Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יובל נווה, אלפיסט מושבע וחבר פורום מנתח את הסיבות לקצב העולה של מכירת רכבים מבית אלפא לאחרונה. אובייקטיבי זה לא, מעניין זה כן.

לכתבה המלאה

Alfa-Logo.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלושה אלמנטים נחוצים להצלחת רכב בשוק

האחד הרכב עצמו

השני תמחורו

השלישי שירות אחרי המכירה טוב במחירים שפויים.

יוסיף מישהו גם שמירת ערך ? לתענוג יש מחיר לפחות לדעתי. והזמן יראה כי גם בנוש א זה ירידת הערך תהיה יותר מתונה מכפי שהיא היום.

כאשר השכיל מישהו ביצרן להתגבר על מחלות שהיו בתקופה מסויימת לכלי הרכב

וכאשר השכיל מישהו בסמל"ת לתמחר את כלי הרכב ברמה שפוייה אז...

חלק מהעדר מוכן לשעוט גם לכיוונים אחרים כמו לאלפא. והמספרים מדברים.

בוא נקווה שעוד יבואנים ילכו בעקבותיהם, או נכון יהיה לומר אני מעריך כי זה מה שאכן יקרה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

סקירה נחמדה, אני באמת אוהב את המראה של ה159 (לשכן שחולק איתי את החניה הזוגית בבניין יש 159 שחורה יפיפייה עם אינטריור עור בהיר).

עם זאת, הסקירה נשמעת כמו פרסומת לאלפא יותר טובה מאשר מחלקת הפירסום של אלפא יכולה לדמיין.

מה, אין לרכבים האלה חסרונות בכלל? לא כדאי לציין דבר או שניים כדי לאזן את התמונה ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, אתה יותר מממוזמן לציין חסרונות.

כמו שכתבנו בהקדמה, את הסקירה הזאת כתב אלפיסט. זה הגיוני שהיא לא תיהיה אוביקטיבית במאת האחוזים. זה כמו שאנחנו לא מצפים ממך לאוביקטיביות בכל הנוגע לVW או ממני לאוביקטיביות בכל הנוגע לפיג'ו :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מסכים עם 2 המשפטים האחרונים של אייל.

במיוחד עיצבנה אותי השורה "מתחרה אחרונה חביבה היא מתחרה מבית, ה500 אברת', אבל כדי לשמור על כבוד המשפחה לא אשווה בין השתיים".

מה זה השטויות האלה? יש ועוד איך מקום להשוות בין השתיים, ולא איפכת לי אם הן מאותה המשפחה..זה כתבה או מדור פרסומי?

ולגופו של עניין: באמת משהו טוב עובר על אלפא לאחרונה. אני מפנטז לא מעט על 159 (אולי עוד 4-5 שנים) וגם את המיטו רציתי מאוד לפני זמן לא רב (רק שלא היה לי את הממון).

עם הגעתה הצפויה של הג'וליה והג'ולייטה החדשות, נראה כי העתיד של אלפא צבוע בורוד זרחני :-)

ש(מ)פו, שרק ימשיכו כך.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
אייל, אתה יותר מממוזמן לציין חסרונות.

כמו שכתבנו בהקדמה, את הסקירה הזאת כתב אלפיסט. זה הגיוני שהיא לא תיהיה אוביקטיבית במאת האחוזים. זה כמו שאנחנו לא מצפים ממך לאוביקטיביות בכל הנוגע לVW או ממני לאוביקטיביות בכל הנוגע לפיג'ו :wink:

אז צריך לקרוא לזה טור דיעה.

אתם מציגים את זה ככתבת פרשנות וסקירה על דגמי אלפא. (ככה ניתן להבין)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
יובל נווה, אלפיסט מושבע וחבר פורום מנתח את הסיבות לקצב העולה של מכירת רכבים מבית אלפא לאחרונה. אובייקטיבי זה לא, מעניין זה כן.

