Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת בעלות לרכב ללא טסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה מעבירים בעלות על:

רכב מיושן ללא טסט 12 חודשים,

אין כוונה להשמיש אותו בתקופה הקרובה (אם בכלל).

האם יש צורך לשלם את אגרות הרישוי המצטברות כתנאי להעברת הבעלות?

פורסם

ניתן לחבות עד שגיל הרכב יהייה 30 שנה אני לא מכיר דרך אחרת ללא תשלום אגרות או לחילופין לקבל את הרכב כירושה בבוא היום בעיקר פרוצדורה מישפטית מול הרשויות לדעתי .

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

אי אפשר להעביר בעלות ללא טסט, לא בדואר וגם לא במשרד הרישוי, ולא יעזור אפילו אם יבוא הקונה והמוכר +חוזה כתוב. חבל, מוזר, אבל ככה זה.

כמובן שניתן אחרי גיל 30 (של הרכב).

אגב, אחרי הטסט צריך לחכות כמה ימים לפני שניתן להעביר בעלות (ניתן לברר בטלפון למשרד הרישוי ולקבל תשובה האם הטסט כבר הוזן במחשבים שלהם).

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
אי אפשר להעביר בעלות ללא טסט, לא בדואר וגם לא במשרד הרישוי, ולא יעזור אפילו אם יבוא הקונה והמוכר +חוזה כתוב. חבל, מוזר, אבל ככה זה.

כמובן שניתן אחרי גיל 30 (של הרכב).

אגב, אחרי הטסט צריך לחכות כמה ימים לפני שניתן להעביר בעלות (ניתן לברר בטלפון למשרד הרישוי ולקבל תשובה האם הטסט כבר הוזן במחשבים שלהם).

אתה בטוח?

כי קבלתי תגובה לא פחות החלטית שאומרת:

"תוכל לעשות העברת בעלות רק במשרד הרישוי, ותתעקש שאתה רוצה להעביר בעלות על רכב ללא טסט בתוקף, יש טופס מיוחד שתצטרך לחתום עליו (שאתה מודע ומאשר שאין לרכב רישוי בתוקף ועוד בלה-בלה). גם לא כל היושבים במשרד הרישוי מכירים את הנוהל המיוחד הזה".

פורסם

אפשר להעביר בעלות ללא טסט אני העברתי בעלות במישרד הרישוי בצפון תל אביב למטרה בגירה בטרם מלאו לה 30.

פורסם

מה שאני יודע הוא שכשהגעתי עם בעל הרכב למשרד הרישוי בני ברק ליד דיזיין סנטר (האם זה מה שהתכוונת כשכתבת צפון ת"א?)בבקשה להעביר בעלות, הפקידה במשרד הרישוי סירבה בטענה שאי אפשר להעביר בעלות ללא טסט.

את אותה תשובה קיבלתי גם במוקד הטלפוני של משרד הרישוי.

אפשרות נוספת - אולי יש מגבלה של תקופת הזמן שהרכב ללא טסט. נגיד אם הוא ללא טסט כמה ימים, אז עדיין אפשר להעביר בעלות, אבל מעל תקופה מסויימת אי אפשר.

אצלי דובר בכלי רכב שעמדו תקופה ארוכה ללא טסט.

אשמח לדעת שאני טועה, האם מישהו פה יכול להעלות את הטופס המצויין מעלה, שבעזרתו אפשר להעביר בעלות גם ללא טסט?

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
אפשר להעביר בעלות ללא טסט אני העברתי בעלות במישרד הרישוי בצפון תל אביב למטרה בגירה בטרם מלאו לה 30.

אתה קיבלת יחס V.I.P בדרך כלל הם לא שמחים להעביר בעלות על רכב ללא טסט.

הפרוצדורה קצת מסובכת.

• אחראי פורום
פורסם

בכלל לא מסובך, לצערי כל מה שצריך הוא להציק להם לעשות את עבודתם.

לאחי היתה שרייד למכירה, התקשנו למכור את הרכב והוא צבר חוב על טסט אחד שלא נעשה.

לבסוף בא קונה, מחפירה בגוגל הבנתי שיש טופס שהקונה חותם ומצהיר שהוא יודע שהרכב ללא טסט.

הגענו למשרד הרישוי, הפקידה העתיקה שיושבת שם ירתה עלינו ש"אי-אפשר, אין דבר כזה" (ציטוט מדוייק רק ברוע),

מבלי שהספקתי לשאול על אותו טופס. עברתי לפקיד השני, אמרתי לו שאני יודע שיש להם טופס כזה וכזה.

"אתה צודק" :shock: לא היה להם את הטופס בסניף, אבל הוא ישר קם לטלפון וקיבל את הטופס בפקס.

צריך להגיע עם האגרה משולמת ומקבלים ספח ירוק שאיתו ניגשים לדואר לשלם את העברת הבעלות.

בהצלחה.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

צודק צריך להציק אבל צריך למצא פקיד או פקידה שיזרמו איתך וזה בדרך כלל לא קורה.

דרך אגב קודם משלמים בדואר ואחר כך את העברת הבעלות עושים במשרד הרישוי.

פורסם

אני לא מזמן העברתי בעלות על רכב מישון שנת יצור 86 שהיה ללא טסט כמעט שנתיים.

ההעברה בוצעה בסניף משרד הרישוי, בנוכחות פיזית של הקונה והמוכר.

ההעברה היתה אפשרית רק אחרי שכל חוב האגרות שהיה לרכב , שולם במלאו.

*לפי מייטב ידיעת אם חלפו מעל שנתיים ללא טסט והרכב הורד מהכביש עקב "תקנות תעבורה" - לא ניתן להעביר בעלות בדרך זו.

• תוכן חדש...