Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה בכלל אמור להיות שוביה היום? -הרי, אין להן שוק של ממש כבר, מעט מאד נהגים רוצים לעבוד על האמריקאיות בכלל, ועל הפרייטליינרים בפרט, ממה, שאני שומע מהנהגים!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Zeev, just for information, there's a recent pic of the drill rig Freightliner (taken by Idan Gonen from Netivim and puiblished on the Kenworth forum first). Bigger pic here http://i.start.co.il/cfs-filesystemfile.ashx/__key/CommunityServer.Discussions.Components.Files/417/6281._EA05DE05D505E005D405_-007.jpg

6281._EA05DE05D505E005D405_-007.jpg

This used to be Grar Azur's before, here's a pic from their site from when they had it

7big.jpg

21big.jpg

All the best,

T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

כן זו אחת למעשה אולי הראשונה שהגיע לארץ עם מנוע 410 כ"ס,היא הוזמנה במיוחד עם שלדה ארוכה ביותר, וללא תא שינה במיוחד בשביל להתקין מנוף כבד.

לגבי השווי שלה כיום, אין מושג כזה ,מאחר ובאמת נהגים לא רוצים לעבוד על האמריקאיות בכלל,(למעט כמה משוגעים לעניין) כמו כן יש בעייה עם חלקי חילוף, ורק במשחטות לפעמים אפשר להשיג, שווי ריאלי למישהו שרוצה למכור הוא בין 30- ל50 אלף על פי מצב המשאית. בעל המשאית השנייה השחורה מבקש מחיר של 100.000 ש"ח, כי כנרה הוא לא מת !! למכור והוא גם אומר שבמקרה הגרוע הוא ימכור אותה בחלקים ויקבל יותר מהמחיר שהצעתי לו, מאחר והוא מפעיל אותה פעם בחודש להובלה מיוחדת, אז אני מבין אותו. הוא לא מבין בכלל את עניין השימור והאספנות, בשבילו זה ברזל בלבד. ברגע שתהיה לו בעייה עם המנוע אז אפשר אולי יהיה לדבר איתו על מחיר כדאי. בינתיים סתם קוריוז מעניין לגבי 2 השחורות. מאז שהיו חדשות תמיד שלי היתה שמורה ומטופלת ומבריקה ומאובזרת בטרוף, ולו השנייה תמיד עבדו עליה נהגים שונים , פעם התהפכה, ותוקנה, ותמיד היתה מוזנחת ומלוכלכת. והנה כיום אחרי 14 שנה היא נמצאת במצב יפה מנוע מקורי והכל תקין, ואילו שלי עברה כבר פעמיים החלפת מנוע, מי יודע כמה ק"מ עברה, ולבסוף גם התאסלמה . ונבלעה בגדה המערבית ,ממש הפוך לכל הגיון בריא .

פורסם

Spare parts you can find in the US - I post on the ATHS forum and there's no problem on Cummins 400s for example, also Fuller has everything and lots of used parts if you need them. Best regards, T

פורסם

זה שלו, לא?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
זה שלו, לא?

סליחה, התכוונתי לאמר "עוד תמונה של המשאית שלו"...

פורסם

כל כך כיף לקרוא את השירשור הזה, ואני כל כך מזדהה עם ההתלהבות של זאב...

חבל שהמשאית התאסלמה, עד כמה שידוע לי זו דרך חד סטרית ולדעתי אי אפשר להחזיר אותה :-(

בתור ילד היתה לי תמונה עם הפרייטליינר הלבנה בתחנת הדלק בצומת פלוגות (נדהמתי מהגודל), אנסה למצוא את התמונה.

אני גם זוכר קנוורט T800 שחורה בתחילת שנות ה 90 עם סליפר שנקראה "הקסם השחור", מישהו יודע את גורלה?

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

זו בדיוק המשאית שלי כן ממש היא !! זה כבר בזמן שיאשקה עבד איתה עם פלטה ולא אמבטיה. אין לי כל בעיה לזהותה אפילו מ1 ק"מ, פשוט מי שיש לו עין חדה יבחין בספויילר העליון על הגג ויראה שהוא מונמך, לעומת הפרייטליינר השחורה השנייה, רוצים לדעת למה ? אוקיי, אז ככה כפי שאמרתי עבדתי כל התקופה שהיתה שלי על הקו סדום אילת, או נחל צין אילת, במקום העמסה בנחל צין היה סילו העמסה מאוד נמוך, ובכל פעם שנכנסתי להעמסה גירדתי את קצה הספויילר, וכל פעם קיבלתי צביטה בלב מהגרוד, כך שביום שבת על יד הבית לקחתי כלי עבודה ובמשך 5 שעות לבדי הנמכתי את הספויילר לגובה קצת נמוך מהגובה המקורי, אם תסתכלו על התמונה האחרונה תראו שהספויילר באלכסון נמוך מאשר בתמונה של השחורה השנייה.