לכל המתלוננים אולי קראתם הודעה אחרת אבל כך היא נכתבה

ראו את הפתיח לכתבה בהודעה הראשונה באותיות מוגדלות לכל אלה שלוקים בעיוורון.

כל היתר זה פרשנות שלכם שמעוותת את המציאות

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

זה באמת מנוסח בצורה לא מקצועית ופרסומית. בנוסף, אם רוצים לדבר על "עלייה במכירות" עליכם להביא גם נתוני מכירות ולא רק לסקור את הדגמים הנמכרים וכמה הם טובים וכו'...

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
שלושה אלמנטים נחוצים להצלחת רכב בשוק הישראלי

האחד הרכב יהיה זול

השני שיהיה אוטומט

השלישי שיהיה זול

וגם שיהיה זול לחברות הליסינג.

אייל

פורסם

אייל הפרת את זכויות היוצרים שלי בצורה משפילה:lol:

התביעה בדרך

הדרישה על פי החוק

פיצויים בלא הוכחת נזק

56. (א) הופרה זכות יוצרים או זכות מוסרית, רשאי בית המשפט, על פי בקשת התובע, לפסוק לתובע, בשל כל הפרה, פיצויים בלא הוכחת נזק בסכום שלא יעלה על 100,000 שקלים חדשים.

רק בגלל הסימלון שלך אתה מקבל הנחה של 10%:shock:

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
זה באמת מנוסח בצורה לא מקצועית ופרסומית. בנוסף, אם רוצים לדבר על "עלייה במכירות" עליכם להביא גם נתוני מכירות ולא רק לסקור את הדגמים הנמכרים וכמה הם טובים וכו'...

ירון זה אכן מופיע בתחילת הכתבה כך שהתירוץ שלא קראתי עד הסוף לא כל כך תופס!!

"בשנת 2007 מכר המותג כ-70 רכבים בלבד. בשנת 2008 עלה המספר ל 125 רכבים, את שנת 2009 סיים את המותג עם מסירה של 335 והשנה נמסרו עד כה כ- 300 רכבי אלפא מדגמים שונים."

במגמה הזו שנת 2010 פירושה כמעט הכפלת המכירות

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
מתחרה נוספת היא השירוקו, שמחירה גבוה בהשוואה למיטו וכך זוכה המיטו ביתרון חשוב נוסף
אני לא מבין משהו: איך שירוקו (שזה סוג של גולף עם עיצוב אחר) מתחרה עם מיטו (שזה רכב המבוסס על פונטו = סופר מיני). הרי שני הרכבים לפי מיטב הבנתי נימצאים בסגמנטים שונים. אם כבר, שירוקו זה רכב נישה של גולף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

האם ההצלחה טובה לאלפיסטים?

האם הם רוצים שהרכב שלהם יהיה פופולאי (בהקצנה) כמו מזדה-3 נניח?

לא עדיף לשלם קצת יותר כדי שלא יהיו עוד 4 רכבים בדיוק כמו שלך בחניית הבניין המשותף?

ויש פה גם קצת אגואיסטיות - למה שהשכן שלי, שלא מבין דבר ברכבים יהנה בנהיגה כמו שאני נהנה? עדיף לי שישב בקורולה רובוטית ויחשוב שעשה את עסקת חייו.

ותחשבו על זה....

פורסם

בול שיט. הפריחה של סמל"ת היא בזכות רוח רעננה שהביא אורי להב מצ'מפיון.

אחרי שהנוד הנפוח שישב 10 שנים בתפקידו וכמעט הרג את היבואן, הפסיד את זכיון לקיה גמר את לנצ'יה וייבש את אלפא ופיאט מיכאל לוי קיבל קצת שכל.

לא דגמים ולא נעליים. מי שיודע לתמחר נכון, לבנות מותג ולתת שרות, בגיבוי של מוצר טוב גם יצליח למכור. 

• תוכן חדש...