Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
א. אני לא הראשון, הגעתי למסקנה הזאת לפני שהתחלתי בפרוייקט שלי, קראתי דעות של אנשים וראיתי גרפים.

ב. אין שום סיכוי בעולם ש 18RMS יתנו באס מספק בסביבת רכב. אני גם לא מאמין למה שהם רשמו ש "אפשר לכוון 90% ב 10 דקות".

ג. ה HU שלי מוציא 2.2V וזה ממש לא מספיק. היום אני עובד עם גיינים פתוחים לחלוטין במגבר וצריך לטפס די גבוה ב HU כדי לקבל עוצמה גבוהה. היום שכל זבלון סיני מתוכנן לקבל עד 4V, אז 2.8 כבר לא מספיק, בלי קשר ליכולת דחיית הרעשים.

שוב, ויכול להיות שאני טועה, אבל נראה לי ש JBL כיוונו גבוה ויצא להם מוצר די בינוני. אני יותר מאשמח לשמוע אותו ולראות שטעיתי.

איתמר.

א.אמרת אז אמרת :)

ב.ימים יגידו. לגבי הטענה השנייה היא באה בקטע של המכשיר נותן לך בכיוון האוטומטי תוצאה של בערך 90 אחוז ממה שאפשר להוציא מהמערכת , כל הפרוסס לוקח 10 דקות - לגבי התוצאה נחכה ונראה

ג.מוזר , שוב פעם אני עם 0.6v ( אמנם לא אני מדדתי אבל זה לא אמור להיות שונה מכרטיס לכרטיס ) ואין לי שום בעייה לא של ווליום ולא של רעשים

אני מרגיש שאני מתחיל להכנס להגנות על המכשיר ולא בא לי להיות שם

המכשיר יכול להיות נפילה - מצד שני הוא גם יכול להיות הדבר הבא

בתכלס? ראיתי דיווחים שאנשים שהשתמשו בדגמים ראשוניים שלו כבר הגיעו למקומות כמו שני ושלישי בתחרויות SQ ברחבי העולם

אני חושב שעדיף כרגע להתעסק יותר בטכני מאשר לחפש אם הוא יעמוד בציפיות או לא

כי לאף אחד תאכלס אין מושג - אבל בהחלט מצפים לו ותולים בו תקוות מטורפות

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רגע, לא הבנתי, אז למכור את ה-F#1 או לא?

דני אני אעשה איתך ראש בראש

אני אקח את ה-F1 שלך, ואתן לך MS8, תוסיף לי 700 דולר

לדעתי זה הוגן כלפי שנינו

פורסם

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

לשאלתך גורל

The DSP could provide full-bandwidth stereo signal if the radio cannot provide one

מתוך -

http://www.jdmag.com/jbl-ms-8-in-car-dsp-almost-here/

עוד מאמרים ומידע :

http://www.technotalks.com/reviews/jbl-new-line-up-harman-international/

http://www.caraudioaustralia.com/article/news/jbl_ms-8_automotive_signal_processor/

http://www.wirelessgoodness.com/2010/04/07/jbls-ms-8-audio-processor-passes-through-the-fcc/

USsrTQzq8xQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם
גורל,

נמכר! אבל אם כבר אז כבר, אולי נחליף גם רכבים בדרך? כמובן בתוספת תשלום מצידי.

דני, כבר קיבלתי הצעות של 10 ו-15 מעל המחירון

והרכב עוד פה בחניה :)

אולי אחרי שתסיים את ההתקנה שלך :lol:

פורסם

אוקי מסתבר שטעיתי

נתקלתי בפוסט של אנדי מ2006 בו הוא מסביר למה אין כניסות דיגיטליות

There are no digital inputs. Why? Because the real benefit of digital input is "no noise". The downside to providing one is that for 99 percent of users, it's more hassle than it's worth and will cause a great deal of confusion. Not too many people understand that the connector doesn't determine the signal. What I mean is, if we put a toslink input and a user hooks up a toslink output, it will only work is the signal is compatible. DVD-Audio isn't available on a digital output, DVD signals are 48k, PCM is 44.1, home-made digital audio can be anything. The signal from tuners is often only output on the RCAs. For the vast majority of users, there is no benefit and too much opportunity for disappointment. As far as noise goes, our inputs are differential, so the commoon mode noise rejection is super high. There won't be any noise.

פורסם

אופיר,

תסלח לי שעברתי על הת'רד הזה כרגע ברפרוף, אבל אני חושב שהנקודות העיקריות פוספסו כאן.

כנגד שלושה בנים דיברה התורה :-P:-D

א. לב המערכת - אתה כתבת:

2".קרוסאובר מלא וורסטילי -

אין ממש מה להרחיב פה , קרוסאובר מלא וגמיש לכל ערוץ"

ב. השלמת סיגנל במערכות OEM.

ג. יסורי לידה.

אני ארחיב -

לגבי א' - אופיר - "אין ממש מה להרחיב פה" ???

זה לב המערכת! זה לב ליבו של הסאונד - הקרוס!

יש מאוד מה להרחיב פה כי עם קרוס לא מספיק גמיש כל השאר זה סתם חרטה, הם יכולים לקחת את הלוג'יק 7 שלהם, הם יכולים לקחת את הטייס האוטומטי שלהם ולהנחית אותם ישר בסוויטה של אחמדינג'אד אם הקרוס לא ברמה של פרוססורים של מתחרים.

לביט 1 למשל יש לך אפשרות לבחור בין שתי שיטות של קרוס - באטרסוורט' ולינקייץ ריילי - אתה כנראה לא מבין מה המשמעות והגאוניות של האופציה הזו...

