Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

ביום שישי הקרוב, דני (עליזה) ואני מתכוונים לצאת למתחם שפיים בסביבות השעה 15:00, לשם יגיעו הצועדים לעצירת ביניים.

נצטייד בפסים צהובים, חולצות, דגלים - הכל כדי למשוך תשומת לב. זאת המטרה.

בהתחלה חשבתי לידע את כל חברי מועדון רנו 4, ואז חשבתי שאם אפרסם זאת כאן בפורום - תהיה תהודה גדולה יותר.

מפגש השרון לא רחוק משם... קפיצה קטנה שלנו תעזור למשוך עוד תשומת לב ובעיקר להזדהות עם המשפחה, ולשגר מסר ברור:

שבויים לא מפקירים!

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הכבוד על היוזמה.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כל הכבוד על היוזמה.

בהצלחה.

ל'

אנחנו לא מחפשים הצלחה , אנחנו מחפשים שותפים ...

תודה על העידוד ל' יקירתי אנחנו מבקשים נוכחות מקסימלית ללא שום שייכות למועדון זה או אחר ...

בכל מקרה שאפו על הפרגון !!!!!!

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

עם כל הסמפטיה והחיבוק הגדול למשפחת שליט ומאבקה.

אך הנושא שנוי מאוד במחלוקת.

המלצתי למנהל הפורום לסגור את השרשור בטרם יהפוך לפוליטי.

פורסם

יורם,

נראה לי שכאחראי על נושא מועדון/קהילה, אתה הוא זה שצריך לדרבן את החברים להשתתף, ולא לדאוג לסגירת השרשור.

המועדון לא יכול שלא לנקוט עמדה בכל דבר שנוי במחלוקת, ולהשאר לעד בעמדת "טפלון".

אם הדבר אינו ראוי לדעת המועדון - יש לקבל החלטה ולהודיע לחברים.

אם הנושא ראוי - יש לקבל החלטה ולהודיע לחברים.

אך גם אם למועדון אין עמדה - טפלון - אין צורך לסגור את השרשור. איש הישר בעיניו יעשה.

בברכה

אבי נוף.

אגב, תודה על המידע, אגיע לשפיים.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

נכתב במפורש :

אנחנו מבקשים נוכחות מקסימלית ללא שום שייכות למועדון זה או אחר ...

וזאת על מנת לא לשייך פוליטית אף אחד , אנחנו באים להביע הזדהות עם משפ' שליט כאזרחים במדינה בעלי רכבים שמושכים עניין מהציבור ותו לא !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
יורם,

נראה לי שכאחראי על נושא מועדון/קהילה, אתה הוא זה שצריך לדרבן את החברים להשתתף, ולא לדאוג לסגירת השרשור.

אך גם אם למועדון אין עמדה - טפלון - אין צורך לסגור את השרשור. איש הישר בעיניו יעשה.

בברכה

אבי נוף.

אבי ידידי,

זה בדיוק לאן שלא רציתי לגלוש.

בנעילת השרשור הקול הקורא להשתתפות במסע עדיין נשמע, אך נמנע דיון שבהכרח יגלוש למחוזות שהם בניגוד למדיניות הפורום.

שנית, כל ק"מ במסע הזה מעלה את מחירו של גלעד ומרחיק את שחרורו. אני אדחוף בכל הכח לפעילויות שהקונזנזוס עליהם הוא מקיר לקיר. זה לא המקרה.

כך לדוגמא לאחר אירועי המשט רציתי מאוד לקיים אירוע תמיכה בצה"ל ובחיל הים. אך נמסר לי ממספר חברים (חלקם ממפגש שרון) שהדבר לא ראוי מאחר ויש גם חברי מועדון שאינם יהודים... (דהאא...).

נכתב במפורש :

אנחנו מבקשים נוכחות מקסימלית ללא שום שייכות למועדון זה או אחר ...

וזאת על מנת לא לשייך פוליטית אף אחד , אנחנו באים להביע הזדהות עם משפ' שליט כאזרחים במדינה בעלי רכבים שמושכים עניין מהציבור ותו לא !

דני, מעורבות חברתית זהו דבר נפלא. והתגייסות לכל משימה ראויה להערכה והוקרה. אני יודע שהדברים יוצאים מהלב (הטוב, הרחום והקרוע למראה סבלה של המשפחה), אני מחזק ידיהם של כל המשתתפים בצעדה. אך באופן אישי מעדיף לפעול מהראש.

