיל להזיז את העניינים.

לדעתי שכירת עורך דין חשובה ובלתי נמנעת. אני חושב שניתוק בפנים מצד חברת הונדה מעיד על

כך שהם די מודים בבעייה שקיימת ומנסים להתנער ממנה. זה ממש לא מקצועי, אני חושב שהמינימום

הוא הזמנה של הקונה לשיחה עם מכונאים/מנהל/שמאי רכב. עם כל הכבוד, מדובר ברכב יקר שמיועד

לנסיעה תובענית ולא סטנדרטית והיחס צריך להיות בהתאם.

אין מה לחשוש - קח עורך דין ושמאי רכב. מניסיון עבודתי בחברה גדולה, הם לא יקחו את הסיכון שהסיפור

הזה יתפרסם (אגב - פרסום באינטרנט, נניח ב-YNET) יעשה נפלאות (ע"ע הלקוחה עם הפביה), ותאמין לי שהם מפחדים מזה.

שיהיה המון בהצלחה עם העניין, אתה תנצח בסוף, תהיה בטוח. שום חברה לא תיקח סיכון בפגיעה במוניטין, זה בטוח!

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

אני לא מומחה במנועים אבל ידוע לי שהמנוע של ה-S2000 צריך לעבוד בסל"ד קיצוני, קרוב

לזה של אופנוע ספורט.

אני חושב שבמצב שבו נמצא בעל ההונדה, חשוב מאוד להתחיל להזיז את העניינים.

לדעתי שכירת עורך דין חשובה ובלתי נמנעת. אני חושב שניתוק בפנים מצד חברת הונדה מעיד על

כך שהם די מודים בבעייה שקיימת ומנסים להתנער ממנה. זה ממש לא מקצועי, אני חושב שהמינימום

הוא הזמנה של הקונה לשיחה עם מכונאים/מנהל/שמאי רכב. עם כל הכבוד, מדובר ברכב יקר שמיועד

לנסיעה תובענית ולא סטנדרטית והיחס צריך להיות בהתאם.

אין מה לחשוש - קח עורך דין ושמאי רכב. מניסיון עבודתי בחברה גדולה, הם לא יקחו את הסיכון שהסיפור

הזה יתפרסם (אגב - פרסום באינטרנט, נניח ב-YNET) יעשה נפלאות (ע"ע הלקוחה עם הפביה), ותאמין לי שהם מפחדים מזה.

שיהיה המון בהצלחה עם העניין, אתה תנצח בסוף, תהיה בטוח. שום חברה לא תיקח סיכון בפגיעה במוניטין, זה בטוח!

אני חייב להבהיר משהו:

הניתוק בפנים לא קרה מההתחלה. בוודאי שהיתה הזמנה למוסך והצגת הבעיה והבהרות רבות.

אך אני נמנע מלהכנס לזה כאן.

יותר נכון - מפחד.

אז אבהיר שוב:

תשכחו מהניתוק בפרצוף. זה קרה בעקבות משהו מסויים , והמכונאי שמעורה בעניין ניתק לי את הטלפון מבלי לתת לי להשלים משפט אפילו.

אבל זו לא הנקודה.

הנקודה היא: הם טוענים שלאחר שהורד ההילוך והמנוע הביא פיק מעל 10K סל"ד , המנוע כבר לא עבד. שבק חיים.

וזה שקר גס.

גס מאוד. ועכור מאוד.

הם טוענים שיש להם הוכחות.

בכל מקרה,

תביאו כל רכב,

ואני מדגיש - כל רכב.

אפילו הפשוט ביותר.

ותורידו בטעות הילוך במקום להעלות...

המנוע יישבר????

נדיר מאוד מאוד מאוד.

אלא אם כן המנוע אכל הרבה חרא במשך הזמן והוא גם ככה מלא בבעיות, אז דבר כזה אולי יכול לתת לו את הפוש האחרון.

G-D will give me justice

פורסם

פנה לעיתונות.

ההתעסקות עם עו"ד מסובכת ובמקרים כאלה מצריכה עדות של מהנדס רכב - ותאמין לי, זה הון תועפות והמון כאב ראש.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם יש להם הוכחות אז שיראו לך, אם הם מסרבים, אז הם מנסים להסתיר משהו או סתם לנפנף אותך.

תשכור עו"ד ויפה שעה אחת קודם במקום לנסות להתנהל איתם לבד.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

גם מנוע של S2K זה הון תועפות והמון כאב ראש, אל תבזבז זמן- קח עו"ד, עדיף כזה עם נסיון תקשורתי כי זה סיפור צרכני חם!

אל תמשיך לשטוח טענות בפורום (או בכל כלי נגיש) בבחינת כל מה שתגיד יכול לשמש נגדך.

מזכיר לי סיפור עם סמל"ת בזמנו שסירבו לכבד אחריות על אלפא כיוון שנעשה בה שימוש "ספורטיבי" :roll:

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

gargamel1: שוב, מדובר במחלה של המנוע הזה (מה שהמכונאי מתאר). אובר-רב ויש סיכוי למנוע מת, גם זמן רב אחרי האירוע וגם בנסיעה רגועה. אתה תיארת את זה שזה קרה לך אחרי שכבר החנית את הרכב וזה לא מסתדר לי. הונדה מסרבת להכיר בבעיה - חפש באינטרנט על s2000 cracked valve retainer ותראה.

ערן, אני רואה שצללת לתוך הנושא - אתה חושב שגם במנועים של שנתונים מאוחרים כמו 2006 ומעלה עדיין עושים שימוש ב-RETAINERS מהסוג הישן?

קודם כל, תתחדש :) אולי במקרה קנית את שלי? 2006 שחורה עם פנים אדום\שחור?

