Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום ראיתי ביד 2

פיאט פונטו ספייס יד 4

עם 70 אלף ק"מ

ללא תאונות,מתחייב על שילדה מנוע וגיר

טוען שהכל תקין

על פניו של המוכר הרכב נראה מושלם

ולכן הוא העלה את מחירון הרכב באלפים שקל.

מחיר מחירון 26 אלף הוא דורש 28 אלף שקל

קבעתי היום עם המוכר לראות את הרכב ובמידה ונראה שהמצב טוב לקחת אותו לבדיקה

מפרט הפונטו ספייס:

פיאט פונטו,70 אלף ק"מ,ללא בעיות שילדה מנוע וגיר[ על פי מה שאמר הבנאדם] שנת 2003 גיר אוטומט

אשמח לשמוע מה דעתכם

:shock:

יפני זה הכי אחי

פורסם

קודם כל תבדוק את מחיר המחירון לאחר הצבת כל הנתונים, מה שיתקבל יהיה המחירון המשוקלל (והאמיתי) של הרכב.

עכשיו אם זה מה שהוא מבקש, זה לגיטמי ביותר ומכאן תחלו את המו"מ, לאחר בדיקה כמובן. כמו כן הפונטו נמכר (לפחות בזמן האחרון) במחירי מחירון ולעיתים אפילו קצת מעל וזאת לאור הביקוש הרב לרכב והמחיר הנמוך מלכתחילה, יחסית לשאר הרכבים מאותו השנתון והקטגוריה. בכל מקרה אם באמת יתברר שהרכב במצב טוב מאוד, ללא פגיעות שילדה וללא צורך בטיפול קרוב (בטח אם זה טיפול שכולל טיימינג או כל טיפול יותר יקר מהרגיל), אין סיבה לא להוסיף עוד 1000 ש"ח(תנסה להגיע איתו לפשרה), בשביל ראש שקט. סתם לדוגמא אם אתה קונה עכשיו רכב בפחות 1000 מהמחירון וצריך להחליף לו צמיגים למשל, הינה הגעת למחיר מחירון, או טסט בעוד חודש\חודשיים, אותו הסיפור אם לא יותר.

אך שוב בדוק את המחירון המשוקלל ובדוק את הרכב עד כמה שאתה יכול עצמאית לפני הבדיקה, ואם החלטת שהרכב נראה\נשמע\נוסע טוב אז קח אותו לבדיקה כאשר אתה סוגר איתו את המחיר לפני הבדיקה עם מקום לשיניים בהתאם למה שימצא בבדיקה.כמו כן תחתים אותו (אם הוא מוכן) על הצהרה שבה אםתתגלה פגיעה בשילדה (לרבות קצה שילדה), בלאי מעל לסביר למנוע או\ולגיר (מעל לסביר ז"א מצריך תיקון מיידי ויקר)אז עלות הבדיקה חלה עליו. אםהוא לא יסכים, תנסה לפחות לכסות עימו את עניין השילדה.

יש לשים דגש בעיקר על התיבה האוטומטית שיכול ותצטרך שיפוץ או החלפה, ואז המחיר הוא כ6000 ש"ח כולל עבודה.

בנוסף, תבדוק על פי איזה מחירון הוא נקב את הסכום: במחירון יד 2 המחיר גבוה יותר (אני מדבר כרגע על הרכב הנ"ל) מאשר במחירון לוי יצחק. קשה לי לומר לך על מי מסתמכים כי חברות הביטוח מבטחות על פי לוי יצחק, אך מחירון יד 2 לגיטמי אף הוא, בטח לאחר הכרזת איגוד השמאים בנוגע אליו. כאן כבר זה תלוי בקישורי המו"מ שלך.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

תודה רבה על התשובה המפורטת ! :-o

מחיר המחירון של הרכב 26 אלף שקל

הבנאדם אמר שהוא לא יורד שקל במחיר ואם אני בא להוריד אז אין על מה לדבר.

היום אני לראות את הרכב

במידה והמצב טוב כמו שהבנאדם מתאר [ומזה הוא טוען שהמחירון של הרכב עלה]

אני יקח בכיף לבדיקה ויעשה איתו את ההסכם

אבל יש משהו מוזר

הרכב יד 4 והוא משנת 2003 על הכביש [ רכב פרטי לא היה בליסינג או השכרה ]

הרכב היה בממוצע שנתיים אצל כל יד

קראתי שלפעמים רכבים בעל ידיים גבוהות הם רכבים בעלי בעיה כלשהי שמאלצת את הבעלים למכור.

עם משלבים את מס' הידיים הגבוה עם הק"מ הנמוך [70 אלף ק"מ ]

זה משהו שלא רואים כל יום ויכול לרמז על משהו.]

יפני זה הכי אחי

פורסם
יד רביעית עם 70 אלף ק"מ ? תבדוק הסטוריית טיפולים בשבע עיניים (המוכר הוא maman?).