פורסם

אני מסכים איתך שלשרשור הזה אסור לגלוש לפוליטיקה.

מי שמעוניין להצטרף יצטרף, ומי שלא - לא.

לדעתי לא צריך לנעול את השרשור הזה, ע"מ לתאם בין החברים. זה הכל.

תודה רבה, מצפים לראותך.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
יורם,

בברכה

אבי נוף.

אני קוראת ואני המומה, תחרות מי מש... יותר רחוק (גברים),

הנושא שנוי במחלוקת בחברה בישראל והוא לא עניין פוליטי לזרם כזה או אחר,

אבי - המועדון הוא לא "טפלון", ואין זה מתפקידו לקבוע עמדה בנושא שנוי במחלוקת בחברה,

אבי - המועדון חרט על דגלו קידום נושא אספנות רכב ושימור המורשת המוטורית בארץ ישראל, שיתמקד במטרות אלו !!

שוקה - האם אחראי לקהילה במועדון ה-5 נותן הוראות/המלצות לסגירת שרשור? זו עמדה רשמית של נושא תפקיד במועדון !!

שוקה- האם אתה גם הדובר של המועדון ? האם אתה הצנזור של המועדון או של הפורום ?

שוקה - זהו פורום לרכבי אספנות, וזכותם של חברי הפורום (לא בהכרח חברי המועדון) להפגש/להתארגן/לפעול באופן חופשי לכל מטרה שלדעתם ראוייה. סוף מעשה במחשבה תחילה.

פורסם

quote=Sabre;2599086]אני קוראת ואני המומה, תחרות מי מש... יותר רחוק (גברים),

הנושא שנוי במחלוקת בחברה בישראל והוא לא עניין פוליטי לזרם כזה או אחר, נכון

אבי - המועדון הוא לא "טפלון", ואין זה מתפקידו לקבוע עמדה בנושא שנוי במחלוקת בחברה,

אבי - המועדון חרט על דגלו קידום נושא אספנות רכב ושימור המורשת המוטורית בארץ ישראל, שיתמקד במטרות אלו !!

שוקה - האם אחראי לקהילה במועדון ה-5 נותן הוראות/המלצות לסגירת שרשור? זו עמדה רשמית של נושא תפקיד במועדון !! לא נתנה הוראה, רק המלצה, ורק בשם עצמי. לא הזכרתי במילה אחת את המועדון.

שוקה- האם אתה גם הדובר של המועדון ? תודה לא האם אתה הצנזור של המועדון או של הפורום ? תודה לא

שוקה - זהו פורום לרכבי אספנות, וזכותם של חברי הפורום (לא בהכרח חברי המועדון) להפגש/להתארגן/לפעול באופן חופשי לכל מטרה שלדעתם ראוייה. סוף מעשה במחשבה תחילהמסכים איתך לחלוטין.קיראי שוב את כל שכתבתי בתגובותיי

. . ובין היתר:

דני, מעורבות חברתית זהו דבר נפלא. והתגייסות לכל משימה ראויה להערכה והוקרה. אני יודע שהדברים יוצאים מהלב (הטוב, הרחום והקרוע למראה סבלה של המשפחה), אני מחזק ידיהם של כל המשתתפים בצעדה. אך באופן אישי מעדיף לפעול מהראש.

עניתי באדום, לילה טוב

יקירתי, שוב, הדברים למען הסק ספק בשם עצמי בלבד,

פורסם
אני קוראת ואני המומה, תחרות מי מש... יותר רחוק (גברים),

שלום סברה,

איני יודע מי את/ה, אך משהו בתגובתך זו מזכיר לי ויכוח שהיה לי בזמנו עם מישהי מחברות המועדון,

שטענה בלהט כנגד הכוון החברתי שהובלתי במועדון.

הגברת טענה בלהט על כך ש"המועדון חרט על דגלו קידום נושא אספנות רכב ושימור המורשת המוטורית בארץ ישראל,

שיתמקד במטרות אלו !!"

מעניין, אותה טענה חוזרת שוב, ממישהי... מוזר.

לעצם העניין, כאשר לא מחליטים, מעדיפים לא לנקוט עמדה לשום צד, ההגדרה היא טפלון.

זה מתאים לאפשרויות עליהן כתבתי בתגובתי הקודמת.

יום מקסים,

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...