Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[לאנסר 2009] רק אור ברקס אחד מותקן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טכנאי רכב אמר שברכב הנ"ל יכול להיות שמותקן רק אור ברקס אחד, ולכן זה תקין לנסוע עם אור ברקס רק בצד אחד.

(רכב ליסינג וכו').

יש אמת בדבר? נראה לי מאד תמוה.

תודה.

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

ידידה שלי נסעה ברכב הנ"ל, באמצע הן שמו לב שיש רק אור ברקס אחד.

זה רכב ליסינג, אז הם קראו לטכנאי. הטכנאי טען שיש באוטו רק אור ברקס אחד (כלומר לא גם בימין וגם בשמאל), וזה תקין.

נראה לי לא הגיוני... אני מפספס פה משהו? לדעתי חייבים להיות אורות ברקס בשני הצדדים, (וזה בלי קשר לאמצעי).

פורסם

בתור בעלים של אחת כזאת, טעות.

יש בכל צד אור ברקס ועל תא המטען באמצע עוד פס של אור ברקס.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם
בתור בעלים של אחת כזאת, טעות.

יש בכל צד אור ברקס ועל תא המטען באמצע עוד פס של אור ברקס.

אולי הרכב שלך בבעלות פרטית, השאלה היא האם זה חוקי שחברת הליסינג \ מישהו אחר בשרשרת פשוט יחליט

שהוא לא צריך את זה.

פורסם

לא הגיוני שחברת ליסינג תבטל אמצעי בטיחות של כלי רכב. חברת הליסינג תהיה פתוחה לטביעות("לא ראיתי את האורות היה רק אחד").

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

מלכי - החוק במדינת ישראל אומר שלרכב צריכים להיות 3 אורות בלימה, לא 2.

1 בכל צד שיכולים להיות משולבים בתוך אורות הדרך הרגילים ועוד אחד במרכז שנדלק בבלימה בלבד.

מה שעשה אותו טכנאי נובע מזה שהוא בן של מישהי שלוקחת כסף תמורת מין, או שהוא התעצל להחליף לך נורה. מציע לך ליצור קשר עם חברת הליסינג ולדווח על אותו טכנאי, שכן נסיעה עם נורה שרופה היא בניגוד לחוק ומסכנת אותך, כי אם מי שמאחוריך לא יראה אותך בולם - זה יגמר בHNN.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לפי תקנה 342 לתקנות התעבורה: שני פנסי בלימה בשני צידי הרכב שאורם אדום ונראים למרחק של לפחות 30 מ' ביום ו-150 מ' בלילה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כמו שנאמר, חייבם 3 פנסי בלימה, בכל רכב מעל שנת 1994.

עד שנת 1994 מספיק שניים.

באופנוע מספיק אחד.

אבל יש כאן דבר, שאני לא מבין. גם כשזה רכב ליסינג, בשביל להחליף נורה אתם מתקשרים לליסינג ומזמינים שרות ?

מה בעיה לקנות נורה 5-10 שקל ולהחליף לבד? ברוב המוחלט של המכוניות החלפת נורות בפנסים האחוריים היא פעולה פשוטה יחסית, וכל אחד יכול לעשות את זה ללא בעיה. ויש גם הסברים בספר רכב.

לקבוע עם טכנאי מחברת ליסינג, להמתין לו, וכו' יגזול ממכם הרבה יותר זמן ומאמץ מאשר פשוט לקנות נורה ולהחליף לבד.

אה, ואני מסרב להאמין, שהטכנאי שהגיע כבר למקום ענה כפי שנכתב כאן. יש גבול לרמת החוסר איכפתיות של אנשים, ולא להחליף נורה, אחרי שכבר הגעת אל הלקוח - זה עובר את הגבול הזה.

משום מה, יש לי הרגשה, שמדובר בפנס ערפל אחורי ולא בפנס בלימה.

פורסם

נכונה טענתך כי ברוב המקרים, החלפת נורה הינה תהליך פשוט ואפשרי לביצוע ע"י כל אחד - אך עם זאת,

בעל רכב שנימצא בליסינג תפעולי אינו אמור לבצע זאת עצמאית.

ישנו שירות של ניידת דרכים אשר מגיעה עד למקום שבו אתה נמצא תוך עד שעתיים. מרימים לך טלפון כ 20 דקות

לפני שהוא מגיע - אתה יורד, פותח מכסה מנוע/תא מטען, הטכנאי מחליף לך את הנורה ואתה חותם והולך לדרכך.

לא יותר מעשר דקות.

השירות הוא חלק מעיסקת הליסינג התיפעולי ברוב המקרים ואינך מוסיף תשלום על הזמנת הטכנאי.

פורסם

כן, אני יודע שיש את השירות הזה, ושזה לא עולה כסף.

אבל עד כמה אפשר להיות תלויים כל הזמן באנשים אחרים ?

בוא ניקח דוגמא פשוטה - אתה גר בדירה שכורה. נשרפה הנורה בשרותים.

ברמת העיקרון, אפשר להתקשר לבעל הבית, ולדרוש ממנו לבוא להחליף את הנורה, כי הוא אחראי לתקינות הדירה, ואתה משלם לו על זה כל חודש סכום כסף יפה.

מה שעושים בפועל זה קונים נורה ב 3.5 שקל, מחיליפם ובאותו רגע שוכחים מהעיניין.

אז למה במקרה של נורה במכונית זה צריך להיות שונה?

פורסם

המכונאי כנראה מנסה למרוח אותך, גם אני בעל לנסר ליסינג אמנם דגם 2010 וברכב יש בכל צד אור ברקס.

למיטב ידעתי אין כלל הבדלים בין דגמי 09 ל 10 בכל הקשור לבטיחות.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...