Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לראות עכשיו פרסומת שמראים איך מנקים פרקט עם סמרטוט ומים.

ברגע שפרקט בא במגע עם מים, ולא צריך שלולית הוא מתנפח. גם אם הוא טבעי וגם אם הוא למינציה.

חבל שבגלל פרסומת שכזאת אנשים יכולים להרוס פרקט שיכול לעלות להם הרבה כסף.

מעצבן לראות פרסומות מטעות שיכולות לגרום לנזק כספי ועוד יותר גרוע נזק בריאותי(הפרסומת הנ"ל לא קשורה לבריאות).

בן.

Got To love It

פורסם

dearly noted

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אצלנו בבית הפרקט בא במגע עם מים על בסיס שבועי והוא לא מתנפח בכלל, יכול להיות שמדובר בכמות רצינית של מים שעומדת לזמן ארוך?

Insane things comes from insanely people.

פורסם

פרקט לא מתנפח במגע עם מים.

פרקט איכותי יחזיק מעמד יפה, גם בחדר אמבטיה. מנסיון.

לא גילינו את "אמריקה". בצפון אמריקה / אירופה עדיין משתמשים בפרקט כריצוף עיקרי, גם במטבחים ובחדרי רחצה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
פרקט איכותי יחזיק מעמד יפה, גם בחדר אמבטיה. מנסיון.

כן, ודיבורית איכותית לא תגרום לבעיות במערכת החשמל של האוטו...

בשני המקרים, פוטנציאל הנזק עומד ביחס הפוך לכישוריו של המתקין.

אם אינך בטוח מי התקין אצלך את הפרקט ומה איכות המוצר, לא רצוי לשטוף אותו עם מים. (מטלית לחה לא תגרום נזק.)

אם אתה יודע שהמוצר איכותי והותקן כראוי (או אולי אפילו עשית זאת בעצמך), אין שום מניעה לשטוף אותו עם מה שבא לך.

פורסם

מכונת כביסה הציפה לי את הפרקט לפני שבועיים, עד כה, שום דבר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מכונת כביסה הציפה לי את הפרקט לפני שבועיים, עד כה, שום דבר.

מהפוסט הזה משתמע שיש לך גם מכונת כביסה וגם פרקט. זה הרבה יותר משיש לרוב האנשים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אתה רוצה שאני גם אוריד מכנסיים, ואז בכלל לא יהיה מקום להשוואה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

פרקט איכותי (גם למינציה), יעמוד יפה במגע עם מים.

באירופה (מקום מפותח פחות מישראל), נעשה שימוש מסיבי בפרקט בבתים ללא כל בעיה כבר מאות שנים, במדינות סקנדינביה הדבר נפוץ עוד יותר.

קטעים שלמים של נמל התעופה הראשי בדנמרק מרוצפים בפרקט אשר מגלה עמידות נפלאה .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

החיבורים שלו מתנפחים.

והנסיון שלי ״קטן״ כי כל יום אנו מתקינים פרקטים מהחברות הכי טובות בשוק אם זה למינציה ואם זה טבעי. לגבי אמבטיה, יש פרקט מיוחד עם פסי גומי בחיבורים.

סמרטוט לח לא יעשה נזק אבל כמות מים שנשפכה תעשה נזק.

ושוב, זה מניסיון של 15 שנה של התקנת פרקטים.

Got To love It

פורסם

מאז הMAX אני לא זוכר מתי ראיתי משהו ב LIVE, גם תוכניות LIVE, מתחילים בחצי שעה איחור ומסיימים יחד עם הסיום ה"אמיתי" שלהם.

כשאני חושב על זה התשובה התיחסה לתוכניות כגון השרדות אבל בעצם יש באמת סוג אחד, ארועי ספורט, כמו המונדיאל עכשיו, אז במחצית פשוט עוברים לגלוש ב CF, ושוב נמנעים מפרסומות.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

גם בהונג קונג הריצוף העיקרי בדירות הינו פרקט.

בדירה שלי (בניין משנת 92) הריצוף מקורי, אין התנפחויות וכו'.

בלי קשר, פרקט עדיף לא לנקות עם מים כי המים לאט לאט הורסים לו את הברק (בהנחה וזה פרקט עם ברק), יש ספרי וקס מיוחד לפרקט ששומר עליו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
.... זה הרבה יותר משיש לרוב האנשים.

אתה רוצה שאני גם אוריד מכנסיים, ואז בכלל לא יהיה מקום להשוואה?

אין מה להוריד, זה ברור שהתחת שלך יותר שעיר ופחות לבן! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...