Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש!

נראית מצוין.

יכול להיות שאני מזהה איזה מגמה במעמד המסירה אצל סיאט? כנראה שניתנה הנחייה להתייחס לכל מסירת רכב כמו ליום הולדת.

שזה מצוין, אגב. הלוואי ונראה מגמה דומה בכל החברות.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נ.ב - בהמשך לסיפור שספרתי קודם לכן, שבוע בערך לאחר פתיחת ההזמנה, קבלתי לביתי זר פרחים מהודר וססגוני עם שליח עד הבית. בהחלט הופתעתי מאוד לטובה וכבר חשבתי שיש לי מחזרות... מסתבר שזה היה הנציג שטיפל בי מהסוכנות של סיאט. :)

Twincharger Stratified Injection

פורסם

ראשית תתחדש, רכב יפיפה צעיר ובחירה מצויינת.

זה כיף באווירה כזו ללכת ולהוציא רכב חדש..

ובסך הכל הם עושים את זה בכדי להנאים את האווירה.

את האמת שכאשר אני ואבי הלכנו לקבל את ההונדה סיוויק החדשה שרכש (2008 ).. היה יחסית מאוד נעים הקבלת רכב.

מגיעים לראשון לציון למתחם המסירה, ישנו חדר נעים וממוזג שבו אתה ממתין בתוך כ-2 דקות התפנה אלינו בחור צעיר בה ישב עם אבי, הביא כיבוד קל תוך כדי שיושב שנותן מעט הסבר על מה קיבלנו (לפני שראינו את הרכב , ומוודא שמה שהוא אומר זה מה שרשום בהזמנה).

ואז יוצאים לרכב בחניה מקורה לאחר שעבר שטיפה וניקיון, ובממשך כ-בין 15,2- דקות, הנציג מסביר על כל אופציה וכל פריט שיש על הרכב החל מהדלקת האורות, תפעול קדיו, סאנרוף,מזגן,פתיחת המושבים האחוריים ועוד, מפרט לרמה הכי קטנה..

(בעקבות זה שראה שאנחנו באים גם עם הונדה סיוויק 91 הנוספת של המשפחה, אמר שבמידה ונצטרך יוכל לנסות לעזור לנו בהבאת חלקים שהונדה כמובן לא מחזיקה ..

בסך הכל היה מאוד נעים .. וכייפי לאחר משהו כמו כ-20 שנה (מאז הייתה לאבי הג'טה מודל 87 משהו כזה) זה הרכב הראשון שמוריד ממנו את הנילונים, הה כיף לראות את החיוך

כמובן שאבי לא חסך והשאיר גם טיפ של 150 ש"ח לבחור על הכל הנתינה והאווירה הכייפית שיצר..

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם
נ.ב - בהמשך לסיפור שספרתי קודם לכן, שבוע בערך לאחר פתיחת ההזמנה, קבלתי לביתי זר פרחים מהודר וססגוני עם שליח עד הבית. בהחלט הופתעתי מאוד לטובה וכבר חשבתי שיש לי מחזרות... מסתבר שזה היה הנציג שטיפל בי מהסוכנות של סיאט. :)

גם אני חוויתי את אותו הסיפור... האמת שלא הבנתי כל כך מדוע אישתי שולחת עבורי זר פרחים לבית (?!?!?), אך לאחר מכן ראיתי שצ'מפיון מברכת אותי על הרכישה פלוס פתק שהיה רשום עליו "בקרוב תהיה לך איביזה חדשה...".

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

הפירסומת מטעה (דובר על כך כבר באשכול אחר בפורום הייעוץ ברכישת רכב).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היום הזדמן לצלם את הכלה החדשה קצת.. 8)

92799598.jpg

97967359.jpg

83901770.jpg

13682428.jpg

64528301.jpg87678408.jpg

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

מהממת, תתחדש.

האם את הוילון האחורי אתה הרכבת או שהוא הורכב עוד טרם מסירת הרכב לך?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ביקשתי והורכב טרם המסירה על חשבון הבית..

Renault Megane RS Trophy

פורסם

לא קצת קשה לרדת מרכב ספורט לרכב "עממי" ועוד מ-172 כ"ס ל-85? תקן אותי אם אני טועה...

מברוק על הרכב וכמובן בחירת צבע מצויינת.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

הדיבורית הגיע עם הרכב או שהתקנת אחרי הקניה?

אם אפשר על זה קצת פרטים כמו איזה דיבורית זו כמה עולה כמה התושבת שלה עולה?

תודה מראש

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא קצת קשה לרדת מרכב ספורט לרכב "עממי" ועוד מ-172 כ"ס ל-85? תקן אותי אם אני טועה...

מברוק על הרכב וכמובן בחירת צבע מצויינת.

אהלן אביב, לא קצת קשה אלא ממש קשה - אבל המטרה הייתה שקט נפשי, בקליאו כל רעש/זמזום/קרקוש/נקישה הלך ישר למוסך ויצא עם סכומים 4 ספרתיים, ככה שבסופו של יום לא סמכתי על הרכב ולא שמחתי ממנו.

כמובן שיכולתי להשקיע עוד (הרבה) כסף ולקנות חדש מאותו סגמנט או משומש, משומש לא רציתי ועל חדש חבל לי כרגע להשקיע.

מעבר לזה שכמעט כל הנסיעות שלי מנהלתיות בפקקיילון בוקר/ערב (עובד 9-19), ככה שלשנתיים-שלוש הקרובות יהיה בסדר אני מאמין (ומקווה).

כמו שאמרתי לסוכן מכירות - אני עוד אחזור לעשות טרייד אין לקופרה, (מקווה שלא תוך חודשיים :? ).

הדיבורית הגיע עם הרכב או שהתקנת אחרי הקניה?

אם אפשר על זה קצת פרטים כמו איזה דיבורית זו כמה עולה כמה התושבת שלה עולה?

תודה מראש.

הדיבורית היא PARROT 3100, טעות שלי שעשיתי אותה דרך החברה, הייתי בטוח שמדובר ב3200 ושילמתי מחיר גבוה ומיותר :oops:

התמחור הוא של ההתקנה עם הזרוע ועלות הדיבורית, אם אתה מעוניין דבר איתי בפרטי.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

תתחדש וסע בזהירות,הרכב נראה מעולה! :-D

בעקבות הנושא הזה החלטתי להכנס לאתר של סיאט ולהתעניין קצת באיביזה החדשה...

והרי לכם ציטוט מעניין משם:

:shock::lol:

http://www.seat.co.il/ibizasc.asp?rId=47&sId=29

(עריכה - ניסיתי לצטט,אבל זה יוצא לא טוב כשמעבירים לפורום,פשוט תקראו את הפסקה האחרונה)

V5

• תוכן חדש...