הבנאדם הוא בנאדם פרטי,הרכב לא עבר ידיים של ליסינג או השכרה

ייתכן והרכב יד 3 ולא 4

בכל מקרה היום אני הלך לראות אותו אני יבקש היסטוריית טיפולים ונראה לאן נתקדם

יפני זה הכי אחי

פורסם

אכן היד טיפה גבוהה שכן שנתיים ליד זה על גבול הממוצע וכאן זה אפילו פחות מזה, כאן נכנסת השאלה לכמה זמן אתה מיעד את הרכב?

על פניו הרכב נראה באמת טוב, ויש לו גם גלגלי מגנזיום מקוריים (זה הלבן מב"ש, נכון?). בדוק היטב היסטוריית טיפולים לפני שאתה בכלל ניגש לבדיקה. אל תהסס "לחפור", או בעיברית צחה: "לבדוק בציציות", בכדי למנוע עוגמת נפש ובכדי לקבל מושג שיהיה כמה שיותר מקיף ואמיתי על הרכב ועל היסטוריה שלו. אני אישית אם הייתי בסיטואציה הזו, הייתי שם פחות דגש על היד, ויותר בודק את המצב הכללי ובעיקר המכני של הרכב. הרי שהתקשרת אליו ידעת איזו יד זו אך אם יש פגיעות שילדה או מה מצב המנוע, אתה לא יודע וזה מה שחשוב כרגע. אם היד בכל זאת מרתיעה אותך, אז רד מהרכב הזה ותציב לעצמך פרמטרים ברורים לפיהם תחפש את הרכב הבא, כך תיפסול מלכתחילה רכב שלא יעמוד בפרמטרים שהצבת.

ד"א כמה זמן הוא מפרסם? אתה יכול לנקוט בגישת ה"ניתן לו שלושה ימים-שבוע ונדבר איתו לאחר מכן", אך שים לב שלגישה זו יש מינוס אחד: מישהו אחר יכול לקנות את הרכב לפניך.

בהצלחה.

פורסם
אכן היד טיפה גבוהה שכן שנתיים ליד זה על גבול הממוצע וכאן זה אפילו פחות מזה, כאן נכנסת השאלה לכמה זמן אתה מיעד את הרכב?

על פניו הרכב נראה באמת טוב, ויש לו גם גלגלי מגנזיום מקוריים (זה הלבן מב"ש, נכון?). בדוק היטב היסטוריית טיפולים לפני שאתה בכלל ניגש לבדיקה. אל תהסס "לחפור", או בעיברית צחה: "לבדוק בציציות", בכדי למנוע עוגמת נפש ובכדי לקבל מושג שיהיה כמה שיותר מקיף ואמיתי על הרכב ועל היסטוריה שלו. אני אישית אם הייתי בסיטואציה הזו, הייתי שם פחות דגש על היד, ויותר בודק את המצב הכללי ובעיקר המכני של הרכב. הרי שהתקשרת אליו ידעת איזו יד זו אך אם יש פגיעות שילדה או מה מצב המנוע, אתה לא יודע וזה מה שחשוב כרגע. אם היד בכל זאת מרתיעה אותך, אז רד מהרכב הזה ותציב לעצמך פרמטרים ברורים לפיהם תחפש את הרכב הבא, כך תיפסול מלכתחילה רכב שלא יעמוד בפרמטרים שהצבת.

ד"א כמה זמן הוא מפרסם? אתה יכול לנקוט בגישת ה"ניתן לו שלושה ימים-שבוע ונדבר איתו לאחר מכן", אך שים לב שלגישה זו יש מינוס אחד: מישהו אחר יכול לקנות את הרכב לפניך.

בהצלחה.

היי תודה על התגובה.

אני מחפש רכב שיהיה איתי למשך 3-4 שנים

אני מחפש רכב בעל צריכת דלק נמוכה ומצד שני רכב אמין ועלות החזקה זולה

הבנאדם מפרסם את המודעה מתאריך 9.5 [ לפני 3 ימים ]

בטלפון הוא טען שהרבה שאלו אותו בקשר לק"מ אבל הק"מ אמיתי

כששאלתי בנושא המנוע גיר והכל הוא טען שהכל מושלם וללא בעיות

הוא אומר שהוא מתחייב על מנוע גיר ושילדה

והוא מוכן שאני יקח את הרכב לבדיקה.

הרכב עצמו לבן וזה המודעה :

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1493377&Code=da8af3b73b10c231a0df8c918f42533c

היום כשאני יפגוש את הבנאדם אני יבקש הצגה של היסטוריה טיפולים ותיקונים וכל את כל הידיים שהיו לרכב

יפני זה הכי אחי

פורסם
אם אין היסטוריית טיפולים במוסך מורשה שמגבה את הק"מ, רד מזה.

אפשר לזייף ק"מ במערכות דיגיטליות גם ?

אני יודע שאפשר לשנות במערכת רגילה אבל בדגיטלית נראה לי צריך האקר כדי לעשות את זה.

