Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם!

לפני כפחות מחודש קיבלתי את האיביזה החדשה מהחברה.( 1600 sc )

אתמול לאחר נסיעה ברכב נדלקה לי נורה שמראה לי שהלחץ אוויר בצמיגים אינו תקין.

עצרתי בצד עם הרכב עשיתי סיבוב ואני פתאום רואה שבצד של הנהג מקדימה יש מין בליטה של הצמיג בדופן החיצוני שלו.

יש לציין שלא קיבלתי שום מכה ברכב, הרכב עבר עד כה 900 קילומטר, אני יודע שהצמיג בוודאות לא תקין, רציתי להתיעץ איתכם לפני שאני הולך למוסך, האם יש סיכוי שיחלפו לי אותו?

בסה"כ הרי בקושי נסעתי אם הרכב ונראה לי לא הגיוני שאחרי 900 קילומטר הצמיג יקבל בליטה שכזאת.

אשמח לתגובות

שיהיה יום טוב

רועי

מנהלים טעיתי במיקום ההודעה אם אפשר להעביר לפורום אחר

תודה

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש אחריות יצרן על הצמיגים, בדיוק לשטויות כאלה, שזה מבנה של הצמיג שהוא דפוק.

בנוסף יש לך אחריות על הרכב, וצמיג בן 900ק"מ לא אמור לקרות לו יש לו גולה.

פורסם

צמיג יכול לקבל "גולה" גם אחרי 2 קילומטר, על אחת כמה וכמה אחרי 900, במיוחד בצמיגים בעלי חתך נמוך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מספיק שנכנסת לאיזה בור במהירות גבוה ויכולה להווצר לך גולה.

זאת אותה המידה כמו שהיתה לי באיביזה, כל בור היה מורגש טוב מאוד באוטו וכנ"ל בגב שלי.

אם לא נכנסת לשום בור ולא פגעת במדרכה בעת חניה לא אמורה להיות סיבה לנפיחות בדופן, גש למוסך.

Got To love It

פורסם

הסמל המצורף אינו מראה על לחץ אוויר בצמיגים שאינו תקין.

האם זה הסמל שהופיע?

1.jpg

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

יצא לי גם לקבל גולה בצמיג בן פחות משבוע ב T1R,למזלי הגולה שהיתה בדופן, נמצאה בדיוק על החיבור אוו תפר בצמיג.

לקחו אחריות מלאה בלי בעיות ותרוצים שונים.

פורסם

כן זה הסמל שהופיע,

עדכון קצר מהיום

הלכתי למוסך קלדס בראשון, שם בדקו את הצמיג ואמרו שאכן זה לא אמור לקרות, הם אמרו שזה לא באחריות שלהם אלא באחריות היבואן של הצמיגים, התקשרתי אל היבואן של good year, הוא נתן לי טלפון של הבוחן צמיגים, מסתבר שיש רק אחד כזה בארץ והוא ביקש ממני לשלוח לו את הצמיג והוא יבדוק ויודיע לי אם הוא פסול או לא, (איך לעזעזל אני אמור לשלוח לו את הצמיג)

אמרתי לו שזה לא בא בחשבון כי זה יקח המון זמן והרכב כרגע ישאר מושבת לפחות עד יום ראשון.

הוא אמר לי שאין לו איך לעזור לי, בקשתי ממנו שלפחות יתן לי כתובת של פנצריה ניפגש שם ושהוא יעשה את הבדיקה, הוא טען שאין לו זמן כרגע והוא יחזיר לי טלפון עד סוף היום (כמובן שהוא לא חזר אליי).

התקשרתי שוב אל היבואן של good year ושם נאמר לי שאני יפנה לצמפיון שרק הם יוכלו לעזור לי,התקשרתי אל השרות של צמפיון והסברתי להם את הסיפור, כמו כן הפקידה אמרה שהיא תברר ותחזור אליי עד סוף היום (אני עדיין מחכה).

כרגע אי אפשר לסוע ברכב, אני כבר רואה שזה הולך להיות סיפור די ארוך ומתיש.

מה אתם חושבים מה עליי לעשות? כל אחד מפיל את האחריות אחד על השני ובנתיים אני תקוע.

אני שוקל לקנות צמיג ולהגיש להם חשבונית מה אתם חושבים יעבוד הענין?

פורסם

תחליף קודם עם הספייר ואז תמשיך לשבור את הראש.

בסוף זה יסתדר, אל דאגה.

התמונה שהעליתי היא של הtraction control.

אין שום קשר בינה לבין לחץ אויר בצמיג.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

מה אומר הtraction control?

לפי ספר הרכב זה מראה שהלחץ אויר בצמיג אינו תקין ואכן גם כך הדבר

האם יכול להיות שזאת בעייה נוספת?

פורסם

מערכת בקרת משיכה

בקרת משיכה (TCS - Traction Control System), מיועדת למנוע מצב בו הגלגלים המניעים את הרכב – אלה המחוברים לתיבת ההילוכים – לא יחליקו בעת האצה. יעילותה בעיקר בעת נהיגה על משטחים חלקים, החל מגשם וכלה בשלג וקרח. המערכת עושה שימוש בחיישני מערכת ה-ABS, המנטרים את מהירות סיבוב הגלגל. כאשר אחד הגלגלים מסתובב במהירות גבוהה מהאחר, היא בולמת אותו. כמו-כן קיימות מערכות המתערבות גם בהעברת כוח המנוע לגלגלים המניעים. כאשר אלה מחליקים, מופחת כוח המנוע באופן מיידי. תפקיד מערכת זו הוא בעיקר בעת האצות מעמידה על משטחים חלקים.

• שם חלופי: ASR

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הנורה שנדלקה היא אכן נורת ביקורת של לחץ אוויר (TPMS - TIRE PRESSURE MONITORING SYSTEM).

אין בגלגלים חיישני חלץ אוויר ,המערכת מבוססת על חיישני ABS/ESP, ונותנת חיווי על ידי חישוב הפרשי מהירויות סיבוב בין גלגל עם לחץ נמוך לבין גלגלים עם לחץ תקין.

קוטר הגלגל עם הלחץ הנמוך יהיה קטן יותר, ולכן הוא יסתובב מהר יותר מאחרים. ברגע שהמערכת מזהה את המצב הזה - היא מדליקה את הנורה.

פורסם

לי יש סיפור דומה עם צמיגי גודייר, היה לי חשד לפגם ביצור באחד הצמיגים (2 סדקים די גדולים בדופן צמיג בן חצי שנה),

בגלל שאני בקשר טוב עם הפאנצ'רמאעכר שלי הוא נתן לי בנתיים צמיג אחר (חדש) ושלח את הצמיג החשוד לבדיקה.

מציע לך להכנס לפנצ'ריה שאתה פחות או יותר מכיר את בעל המקום, ולנסות לבקש ממנו שיתן לך צמיג (אפילו משומש במצב סביר) לתקופה של כמה שבועות עד שתסתיים הבדיקה של היבואן.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

זה פשוט דפוק, אתה עשית עסקה עם צמפיון, הצמיגים שיש על הרכב הם צמיגים מקוריים, ולא נרכשו דרך יבואן צמיגים. כל ההתנהלות צריכה להיות מול צמפיון. והם אלו שאמורים להחליף לך צמיג.

תאר מצב, שהולך לך חיישן, אתה בא למוסך, ושולחים אותך ליבואן של בוש, כי החיישן הוא מתוצרת בוש. נראה לך הגיוני?

• תוכן חדש...