Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככתוב בכותרת.

סיטרואן ZX עם 5 דלתות.

כרגע יש ברכב רדיו דיסק פיוניר 2950 omp מצ"ב תמונה:

http://www.itrends.co.il/uid_31154/%D7%A8%D7%93%D7%99%D7%95-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-MP3-Pioneer-%D7%93%D7%92%D7%9D-DEH-2950MP.htm

אשמח לעצות עם קישורים ומחירים למערכת נחמדה באזור 1500-2500ש"ח.

יותר מאשמח אם לא צריך לקנות רדיו דיסק אחר והקיים יספיק.

אין לי בעייה לקנות גם משומש אם צריך.

עלות כולל הכל(הרכבה וכ"ו).

במידת האפשר דגש על סאונד עם עוצמה סבירה.

תודה רבה מראש!

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אמנם קיבלתי תשובה בהודעה פרטית מאדם מקצועי ונחמד ובכל זאת אשמח לתגובות.

תודה!

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

ג':

הר"ד הקיים הוא בסיסי אך הוא אמין ובהחלט יכול להוות בסיס למערכת נחמדה, אם תרצה, תשדרג אותו ביום מן הימים (אם לא תהיה מרוצה).

ולכן התקציב שלך מתחלק בין:

קומפוננט קדמי

מגבר 4 ערוצים

התקנה כולל חיווט

סאב- אופציונלי.

הייתי ממליץ ללכת על מגבר 4 ערוצים בסביבות ה-1000 שקל כדוגמת:

JBL GTO 1005

Infinity REF475A/7541

Phoenix gold Octane R 8:0.4

Solid Audio F4\Presence R604

Sundown SAX50.4

ויש עוד כמו:

Mac Audio Z4200

Lightning Audio B2.400.4

קומפוננט בסיסי סביב ה- 500-600 שקלים. רצוי מאוד שתשמע את הקומפוננט מותקן ברכב לפני קניה כי אופי סאונד של חברה אחת יכול להיות מאוד שונה משל חברה אחרת ויכול להיות שתאהב ויכול להיות שלא.

בכל מקרה, נסה לחפש רכבים שמותקנים בהם הקומפוננטים הבאים:

Morel Tempo

JBL GTO 6507/8

DLS K6/B6

HERTZ Energy (למרות שהמחיר שלו הוא יותר יקר, יותר קרוב ל- 1000).

Rainbow SLX265 (צריך לחפור טיפה בשביל למצוא אותו במחיר טוב).

Rockford P162S (שאני לא אוהב אותו אבל יש כאלה שאוהבים).

סאב- מאוד אינדיבידואלי, כל אחד אוהב עוצמה שונה ומה שנשמע לי איכותי נשמע לאחר כפחות איכותי. יש מי שאוהב פאנצ' ויש מי שאוהב שהבאס מתמשך או עמוק. יעלה בין 450-500 ל- 800-1000 שקלים, תלוי באיכות/מותג. חפש אחרי:

kicker C12\CVR

Cerwin vega HED

ID12

HERTZ ES250\300

Rockford P2

ועוד כמה טובים במחירים האלה כמו דגמים מסויימים של GZ.

התקנה וחיווט- לדעתי יותר חשוב מרכיבים יקרים. נתקנה טובה היא הבסיס לכל מערכת. תתפלא איך רמקולים מקוריים יכולים להישמע עם יריעת דיינמאט וטבעת עץ.

המלצה על מתקין אי אפשר לתת ע"פ חוקי הפורום.

חיווט- ישנם קיטים טובים יותר וטובים פחות, דאג שהקיט יהיה 4G אמיתי ולא דק יותר (כל שיורדים ב G=גייג', כך הכבל עבה יותר).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תודה על ההשקעה והייעוץ המקיף!!:ladysman:

•  

פורסם

סה"כ המליצו לך כאן על הרבה מאוד רכיבים טובים וזולים.

היות ומהגבר 4 ערוצים הולך להגביר גם סט וגם סאב הייתי נמנע מללכת על מגבר שנותן פחות מ80 וואט לערוץ אבל גם הייתי דואג עד כמה שיותר שהמגבר באמת נותן את ההספקים האלו ולא 100 וואט באחוז עיוות גבוה עם רצפת רעש נמוכה...

סט קדמי - סטים גרמניים זולים - אל תיגע, ברובם המוחץ משותף אחד ברור, טוויטר זוועה.

ההמלצה שלי כאן היא להתלבט בין הרץ לבין מוראל

לגבי מגבר - אם אתה פתוח ליד שניה הייתי מנסה להשיג מגבר שני ערוצים ומונובלוק לדעתי אפשר להסתדר באלפיה על ציוד יד שניה. (יש לי משהו להציע לגבי שני ערוצים אבל רק בהודעות פרטיות).

לגבי סאב - אתה צריך ללכת על סאב שמוצהר על הספק נמוך ונתון נצילות גבוה ככה את תוכל לקנות מונובלוק צנוע יחסית במחיר בדיחה ועדיין להעיף את הסאב.

הסאבים שאני אוהב בז'אנר הזה הם סרווין HED12, רוקפורד P2 וC12 של קיקר אם היית יכול למתוח את התקציב הייתי אומר לך בעיניים עצומות לקחת אסאסין של AA.

אני מדבר כרגע על תקציב של עד 2500 רק לרכיבים עוד לפני ההתקנה אבל מדובר על תקציב של עד 2500

אני מצטרף בחום רב לגבי בידוד בדלתות ואם אתה צריך המלצות לגבי מקומות התקנה - דבר איתי בהודעה פרטית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי PASPARTO,

האם נסגרת על משהו?

בעיקרון אני ממשיך את הקו הכללי כאן של הת'רד.

2.500 זה התקציב הנכון.

שיחולק -

500 סט קדמי.

1000 מגבר.

500 סאב.

500 התקנה.

עם אופציה לסטייה.

אם אתה קונה ומתקין במקום אחד יש סיכוי טוב שתקבל מחיר טוב כחבילה.

על מתקינים כמו שאתה יודע כבר אסור להמליץ - אבל חיפוש קל יעלה לך כמה שמות, ואם תרצה אשמח בה"פ.

מה שאני הייתי עושה זה הולך בעיקרון על סט קדמי של מורל (טמפו)

מגבר אחד מאלו שהוצעו לך (חלקם כבר פחות רלוונטי וקשה למצוא אותו היום כמו ה-Z4200), וה-JBL הוא 1004 ולא 1005.

סאב - אני עם לאנוס כאן - HED (שקשה למצוא), P2 או C12.

כמו שאמרתי, אם תעשה הכל במקום אחד תוכל לצמצם את זה, אולי לא ממש ל-2500 אבל נושק לזה.

קח בחשבון שכל מתקין עובד ודוחף ציוד מסויים שהוא מאמין בו או מרוויח עליו יותר או גם וגם ולכן רוב הסיכויים שתמצא חבילה שמורכת מהציוד הנ"ל נמוכה, מה גם שחלקו קצת יותר נדיר ולכן אל תנעל על הציוד הזה, יש עוד הרבה ציוד טוב, אבל גם אל תתפתה למגבר "1500W, זה פצצה, אני מתקין 15 כאלה כל שעה".

קבל הצעת מחיר, ואם יש שאלות נשמח לעזור.

בהצלחה.

• תוכן חדש...