Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השדרוג החדש שלי: פאביה 1.2TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא יודע אם סיימתם - עמוד 7, בכל זאת - את הדיון לגבי הפאביה הדפוקה של אוראל. וגם לא אכפת לי. בכל מקרה, אוראל, ההתנהגות שלך כלפי הקוראים האחרים פשוט מחפירה - הרי כשהיו בעיות, ידעת טוב מאוד לרוץ ל"ידיעות", אבל על ההמשך אתה מסרב לדבר - בדיוק כפי שעשית עד היום בכל פעם שהנושא עלה. כלומר, עשית בקהילה שימוש לצרכיך-שלך, ועכשיו שיזדיינו כולם, קנית עוד פאביה. הניחוש שלי? אפילו לא החתימו אותך על הסכם סודיות, פשוט אתה רוצה להשאר ביחסים טובים עם הנפשות הטהורות בצ'מפיון (אותם אלו שעשו ממך צחוק כשקיבלת אוטו דפוק).

זו התנהגות מניפולטיבית במקרה הטוב, ולא מציבה אותך באור מחמיא במיוחד כצרכן (אבל זה כבר עניין שלך).

צודק במיליון אחוז גם הקטע הזה של לבדוק רכבים אחרים היה כדי להראות למי שצריך שכדאי להחזיק אותי,אבל לא באמת הכל הצגה.

• תגובות 238
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב נמסר לנו הבוקר, הוכנס אל CLASS A (ואלפי תודות לשלומי - על עזרתו הרבה, אדיבותו וזריזות ההתקנה) ולאחר מכן התחלנו בטיול - אני והשחורדינית.

כעת יש כ-130 ק"מ והחיוך הטיפשי דבוק בי, ואין ספק שהמשפט (ותודה לטל שביט) "קטן קטן, אבל מאומן" היא בהחלט ההגדרה למנוע המדובר.

השינויים מורגשים לטובה.

היא בהחלט שקטה, זריזה, חסכונית, נעימה, מאובזרת ומגניבה מבעבר.

עכשיו נותר לחכות ולתת לזמן לעשות את שלו. כרגע הכל נח במקומו ונקווה שכך גם ימשיך.

אני אעדכן בסיום ההרצה, אם תרצו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הרכב נמסר לנו הבוקר, הוכנס אל CLASS A (ואלפי תודות לשלומי - על עזרתו הרבה, אדיבותו וזריזות ההתקנה) ולאחר מכן התחלנו בטיול - אני והשחורדינית.

כעת יש כ-130 ק"מ והחיוך הטיפשי דבוק בי, ואין ספק שהמשפט (ותודה לטל שביט) "קטן קטן, אבל מאומן" היא בהחלט ההגדרה למנוע המדובר.

השינויים מורגשים לטובה.

עכשיו נותר לחכות ולתת לזמן לעשות את שלו. כרגע הכל נח במקומו ונקווה שכך גם ימשיך.

תתחדש!

תעלה תמונות !:-P

פורסם

השינויים מורגשים לטובה.

חחח,

תתחדש. תהנה. תבלה ושתיהיה ההיפך המוחלט מהפאביה האחרונה.

מקווה שנוכל לעשות טיולי פאביות כאשר שלי תגיע בעוד מספר שנים. :twisted: וכמובן מחכים לתמונות בהקדם!

פורסם

השינויים מורגשים לטובה.

אוראל, אחרי 130 ק"מ עם רכב שנמצא בהרצה, אתה לא בדיוק יכול לתאר אותה כ"שקטה", "זריזה" או "חסכונית".

אלא אם אתה "קורע לה ת'אמא", בהרצה.

under construction..

פורסם

ניר, לא זכור לי שעברו תחת ידיך פביות 1.6, כך שאין לך את האופציה להגיד לי מה "כן" ומה "לא".

עובדתית. ה-1.2TSI שקטה, חסכונית וזריזה משמעותית מה-1.6 שקדמו לה.

והאוטו בתנאי הרצה ולא בתנאי "קריעה". אתה יכול להרגע.

כרגע הק"מ עומד על 500. גם זה זמני...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

** התמונות ש RS הציג **

אוטו ממש יפה, נראה טוב , ההשחמה מאחורה עושה המון, שחור הולם אותה מאוד.

תתחדש ! ושמור עליה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...