יפני זה הכי אחי

פורסם

היי שלום חברים,הלכתי לראות את הרכב, האומנם בלילה

אבל היה טיפל'ה תאורה

דיברתי עם המוכר שנראה אמין

על פי דבריו לרכב יש יד גבוה [ יד 4 ]

בגלל שב2 ידיים הראשונות הרכב עבר בין משפחה,והיד ה3 נמכר כתוצאה מחוב כספי של בעל הרכב, והיד הרביעי [ הנוכחית] היא בגלל שהוא טס לחו"ל.

לפי דבריו האוטו טופל על ידי קרוב משפחה שלו שהוא מוסכניק.בוצע החלפת טימינג ,בלמים, ושיפוץ כללי

הבנאדם התחייב לגיר מנוע ושילדה ומוכן לקחת את הרכב לבדיקה.כשנשאל במידה ומשהו מתגלה הוא אמר שאין סיכוי שיתגלה משהו.

דבריו נוסף שחשוב לציין :

לאוטו יש טסט בעוד חודשיים.. [ ביולי ]

בסך הכל מבחינה חיצונית ופנימית הרכב נראה שמור

קבעתי עם הבנאדם לבדיקה בשבוע הבא. נקווה לטוב :?

יפני זה הכי אחי

פורסם

יש קבלות על הטיפולים? קבלות זה must. ומה ז"א אין סיכוי? ומה אם כן יתגלה, הוא ישלם על הבדיקה? מה ז"א שיפוץ כללי? האם הכוונה לראש מנוע?טסט עוד חודשיים זו הוצאה לא קטנה שתנוע בין עלות האגרה והבחינה (כ1150 ש"ח) ויכולה להגמר בכמה אלפים אם צריך לתקן\להחליף משהו. אם כבר לשלם מעל למחירון אז הוא צריך להיות פיקס וזה כולל טסט ארוך, וממש לא רכב שעוד חודשיים ניגש לטסט.

לי הכל נשמע קצת מסריח, אני הייתי ממשיך לרכב הבא.

פורסם

לפי דבריו האוטו טופל על ידי קרוב משפחה שלו שהוא מוסכניק

בקיצור, אין תיעוד של הטיפולים עם תאריכים, רישום מד אוץ על הקבלות (הדבר היחיד שיכול לוכיח את האמיתיות של ה 70 אלף ק"מ ב 7 שנים ו 4 ידיים), פירוט של הנעשה ברכב ?

הכל "לפי דבריו" של המוכר?

אם כן - במקומך הייתי חוסך כמה מאות שקלים של הבדיקה ומחפש רכב אחר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המוכר דורש אלפיה מעל המחירון

דורש ? אתה חייב לו משהו ?

כשמישהו דורש ממך משהו, ואתה לא חייב לו - פשוט לך ממנו. דורש עלק. מאיפה הוא בכלל מכיר אותך שיכול לדרוש ממך ?

מה הכוונה דורש ? הוא פנה אליך בתביעה משפטית ? חתמת לו על משהו ? יש חוזה שאתה הפרת ? למה הוא דורש ?

לו הייתי במקומך, הייתי עושה כל מאמץ להתנער ממנו. אם עכשיו, כשאתה לא מכיר אותו הוא מעז לדרוש, אתה לא יכול לדעת לאן זה יתפתח, זה עלול להגיע לאיומים, אפילו לפגיעה פיזית חלילה.

הפעיל כח? איומים? פנה מייד למשטרה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כמו שאמרתי - תחתוך.

הקרוב משפחה הזה לא משתמש בחלקים מקוריים, לא בנוזל קירור מקורי ולא כלום.

מהרכב הזה נחסך טיפול בחלקים יקרים ובעבודה יקרה - אין שום סיבה לשלם מעל המחירון עליו. אפילו לא קרוב לזה.

מה עוד שאין שום תיעוד של הק"מ הנ"ל.

וכן - אפשר לשנות את הק"מ, בקלות. מספיק שתעביר את הספידומטר של רכב שעבר תאונה אל הרכב שלך, וזה יעשה את העבודה.

פורסם

תודה לכם חברים,אני ינסה להוריד אותו במחיר

במידה ולא ירד כנראה אני יעבור לרכב הבא

אגב הטיפול שהוא עשה לרכב לאחרונה כלל : "טימינג,החלפת בולמים מאחורה,הופסת שמנים וכו' "

וזה הטיפול שהתכוונתי שאמרתי "שיפוץ"

לפי דעתכם בבדיקה שיעשו לרכב

במידה ויהיה משהו מוזר וכו'

הם יוכלו לשים לב ?

למשל ק"מ מזוייף או חלקים לא מקוריים וכו' ?

אגב המוכר עצמו הוא נער שסיים צבא, הוא לא באמת דרש ממני בתקיפות בסהכ ביקש ...

יפני זה הכי אחי

• תוכן חדש...