Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מצ"ב תמונה של קודנית שמורכבת ברכבי (לא צילמתי אותה במיוחד אז אין התמקדות בקודנית), הקודנית הזאת הותקנה אצל היבואן - כמובן שלא קיבלתי חוברת הדרכה או הסבר בע"פ כיצד לשנות את הקוד. כשהייתי במוסך בישרו לי חגיגית שהקוד הזה "ידוע בכל ג'נין" והבטיחו להסביר כיצד לשנות אותו (כבר פעמיים הבטיחו), אבל בסיום הטיפול כשניגשים לאנשים הרלוונטים הם פתאום נעלמים או ש"עסוקים".

בקיצור מישהו יודע איך משנים את הקוד? עברתי על הארכיון מ- 2008 ולא מצאתי שרשור רלוונטי, אולי הקודנית הזאת חדשה מידי.

תודה לעונים.

009cuu.jpg

פורסם

אחוות מועדון סקודה:

נלקח מתוך דף שקיבלתי עם האוטו ("רדיו מילאנו").

שינוי קוד במערכת

שים לב! תהליך שינוי הקוד חייב להתבצע תוך 20 שניות מרגע פתיחת מתג ההצתה. במידה וביצעת טעות בתהליך שינוי הקוד, יש לחזור על כל התהליך מתחילתו.

1. נטרל את המערכת ע"י הקוד הסודי.

2. פתח מתג הצתה.

3. הקש לחצן כוכבית ואת הרצף של הקוד החדש.

4. המערכת תשמיע צפצוף לאישור.

5. לחץ שוב כוכבית ואת הרצף של הקול החדש.

6. המערכת תשמיע צליל אישור קבלת הקוד החדש.

7. סגור מתג ההצתה.

8. לחץ על לחצן הכוכבית ברצף עד לקבלת אישור כי המערכת נדרכה.

9. נטרל את המערכת ע"י הקוד החדש והתנע את הרכב.

לא ניתן להכניס את הקודים הבאים: 1111, 2222, 3333, 4444, 5555, 4321, 1234, 2345, 5432.

אם יש עוד בקשות... אשמח לעזור.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תודה רבה! אדפיס את ההסבר ואבצע זאת. אתה בטוח שמדובר באותה הקודנית בדיוק כמו שמותקן אצלך? בכל זאת מדובר על הבדל של שנתיים.

פורסם
כשהייתי במוסך בישרו לי חגיגית שהקוד הזה "ידוע בכל ג'נין" והבטיחו להסביר כיצד לשנות אותו (כבר פעמיים הבטיחו), אבל בסיום הטיפול כשניגשים לאנשים הרלוונטים הם פתאום נעלמים או ש"עסוקים".

.

הם לא רצו להחליף לך את הקוד ואמרו לך שהוא 'ידוע בכל גנין' ? זה לא הגיוני , צריך רק לסובב מפתח ולהקליד קוד חדש , מקסימום 3 דקות עבודה . אולי הם לא הבינו מה אתה רוצה ?

פורסם

הם הבינו מעולה מה אני רוצה, הם בעצמם המליצו להחליף את הקוד - בכל אופן זה לא משהו שאני מתעסק איתו יותר מידי, אם הם לא החליפו אני אחליף לבד.

פורסם

סטיו,

מדובר באותו קודן. לפחות לוח המקשים זהה (ואפילו באותו מקום :-D).

בהזדמנות, אסרוק עבורך את הדף.

שבת שלום.

Skoda Fabia 2025 

פורסם

סתם משהו על הדרך...

אם כריות האויר הצידיות בפאביה ממוקמות במושבים הקדמיים (האפשרות השניה היא בתוך קורה B), אז עשה לעצמך טובה ותעיף את כיסוי המושב הזה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אחוות מועדון סקודה:

נלקח מתוך דף שקיבלתי עם האוטו ("רדיו מילאנו").

שינוי קוד במערכת

שים לב! תהליך שינוי הקוד חייב להתבצע תוך 20 שניות מרגע פתיחת מתג ההצתה. במידה וביצעת טעות בתהליך שינוי הקוד, יש לחזור על כל התהליך מתחילתו.

1. נטרל את המערכת ע"י הקוד הסודי.

2. פתח מתג הצתה.

3. הקש לחצן כוכבית ואת הרצף של הקוד החדש.

4. המערכת תשמיע צפצוף לאישור.

5. לחץ שוב כוכבית ואת הרצף של הקול החדש.

6. המערכת תשמיע צליל אישור קבלת הקוד החדש.

7. סגור מתג ההצתה.

8. לחץ על לחצן הכוכבית ברצף עד לקבלת אישור כי המערכת נדרכה.

9. נטרל את המערכת ע"י הקוד החדש והתנע את הרכב.

לא ניתן להכניס את הקודים הבאים: 1111, 2222, 3333, 4444, 5555, 4321, 1234, 2345, 5432.

אם יש עוד בקשות... אשמח לעזור.

עובד פיקס

Golf 2008 MK5

פורסם
מדובר באותו קודן. לפחות לוח המקשים זהה (ואפילו באותו מקום :-D).

בהזדמנות, אסרוק עבורך את הדף.

תודה, סגרת לי את הפינה הזאת :)

אם כריות האויר הצידיות בפאביה ממוקמות במושבים הקדמיים (האפשרות השניה היא בתוך קורה B), אז עשה לעצמך טובה ותעיף את כיסוי המושב הזה.

יש כ"א גם בצידי הכיסאות, אך הכיסוי הספציפי הזה מותאם ובמקרה של תאונה הכיסוי לא יפריע לכריות להיפתח.

פורסם

הוא מותאם ספציפית למושב של סקודה פאביה?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

יש ב VW שלי, בדיוק אותו קודן, לפחות כך נראה לפי לוח המקשים.

האם הדבר יעבוד גם שם?

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

שאלה שלא כ"כ קשורה אבל האם הכריות אוויר בקורולה נמצאות במושבים הקדמיים או בקורות B?

אם במושים חיש ומהר אני מוריד את הכיסויים היפים שלי:(

פורסם

בקשר לכריות אוויר, במידה וזה בכסאות, מופיע "פתקון" קטן AIRBAG איפה שיש לך את הכרית אוויר (ואם נוגעים בצידי הכסא, מרגישים את הכרית..בעדינות).

אם זה בקורה B יהיה כתוב שם.

חוץ מזה, פתח את ספר הרכב, ובדוק את העניין.

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אם הכיסוי סגור בצידו, הוא לא מותאם.

גם לפי איך שהוא נראה, זה סט כיסויים ב30 שקל המכונים "גופיות" ועם ישראל נוטה להאמין שהן מותאמות לפתיחת כרית אוויר.

חפש באינטרנט סרטון של פתיחת אוויר צידית ואז תבין על מה אנחנו מדברים.

אף פעם לא הבנתי בשביל מה אנשים שמים ברכב של 100 אלף ש"ח כיסויים בשקל תשעים שהם גם מכוערים וגם פוגעים בבטיחות.

למי אתם שומרים את הכיסוי? לבעלים הבא?

לא הייתי רוצה לדעת מה יקרה לכרית ולנוסעים כאשר אין לה את המרחב להיפתח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...