Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רם שים לב לאתר הזה

http://www.renault4.co.uk/paint-codes.htm

בטח שאני מכיר את האתר של "מוסך רנו 4 של קלמנטיין"

אתר מדהים עם המון ידע טכני ותמונות של שיפוץ ברמה יותר טובה ממה שיצא מהמפעל.

אבל יש שם לפחות שמונה צבעי לבן ואין לי מושג במה לבחור והצבעים באתר לא נראים כמו במציאות (לפחות לא בצבע הצהוב שלי)

אני כנראה אלך על "לבן דהויי" כמו של פעם, משהו סטנדרטי כמו זה שהיה לצבא.

אני כבר לא יכול להתאפק, הנה התמונות של הרדיאטור לאחר ניקוי חיצוני, חשיפת הפליז של המכסים והברקתם. וצביעת חלקי הברזל לאחר ניקוי כל החלודה. וגם תמונה של איך היה לפני הניקוי החיצוני.

ניקוי פנימי של הרדיאטור נעשה מיד עם רכישת הרכב אצל איש מקצוע שפתח את ההלחמות וניקה עם חוטר את כל האבן.

DSCN0001.jpg

DSCN0004.jpg

DSCN0005.jpg

רדיאטור-לפני.jpg

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

http://www.milons.co.il/renault4

פורסם

:twisted: טיזר קטן (מאוד) ממה שהיה היום - פרוספר חושף רגליים יפיפיות. :twisted:

האוטו כבר כמעט מורכב ורק נשאר טאצ' אחרון. נראה פגז, הודות ל"עבד את עבד ובניו". :wink:

אז מתי הטיול?? אני מציע משהו באזור של יער בן שמן.

DSCF8776.JPG

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
בטח שאני מכיר את האתר של "מוסך רנו 4 של קלמנטיין"

אתר מדהים עם המון ידע טכני ותמונות של שיפוץ ברמה יותר טובה ממה שיצא מהמפעל.

אבל יש שם לפחות שמונה צבעי לבן ואין לי מושג במה לבחור והצבעים באתר לא נראים כמו במציאות (לפחות לא בצבע הצהוב שלי)

אני כנראה אלך על "לבן דהויי" כמו של פעם, משהו סטנדרטי כמו זה שהיה לצבא.

אני כבר לא יכול להתאפק, הנה התמונות של הרדיאטור לאחר ניקוי חיצוני, חשיפת הפליז של המכסים והברקתם. וצביעת חלקי הברזל לאחר ניקוי כל החלודה. וגם תמונה של איך היה לפני הניקוי החיצוני.

ניקוי פנימי של הרדיאטור נעשה מיד עם רכישת הרכב אצל איש מקצוע שפתח את ההלחמות וניקה עם חוטר את כל האבן.

רדיאטורי נחושת הם הטובים ביותר! בטי נוסעת עם אותו רדיאטור מ1976 ולא מראה סימני עייפות. אפשר לפתוח אותם כמה וכמה פעמים ושימוש במים רגילים לא הורגים אותם בקלות. חבל שבמודלים המאוחרים עברו לרדיאטורים עם דוודי פלסטיק מעפנים שמחזיקים 5 שנים במקרה הטוב...

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

הטיול השישי של המועדון יוצא לדרך!

28/09/2010 10:30 - יום שלישי / חול המועד סוכות

:smilecolr:smilecolr

כולם להכין את הכרכרות!!!

טיול ההשקה של פרוספר - R4 F6 1979 (ובתקווה להשיק גם את סוזנה ושלגית) נקבע לעוד חודשיים בדיוק.

המיקום: יער המגינים (לינק) - מכיוון שאף פעם לא נפגשנו באזור השפלה.

אם למישהו יש בעיה בקשר לתאריך/מיקום - נשנה אותו בהתאם לצרכים של כולם.

מצורפת מפה וכמה תמונות של היער כדי שתתרשמו.

מג1.jpg

מג2.jpg

מג3.jpg

מפה.jpg

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם
:twisted: טיזר קטן (מאוד) ממה שהיה היום - פרוספר חושף רגליים יפיפיות. :twisted:

האוטו כבר כמעט מורכב ורק נשאר טאצ' אחרון. נראה פגז, הודות ל"עבד את עבד ובניו". :wink:

אז מתי הטיול?? אני מציע משהו באזור של יער בן שמן.

האם התמונות לצורך האילוסטרציה ?

פורסם

טעות טעות טעות

היום פתחנו את ראש המנוע של הסוזנה המידה הינה 58 כמו שכתוב בספרים.

והמכונאי אמר לי "אמרתי לך או לא אמרתי לך" נו זה הכי ישראלי בעיני אמרתי לך.....

מסתבר שהמידה 65 זה מידה של רנו 5 אגב הסליבים שבאים בקיט של ה-65 לא יכולים להכנס

לרנו 4 ,הלואי וכן.

אולם למשל אפשר להתשתמש גם לרנו 1100. זו גם הסיבה שיש בשוק מכוניות בנפח 950. לדבריו פעם אנשים היו משנים נפחים ולא תמיד דיווחו ברשיון ,כולם ידעו על המודפיקציה .

משכך הנתונים בהיינס ובאתר של רם מילון נשארו מקוריים כשהיו. הגב המידה הספציפית 65 במקור שייכת לרנו 5 בלבד. ולכן לא קיימת מידה כזו בהינס לרנו 4. המידות שמופיעות הן 54 לרנו 747 58ל-845

ו70 מ"מ בוכנה לרנו 4 1100.

אגב הראש די שמיש ולא ניכר בו נזק. דיווחים בהמשך:brickwall::brickwall::brickwall:

• תוכן חדש...