Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני אתחיל בהקדמה ואומר שאני לא מבינה במכוניות בכלל, ולכן אני צריכה את עזרתם . בעלי יהיה בן 40 באוקטובר וחשבתי לקחת אותו למסלול מירוץ באירופה על מנת שייתנסה ברכיבה על מכוניות מירוץ שזה החלום שלו (פרארי,למבואגיני, פורש ועוד שמות פחות מוכרים לי, שאתם בטח מכירים יותר טוב ממני). ההצעה היחידה בנתיים שקיבלתי היא נסיעה לצפון אנגליה (חבילה שכוללת 3 לילות בבית מלון מפואר והחוויה המוטורית) ושם להתנסות ביום מירוצים אחד. ביום הזה יש קבוצה של כ- 10-12 איש. כל אחד מתנסה על מס' רכבים עם מדריך צמוד . כל החוויה ביא בערך 5-6 שעות. הבעיה היא שזה נשמע מאוד יקר- כל החבילה (לא כולל טיסות) כ -2500 פאונד . השאלה שלי היא כזאת:

1. האם אלו המחירים לחוויה מהסוג הזה?

2.האם מישהו יכול להמליץ לי על עוד מקומות שכדאי ומומלץ לבדוק??(בבקשה לא לשלוח אותי לגוגל , כי אני הולכת לאיבוד בין כל האינפורצמיה שגם ככה אני לא מבינה בכלל 8) ... )

אשמח לעזרה

תודה

הרעיה ..

פורסם

אהלן,

אחלה מתנה את מתכננת, אני גם רוצה לטוס ולעשות בדיוק אותו הדבר

מקומות ואתרים לפעילויות כאלה או אחרות אני בטוח שיש בהרבה מקומות, אם עושים טיול אז צריך

לברר לפי המקום שטסים אליו.

אבל רוב החיפושים בגוגל מעלים אתרים דווקא מאנגליה, אתר אחד שמצאתי ומצא חן בעיניי

מציע את החבילה הבאה:

*סיבובי היכרת עם מדריך צמוד

*Lotus Elise

*Subaru Impreza WRX Turbo

*קארטינג על מסלול בן 500 מטר המיועד לכך

*Porsche 911 996

*Ferrari 360

*TVR Griffiths 500

*Ferrari 355

*ארוחת צהריים

*Lamborghini Gallardo

*Caterham/ Westfield

*נסיעת ראלי על גבי אימפרזה

*נסיעה על גבי חד-מושבי

*Lamborghini Mucielago

*נהיגה 4X4 בשטח

*וכמובן גם נסיעה במושב הנוסע תחת ידיהם של המדריכים (במהירויות גבוהות...:-D )

החבילה היא 8 שעות ומחירה £1,199 תוכלי לעיין היישר מכאן

עריכה: מדובר רק בחבילה ליום מסלול אחד, לא כולל לינה,טיסות ושאר הוצאות. את השאר את צריכה לתכנן לחוד.

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

פורסם

שלום לרעיה,

הרעיון מגניב לאללה. יש המון מקומות באירופה אבל אם הצעת את אנגליה (שזה אולי הכי נחמד כי תוכלו לעשות יום-יומיים בלונדון וגם כי השפה המדוברת היא אנגלית) תרשי לי להציע לך את פאלמר ספורט - אישית לא הייתי שם, אבל חברים שלי היו ונהנו מאוד.

הם מציעים יום מלא או חצי יום, ארבעה מסלולים שונים ומשהו כמו 7 מכוניות ספורט ומירוץ שונות. הכל נמצא באתר שלהם, אבל הלינק החשוב מבחינתך הוא התאריכים. מומלץ לעשות את זה לפני בוא החורף. עדיף אוגוסט או תחילת ספטמבר. העלות לחצי יום היא כ-350 פאונד. ליום שלם בטח כפול. לא זול, אבל הפאונד נמוך כיום והתמורה טובה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היי

אם תירצי שבעלך ינהג בפורמולה או בדודג ויפר אני יכול להציע לך נהיגה במסול בהונגריה.

המחיר יותר זול מאנגליה.

נתן

פורסם

הנה הצעה מעניינת בגרמניה - שילוב חוויות של נהיגה בכבישים ציבוריים ובמסלול הנורבורגרינג, ואירוח במקום נחמד מאוד (בטח נחמד אם את נוסעת איתו). זה לא מסלול מירוץ רגיל, ולא ממש קורס נהיגת מירוץ, אלא יותר בכיוון של חוויה מוטורית שווה ביותר.

http://www.clubringburg.nl/

המחיר לא כולל רכב, אפשר להשכיר רכבים מהירים מאוד להקפות במסלול, ולהסתפק בב.מ.וו נחמדה מהשכרה לקטעים שעל הכבישים הציבוריים ולהתניידות כללית.

דוגמה לחברה שמשכירה מכוניות לנורבורגרינג (שתקבלי הערכה כמה כסף להוסיף):

http://www.rentracecar.de/english/index.htm

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...