לגבי ה- retainers - במאה אחוז בשנתון 2006 מדובר ב- retainers הבעייתיים. יש פורום של S2000 שבו הדיון להחליף או לא להחליף אותם לזה של ה- AP2 מאוד מאוד מדובר. יש המון מדריכים מצולמים לאיך עושים את זה וכמה וכמה ספקים של ה- retainers החלופיים והמחוזקים מה- AP2. הייתי ממליץ לקרוא על זה, זה אכן מאוד מאוד מפחיד (במיוחד לאור ההתנערות של הונדה).

אני לא מומחה במנועים אבל ידוע לי שהמנוע של ה-S2000 צריך לעבוד בסל"ד קיצוני, קרוב לזה של אופנוע ספורט.

נכון, אבל זה עדיין הסל"ד הטבעי שלו. חד וחלק אם מכניסים הילוך לא נכון המנוע עובר את הקו האדום (שנמצא ב- 9300 סל"ד בערך במנועים האירופאיים) ועף לאיזור ה- 10500-11000... שם הוא לא צריך להיות.

לפותח השרשור - ליבי איתך ואני מקווה שתמצא את הדרך להגיע לעמק השווה איתם. אני הייתי משתגע מעצבים (וכך היה גם עם הסיפור קלאץ' שלי איתם). בכל מקרה, דרוש לקבל פירוט של שגיאות שנרשמו במחשב ועדכן את הפורום.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם
גם מנוע של S2K זה הון תועפות והמון כאב ראש, אל תבזבז זמן- קח עו"ד, עדיף כזה עם נסיון תקשורתי כי זה סיפור צרכני חם!

אל תמשיך לשטוח טענות בפורום (או בכל כלי נגיש) בבחינת כל מה שתגיד יכול לשמש נגדך.

מזכיר לי סיפור עם סמל"ת בזמנו שסירבו לכבד אחריות על אלפא כיוון שנעשה בה שימוש "ספורטיבי" :roll:

שוב: אתם ממליצים לו על עו"ד - ולחינם. אתם יודעים עד כמה העסק הנ"ל מסורבל? בנוסף לעו"ד, צריך לשכור גם שירותי מהנדס רכב אשר יוכיח כי הלקוח צודק - ולא היבואן.

הפרוצדורה הזאת לוקחת המון זמן וגוזלת המון כסף ועצבים.

אנחנו בדקנו אופציה זו, והיא בהחלט מסורבלת ומעייפת. היבואנים לא אוהבים פרסומם שמם לרע - בעיתונות, וזו דרך חינמית וקלה משמעותית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הרבה אנשים מזהירים לגבי קיומו של הת'רד.

אולי אחראי הפורום ימחוק אותו? עם כל הכבוד לרצון לעזור,

אף אחד לא באמת יעזור פה, לכן צריך לשקול מחיקה כל עוד

לא מאוחר מדי (למרות שלדעתי אין סיבה שזה ישמש נגדך, זה לא נחשב ל"ראייה").

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם
....

בכל מקרה,

תביאו כל רכב,

ואני מדגיש - כל רכב.

אפילו הפשוט ביותר.

ותורידו בטעות הילוך במקום להעלות...

המנוע יישבר????

נדיר מאוד מאוד מאוד.

אלא אם כן המנוע אכל הרבה חרא במשך הזמן והוא גם ככה מלא בבעיות, אז דבר כזה אולי יכול לתת לו את הפוש האחרון.

לא ששעשית את זה - אבל בוא ננסה לראות:

אם בטעות עושים את זה אז יש הבדל מהירויות גדול בית גיר/מערכת הינע לבין מנוע.

אז הבדל הזה חייב לבוא לידי ביטוי איפשהו.

במקרה הטוב מהירות של מערכת הינע תצנח בבת אחת וצמגים יחליקו.

אם לא - קלאצ' יחליק.

או גיר/דיפרנציאל/ציריה ישבר.

במקרה של S2000 כל המערכות מספיק חזקות וגם המנוע מבחינה מכנית לא מתנגד מספיק להקפצה בסל"ד - אז אז הוא קופץ אבל לא כל חלקיו מסוגלים לעמוד בזה.

פורסם

הרבה אנשים מזהירים לגבי קיומו של הת'רד.

אולי אחראי הפורום ימחוק אותו? עם כל הכבוד לרצון לעזור,

אף אחד לא באמת יעזור פה, לכן צריך לשקול מחיקה כל עוד

לא מאוחר מדי (למרות שלדעתי אין סיבה שזה ישמש נגדך, זה לא נחשב ל"ראייה").

הם לא מעוניינים במחיקת הת'רד.

בכל פעם שאני שולח בקשה אני נתקל בהתעלמות, והתראה בחסימה

ויתרה מכך: הם עוד מוסיפים פיצ'רים לכותרת הת'רד..."עדכונים מהותיים" "עדכונים מהותיים 2"

בחיי שאני לא מבין מאיפה מגיעה האכזריות הזו

הת'רד הזה עומד לי כמו סכין בלב

לי אין שום אפשרות לערוך או למחוק, להם יש

אז למה להתאכזר בצורה כל כך נוראית לבנאדם?

איך היו מרגישים אם זה היה קורה להם, והם היו עומדים בפרוצדורה כזו אל מול חברה כזו ?

G-D will give me justice

פורסם

בחיי שאני לא מבין מאיפה מגיעה האכזריות הזו

אז למה להתאכזר בצורה כל כך נוראית לבנאדם?

?

עם כל הכבוד והאמפטיה למקרה שלך...

אני חושב שאתה קצת נסחף עם תיאורי האכזריות המוגזמים.

אתה מזכיר לי את המערכון ב"שי ודרור" ששי מחכה את ח"כ זועבי ואומר על כל דבר "זה טבבבבבחח" :wink:

• תוכן חדש...