Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כל השוטרים ככה,אבל יש הרבה,היום חבר שלי ראה רכב שנוסע בפראות בכביש ונסע אחריו עד שהגיעו לרמזור אז החבר שהיה בטוח שהרכב גנוב או משהו בסגנון אמר לו "למה אתה נוסע ככה?" נענה באמצעות אצבע משולשת ובתוספת של "אנחנו בלשים".

לא משנה שגם החבר בלש בחובה לצורך העניין אבל זה רק מראה כמה הם חושבים שהם חזקים.

רק חבל שבאמת כשצריכים אותם אז הם לא עושים שום דבר.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במקום תגובה אתן עצה:

לא בטוח שתגיע למצב כזה במדינות נאורות כמו ארצות הברית למשל, אבל אם תתקל במקרה כזה שם, פשוט התעלם!

אל תעיר! לא כדאי!

ומקרה שקרה לי היום:

ראיתי ניידת משטרה (מניידות הסיור הגדולות, גודל טרנזיט, לא זוכר מאיזה תוצר). הניידת "נתנה כבלים" לאיזשהו רכב פרטי (הניידת עמדה בניגוד לכוון התנועה כך שלא קשה לנחש מי נתן למי).

לי אישית זה לא כל כך הפריע, אבל אני בטוח שיש אנשים שמראה כזה מאוד מפריע להם, ולו מבחינת נראות!

השימוש הפרטי ברכב ציבורי, ובפרט ברכב סיור של המשטרה.

הייתי צריך לצלם ולהתלונן?

או להמשיך הלאה? (מה שעשיתי לבסוף, אבל בנסיבות מקלות)

או בקיצור, מה אתם הייתם עושים?

פורסם

מה רע בניידת משטרה שעוזרת לאזרח?

אני חושב שזה מצויין.

כמו עם המקרה שהבנאדם שהיה צריך השתלת כבד, והיה צריך להגיע תוך חצי שעה לבית החולים, והמשטרה ליוו אותו עד בית החולים.

בכאלה מקרים אני שמח לראות שנחמדים לאזרח, ורוצים לעזור לו.

פורסם

שוטר מקלל - בן אדם מסכן בלי בטחון או תחושת ערך עצמי, בטח יגיע רחוק בדרך הזאת ובטח מרגיש עם עצמו מצויין!

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

בד"כ אני אוהב שוטרים, מה זה אוהב?

אני בתפקיד ביטחוני מסויים, בחברת שמירה, כך שאני יכול להבין אום לעיתים.

רואים אלפי מקרים של מתחכמים בכביש, מאות "סבתא שלי מתה ואמא שלי חתכה ורידים והבת שלי נאנסה בידי אחי אז אני ממהר" ומה לא.

אני שונא כששוטרים מרגישים מעל החוק, בעוד שהם בסך הכל אוכפים אותו.

הם לא המציאו שום חוק, הם כמו דוברמנים שבסך הכל אמרו להם "תביא", והם עושים מה שהבוס אומר.

לא התרגשתי מהבחור, זה לא שעשיתי לו יותר מדי חשבון.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
מה רע בניידת משטרה שעוזרת לאזרח?

רע מאוד!

בד"כ זה לא סתם אזרח אלא מקורב!

בעבר לפחות, היה אישור על "סבב" להחזיר את השוטרים הביתה, למשל.

בצבא הנושא הזה מאוד משמעותי - שימוש בציוד שלא לייעודו.

ניידת שמסייעת להגיע להשתלה - מעולה! זה בדיוק תפקידם!

ניידת שעוצרת את התנועה כדי להעביר רכב תקוע מהשול השמאלי לשול הימני - אדרבא ואדרבא! אף יצא לי לצפות במחזה!

ניידת שמסייעת להחליף גלגל? גוררת רכב אזרחי? נותנת כבלים? לא ולא!

זה היה במרכז העיר, לא במקום נידח, חסרים אנשים טובים באמצע הדרך? (רק זכרו, לתת כבלים להנעה יש סדר פעולות, חריגה ממנו מסוכנת מאוד!). ויש חברות מעטפת לכל חברת גרירה שעוסקות בזה באופן מקצועי. למה לקחת להן את הפרנסה? למה לנטרל שוטר וניידת?

פורסם

Eily - לא מבין מה הקטע שלך. אין שום בעיה עם ניידת שעוזרת למישהו להתניע,

לא צריך לחפור סרטים על מקורבים, פרוטקציות ושות'.

משטרה שעוזרת גם בדברים כאלה לא גונבת שום פרנסה לשירותי גרירה (מאיפה ההנפצה הזו הגיעה, בחיי),

התגובה שלך פשוט הזויה.

בנוגע לפותח השרשור - אני לא מבין למה הערת לו מלכתחילה, הוא הרי ניגש למכונית כדי להתניע ולהמשיך הלאה.

מה זה משנה אם הבנאדם שוטר או לא שוטר? מילא היה נכנס ברגע שיצאת וחונה גרוע,

זה משהו שכדאי להעיר עליו. חוץ מזה, אני לא יודע באיזו שפה השתמשת כדי "להעיר",

לך תדע, אולי נשמעת תוקפני ולכן השוטר עבר ישר לפסים כאלה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בגלל אמינות המשטרה בעיניי הציבור כיום כל תלונה נלקחת ונבדקת בפעם הבאה תצלם ותעביר לגורמים אשר חוקרים שוטרים ולא לשוטרים עצמם (מח"ש).