לביט 1 יש אפשרות לקפוץ ב12 DB בלינקוויץ מ6 עד 48 דיבי ובבאטרס וורט' בקפיצות של 6 דיבי מ6 ועד 48

לH990 אם אני לא טועה בדגם של המכשיר יש אפשרות לשלוט גם במערכת אודיופילית מבוססת סטריאו וגם במערכת מולטימדיה בו זמנית לפי מספר הכניסות שיש שם (לא בטוח עד כמה זה נכון אבל יש את האפשרות לשלוט בשתי התצורות).

אם הקרוס של הMS8 נופל מהמתחרים שלו - בזירה האודיופילית הפרוססור הזה יהיה נפילה!

עכשיו לגבי סעיף ב - גם אם הMS8 יודע להשלים סאונד שהHU OEM לא מוציא - עדיין הוא משלים סאונד ולא מנגן את האות המקורית, מצטער - זה פשוט לא זה. גם אני, שאני שומע רק MP3 ובכלל לא טורח להקשיב לדיסקים מקוריים אחרי שהמרתי אותם ל320K, אני לא מוכן לאבד תחומי תדרים ובטח ובטח לא מוכן שישלימו לי אותם באופן מלאכותי.

אז - זו אופציה נהדרת למשתמשי הOEM אבל לא למי שרוצה מערכת טובה יותר.

מה שאני אומר - שזה לא נועד לקהל יעד של אודיופילים.

ג. ייסורי לידה - זה מוצר חדש, רק הרגע יצא לשוק ואני כבר חוויתי פעמיים מה זה יסורי לידה של מוצר חדש ומהפכני

הלוויתן שלי עדיין צריך לעבור תיקון נגד היסס למרות שזה מגבר מדהים והסאונד מהמערכת פשוט מפיל אותי - יש לו היסס שמתישהו אני אתקן.

הBIT1 - הגרסאות הראשונות, סובלים מתופעה של DC (פיק בהדלקה) והמוצר עצמו עבר מספר גרסאות לפני שהוא נהיה "יציב".

אני לא הייתי ממהר לקנות MS8 כרגע בהזמנה מראש לפני שאני מתחיל לקרוא חוות דעת של משתמשים שקנו אותו - מצטער, הייתי חלוץ פעמיים, אני מאוד מרוצה מזה אבל גם אכלתי את כל צלקות הקרב האפשריות בדרך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני נוטה להסכים עם האשכנזי :)

גם על הנייר האמת הוא לא מרשים אותי, תאחלס לא נראה שהוא מספק שום דבר חדשני מהפכני או שום דבר שלא פגשנו במכשירים

למעט אותו הוקוס פוקוס בשם LOGIC 7, שכמו שאמרתי בשבילי קצת מבאס את הכיף

פורסם

רק לי המכשיר הזה מזכיר את האימפרינט של אלפיין(מלבד אופציית ההגברה כמובן)?

פורסם

הרבה יותר גרוע מאשכנזי... פולני :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי -

אם הוא יעשה את מה שהוא מתיימר לעשות

הקרוס לא ישנה הרבה..

אבל אם אני זוכר נכון זה משהו כמו 6/12/18/24 בלינקריץ

לגבי ההשלמת סיגנל , אין לי שמץ של מושג אם זה נכון

זה משהו שמישהו אחר פרסם ולא אנדי או מישהו מהחברה

אני אנסה לחפש יותר מידע על זה...

ולא הבנתי מה אכפת לך אם זה ישמע נכון?

תקרא בבקשה את הפוסט הבא ותגיד לי אם אתה לא מסכים :

http://www.diymobileaudio.com/forum/1004829-post2204.html

לגבי הייסורי לידה - צודק , ואני תמיד אומר שכדאי לחכות

גם מבחינת המחיר , גם מבחינת הביקורות וגם מבחינת האמינות ועדכוני התוכנה..

גורל -

הלוג'יק 7 קשור אך ורק למנגנון סטירינג

ותוכל לכבות/להדליק אותו כדי לשמוע את ההבדלים

איציק -

האימפרינט? איך הוא קשור לפה? שונה לגמרי לדעתי

עוד משהו ששכחתי לציין זה מנגנון הבאס המתוחכם שלו

פה יש הסבר :

http://www.diymobileaudio.com/forum/1002963-post2151.html

פורסם

אופיר -אני אצטרך לקרוא את זה יותר מאוחר אבל ללא קרוס טוב אתה תכוון במה בצורה אוטומטית ומהירה ואתה עדיין לא תוכל להגיע לאותן התוצאות שתקבל עם מכשיר מתחרה עם קרוס יותר טוב.

אבל הקרוס שציינת הוא בהחלט נשמע גמיש ושיטת החיתוך היא שיטה מאוד טובה וגם יש אקולייזר 31 ערוצים - אז אני מניח שהוא יוכל לתת פייט למתחרים שלו.

לגבי הלינק כמו שאמרתי - יותר מאוחר.

עריכה - או קיי קראתי - זה מבדר אין ספק אבל אופיר, אשתי ממש לא כל כך אוהבת תירס :)

אם זאת יש לי בדיחה מטורפת עם תירס אבל היא לא לבעלי כיבה חלשה :)

זה נכון במידה ואתה משווה פחית אחת לרמקול אחד - לרוב רוכשי המערכות שבהם יהיה הפרוססור הזה סביר להניח שיהיו ארבעה עד שישה רמקולים ו2 עד שישה ערוצי הגברה (וזה בלי לכלול סאב וופר) מקדימה... הקרוס עושה במצבים שכאלו הרבה פעמים - את כל ההבדל... אני לא מסכים איתך, צטערת.

Pioneer TS-X150

פורסם

בקיצור לדעתי זה עוד קוסם בשוק

ועוד חתול בשק,

לא נראה לי שלקהל הספציפי שלנו זה נותן מענה עדיף על 701\BIT

• תוכן חדש...