Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לא איכפת לך קצת להצפין מת"א לכיוון רעננה שם יש רשת של המבורגרים (אני לא זוכר איזו) והיא כשרה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בורגר ראנץ' (תביא ביצה עין מהבית ) :)

ללא ספק אגאדיר ממוקמת בביטחה במקום השני מבין ההמבורגריות , שניה לאוונגרד וקצת מעל מוזס.

בלאק מאוד מאכזב, בעיקר בסניפים התל אביבייים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתם בטוחים שבלאק בעזריאלי כשר?

ובהחלט שממה שהוזכר פה אין כמו מוזס (רק אותם אני מכיר), אבל חייב כשר...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אין ולא יהיה על אגאדיר!

לפחות 3פעמים בשבוע עם החברים שם :evil:

אחרי מסעות ארוכים של הכושר קרבי, אחרי אימוני ים קשים, כשאחד החברים חוזר מהצבא, בימי הולדת, כל הזמן אנחנו שם.

3 ימים בשבוע אתה באגאדיר ואתה עוד עם כושר קרבי ?! חביבי מה זה חילוף החומרים הזה ?! אתה יושב על אסלה בזמן שאתה אוכל? :)

פורסם

אני נוהג (לצערי) לבלות לפחות פעם בשבוע בהמבורגריה כזאת או אחרת.

לטעמי, אין מתחרים למוזס!(בעיקר עם ביצת עין הפוכה משני הצדדים על הארט) אבל היא לא כשרה לבקשת פותח השרשור.

פורסם
להחזיר המבורגר? זה מעניין!

עם בשר חמצמץ אני לא מתעסק... :nono:

ונחזור להמבורגרים לא חמוצים,

הטוב ביותר לדעתי נמצא בצפון, בראש פינה - עמבורגר, רק לכתוב את השם עושה לי חשק לנסוע לשם.

אגאדיר מצויינים, ויש להם גם אתר אינטרנט מקורי. רמת האריזה במשלוחים זה גם משהו ששווה לראות אצלם.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

ללא ספק אגאדיר ממוקמת בביטחה במקום השני מבין ההמבורגריות , שניה לאוונגרד וקצת מעל מוזס.

בלאק מאוד מאכזב, בעיקר בסניפים התל אביבייים.

אכלתי באוונגרד השבוע אחרי תקופה די ארוכה שלא ביקרתי שם ואני לא יודע מה קרה להם. ההמבורגר היה פשוט דוחה, אין מילה אחרת לתאר. למחרת חבר שלי דיווח על מס' 2 נוזלי, עשינו 1+1.

מוזס אף פעם לא אכזבו, פשוט מצויינים. גם ההמבורגר של הדיקסי וה BBB מעולה.

אבל

ההמבורגר שלוקח בענק את כל המבורגריות-הפרימיום שביליתי בהן לאחרונה הוא ההמבורגר של טיב טעם, כן כן. לפחות בסניף הבארשבעי היה (ואולי עדיין יש) מבצע סטודנטים של חצי בירה בק'ס + תוספת + המבורגר 250 בקר או כבש + סלט כרוב קטן ב 29 שקלים. ההמבורגר הזה לא רואה ממטר המבורגרים של המבורגריות פרימיום יקרות בהרבה, ואני בכלל לא מגזים.

אבל היי, חברנו ביקש המבורגרייה כשרה, צ'טערת, לא מכיר כזאת :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז כנראה שיש דברים בגו, לא? :wink:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אתם בטוחים שבלאק בעזריאלי כשר?

ובהחלט שממה שהוזכר פה אין כמו מוזס (רק אותם אני מכיר), אבל חייב כשר...

בטוחים במאה אחוז. תבדוק אפילו באתר שלהם.

ROOONEEYY

פורסם

מחזק לגבי טיב טעם ב"ש, בהחלט המבורגר לא רע בכלל, במחיר שלו הוא עסקת המאה. בעיקר אם אתה סטודנט.

מוזס ממש לא משהו, צר לי.

אוונגארד היו מעולים, אבל כבר הרבה זמן אני שומע עליהם דברים רעים.

דיקסי מצויין, אבל לא כשר.

אגאדיר ירדו מגדולתם לדעתי.

אני יכול להמליץ על מקום שאני לא בטוח שזוכר את השם שלו במדויק (הום בורגר? לא בטוח), אבן גבירול קצת צפונית מז'בוטינסקי תל אביב. המבורגר מצויין, לא בטוח אם יש ביצה עין.

נכנסתי לשם, ביקשתי לראות את הקציצה לפני שהם מכינים, בעל הבית הראה לי, ותוך כדי אמר "לא טעים, אל תשלם. אבל אני חותם לך שאתה מזמין עוד אחד". באמצע ההמבורגר (200 גר') אמרתי לו זרוק עוד אחד על האש...

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אכלתי באוונגרד השבוע אחרי תקופה די ארוכה שלא ביקרתי שם ואני לא יודע מה קרה להם. ההמבורגר היה פשוט דוחה, אין מילה אחרת לתאר. למחרת חבר שלי דיווח על מס' 2 נוזלי, עשינו 1+1. :wink:

להחזיר המבורגר #2 :wink:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

איך אף אחד לא הזכיר את ה-MEAT BALL באיזור תעשייה הישן של הראישון?!:shock:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מיט בול לא כשר.

הייתי שם והזמנתי סלופי ג'ו והאמת לא היה להיט. רוטב הברביקיו בא בהגזמה והטביע כל טעם אחר.

אני מאוד אוהב את ההמבורגר של מרמורק (גם לא כשר, אוף), ולהבדיל את פופא ביפו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אכלתי באוונגרד השבוע אחרי תקופה די ארוכה שלא ביקרתי שם ואני לא יודע מה קרה להם. ההמבורגר היה פשוט דוחה, אין מילה אחרת לתאר. למחרת חבר שלי דיווח על מס' 2 נוזלי, עשינו 1+1.

מוזס אף פעם לא אכזבו, פשוט מצויינים. גם ההמבורגר של הדיקסי וה BBB מעולה.

אבל

ההמבורגר שלוקח בענק את כל המבורגריות-הפרימיום שביליתי בהן לאחרונה הוא ההמבורגר של טיב טעם, כן כן. לפחות בסניף הבארשבעי היה (ואולי עדיין יש) מבצע סטודנטים של חצי בירה בק'ס + תוספת + המבורגר 250 בקר או כבש + סלט כרוב קטן ב 29 שקלים. ההמבורגר הזה לא רואה ממטר המבורגרים של המבורגריות פרימיום יקרות בהרבה, ואני בכלל לא מגזים.

אבל היי, חברנו ביקש המבורגרייה כשרה, צ'טערת, לא מכיר כזאת :wink:

איתמר.

כמובן שחשוב לדעת איזה המבורגר לוקחים. הבסיסיים בכולם בינוניים.

באוונגרד - רק את ההמבורגר הישראלי

באגאדיר - דיאנא או אנגוס.

BBB באמת גם לא רעים , והארטבורגר הוא טוב אבל לא מפיל כמו שמנסים לעשות ממנו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...