פורסם

הפקח יכול לעכב אותך לפי סמכות עיכוב שניתנה לכל אזרח שבשעת הצורך רשאי לעכב אדם.

כלומר או עד 3 שעות או עד לבוא שוטר,הראשון מביניהם.

העיכוב חייב להיות מוצדק אחרת אתה יכול לתבוע אותו על שפגע לך בחופש התנועה וכו'.

אני לא יודע מאיפה הבאת את החוק הזה אבל גם לשוטר שהוא לא קצין מותר לעכב אדם עד 20 דק' ולא יותר, מעבר לזה יש חובה של אישור קצין על עיכוב ממושך יותר.

פורסם

Hans, כפי שרשמתי בהודעה הראשונה: לי אישית זה לא כל כך מפריע.

אבל מבחינה עקרונית ובעיקר מבחינת נראות: אין לניידת משטרה שום יתרון יחסי על פני כל אחד אחר מעוברי האורח. ויש לה חסרון יחסי על פני מסייע מקצועי עם ידע מינימלי בחשמל רכב. אחד שידע לתת מצבר עזר, בלי לגרום לפיצוץ.

מוטב שהמשטרה תסייע בנושאים בהם יש לה יתרון יחסי (כמו להגיע להשתלה/ללידה) בלבד.

יש סיבה טובה לכך שהמשטרה לא מתערבת בכל דבר (כמו תאונות פח בלי נפגעים)

שוטרים הם עובדי הציבור עם המשמעות אולי הגבוהה ביותר לנראות. ופה הבעיה, בנראות.

פורסם

גלשתם קצת מהנושא העיקרי, התנהגות השוטר (שוטר=המשטרה כולה, כי מה לעשות שהוא עובד בארגון הזה ומייצג אותו?)

כבר קרה לי בעבר, שהתקוטטתי עם בחור שהציק (היה שיכור) לכמה שכנות שלי, ואחרי דין ודברים, כשאני מרתק אותו לאדמה, נפלה לו תעודת השוטר מהכיס החצי קרוע שלו (היה על אזרחי)

המפקד של אותו בחור צילצל אליי ואמר לי: כבר מזמן חיפשתי את ההזדמנות להעיף אותו מהשירות, תודה שסיפקת לי אחת כזו.

שאלתי: יהיו הליכים נגדי? (כי בכל זאת חבר"ה איך שלא מסתכלים על זה זו תקיפת שוטר, אומנם לא על מדים אבל עדיין) והוא צחק ואמר: רק אני מחליט אם יהיו תהליכים כאלה או לא, ולא יהיו, יום טוב לאדוני...

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

קודם כל רצוי לא לעשות הכללה לגבי כל השוטרים.

נכון מצב המשטרה אינו מזהיר היום אך כמו שגם אמרתי בדרגים הבכירים לוקחים את הדברים יותר ברצינות היום.

אם אתה מתלונן על שוטר ויש לך ראיות מעלים את השוטר על טיל!

פורסם
אני לא יודע מאיפה הבאת את החוק הזה אבל גם לשוטר שהוא לא קצין מותר לעכב אדם עד 20 דק' ולא יותר, מעבר לזה יש חובה של אישור קצין על עיכוב ממושך יותר.

אני לא יודעת מאיפה הבאת את זה.

כל שוטר גם שאינו קצין (כולל שוטרי משמר הגבול שהם שוטרים) יכל לעכב אדם עד 3 שעות.

כאשר מודיעים לאדם שהוא מעוכב יש חובת מילוי טופס עיכוב.

כאשר לדוגמא שוטר עוצר אדם לצורך קבלת דוח, וישנו סביר לחשד כי הרכב ביצע עברה שבגינה צריך לבצע חיפוש ברכב וחולפות מעל 20 דקות ישנה חובת הודעת עיכוב ומילוי טפסים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהגת, על מה יעכב אותי מותק?

איזה סמכויות של שוטר יש לו?

יש כמוהו אלף במשכורת של שקל.

אני לא מזלזל באף אחד, באמת שלא, אבל בו אישית כן.

אפילו אם זה המפכ"ל בכבודו ובעצמו, מי הוא בכלל שידבר אליי כך?

שיתקע לי דו"ח (למרות שאין לו על מה), שישפוך עליי את כל זעמו (אני יודע לצעוק הרבה יותר טוב ממנו), שיאיים כמה שהוא רוצה, אבל מי הוא שיגיד לי משפט כמו שאמר לי?

לא נפגעתי, לא קרה שום אסון, אבל מי נתן לו את הזכות, ובשם איזה חוק הוא פועל, שידבר אליי בצורה כזו?

פורסם

בעל ג'ימני עם כל הכבוד אני עדיין אינני "המותק" שלך.

שנית אם תבחין בתגובה שלי הגבתי ל scoob והבאתי תיקון קל לדבריו בנושא של עיכוב, לא התייחסתי כלל למקרה שלך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...