לגבי ההתלהבות !!! אז ככה נכון המצב נהיה קשה אפילו רק לראות את המשאית אבל, אני לא נכנע עדיין !!!! עוד לאחר שקיבלתי עדכון בטוח ב 100% שהמשאית עובדת בגדה המערבית והיא שמורה ומטופחת כחדשה.... זה בכלל משמח אותי קצת. עדיין לא נכנעתי ,אומנם כבר בהתלהבות ומרץ נמוכים, אבל אני מקווה בכל זאת אם לא אמצא דרך להחזירה, אז לפחות לפגוש אותה באחד המחסומים ולהצטלם איתה, מה לעשות (משוגע) !! אבל לא אוותר,בכל אופן בשבת הקרובה אני מתכוון לנסוע ולצלם את השנייה שכן מצאתי ולאחר מכן אפרסם כאן את התמונה.(מאיפו השגת את התמונה הזאת האחרונה ???) זה לא יאומן מה שהאינטרנט עושה.

פורסם

לגבי ה T800 הקסם השחור, היא היתה מאוד מאוד דומה למשאית שלי ממש דומה, כן עבדתי ביחד איתה הרבה זמן על הקו היא עבדה רק עם קונטיינרים לאילת ולפעמים גם כרכבת מנחל צין לאילת (רכבת זה 2 עגלות של 12 מטר) שהיו מורשות בזמנו רק מנחל צין לאילת.אין לי כל מושג מה עלה בגורלה , משנת 2000 לפחות כבר לא ראיתיה, אני רק יכול לזכור בוודאות שעבג עליה יוסי לוי נהג וותיק מרשל"צ בזמנו.

פורסם
Spare parts you can find in the US - I post on the ATHS forum and there's no problem on Cummins 400s for example, also Fuller has everything and lots of used parts if you need them. Best regards, T

pleas sent the link ones more time

פורסם

שלום רב.

בהחלט מרגש כל העניין.

לראות פה בעלים מקורי של משאית שמראים לו תמונות שלה....

אני בהחלט יכול להזדהות עם זה.

ועכשיו כמה שאלות:

וסליחה על הבורות.

1. מה העניין המיוחד עם הסרן הכפול מקדימה?

2. למה בארה"ב וקנדה אסור למשאיות האלה/כאלה לנסוע?

3. למה נהגי משאיות פה בארץ לא רוצים לנהוג במשאיות אמריקאיות ?

יש להם שם גרוע כמו בעולם הרכבים הפרטיים?

בעיניי אלה המשאיות הכי יפות שיש.

ראו סרטון קצר ומעורר תעצומות נפש שאני אוהב לראות מידי פעם:

המשאית נקראת:black stallion

ולהלן נהיגתו המשוגעת של בעליה::twisted:

פורסם
pleas sent the link ones more time

Zeev, the site I mentioned is the American Truck Historical Society's forum, they have a technical questions forum here: http://forums.aths.org/InstantForum414/Forum14-1.aspx if you go through the pages, you will see how people are trying to help each other and there are a couple of members who have worked on Cummins/Fuller/Rockwell for years and really know what they talk about. From my experience someone will have an answer to your questions

Also useful is the "Parts and Services" page: http://forums.aths.org/Instantforum414/Forum15.aspx - lots of places where you can get what you need directly.

Joining the forum is free, yes, you need to know English but not a professor's English, the people on the forum are "normal" everyday people, many are old truck drivers and nobody expects you to be perfect with you English... T

PS: The last picture is from http://147.237.72.31/topsrch/default.htm

פורסם
ועכשיו כמה שאלות:

וסליחה על הבורות.

1. מה העניין המיוחד עם הסרן הכפול מקדימה? -בשביל לאשר יותר עומס על האוטו- כל סרן- תוספת עומס המותר, לא זוכר כבר כמה בדיוק...

2. למה בארה"ב וקנדה אסור למשאיות האלה/כאלה לנסוע?

3. למה נהגי משאיות פה בארץ לא רוצים לנהוג במשאיות אמריקאיות ? -כי האירופאיות יותר נוחות, והרבה יותר קלות לתמרון וכ"ד. לאמריקאיות, לדוגמה, בד"כ יש רדיוס סיבוב הרבה יותר גדול- מה שמקשה על הנהיגה בעיר (ופה זה לא ארה"ב- רוב המדינה היא "עיר" אחת גדולה, אז...:? )

יש להם שם גרוע כמו בעולם הרכבים הפרטיים? -דווקא מבחינת האמינות אין בעיה, ולהפך, לפחות לרוב הדגמים ה"מקובלים" (לא דווקא לפרייטליינר, אגב!), הביעה היא, כאמור- נוחות ו"שימושיות"- אז, יוצא שרוב מי, שנוהג באמריקאיות- עושה זאת או מתוך אהבה, או מטעמי החסכון- לפחות היום הן יותר זולות (אבל אתה לא באמת רוצה לשמוע את הנהגים בחברות, שמקבלים משאית אמריקאית- 100% נהגים, ששמעתי- קיללו את הבעלים, שקנה דווקא אמריקאית!).

בעיניי אלה המשאיות הכי יפות שיש. -גם בעיני, אבל אני לא אובייקטיבי!:wink:

ראו סרטון קצר ומעורר תעצומות נפש שאני אוהב לראות מידי פעם:

המשאית נקראת:black stallion

ולהלן נהיגתו המשוגעת של בעליה::twisted:

עניתי בכחול....

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...