Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ש לי סחורה שאני קונה אחת לחודש, וכל פעם אני קונה אותה בכמויות. (כל שק שוקל 25 קילו)

רק אתמול קיבלתי 900 קילו, ישבתי לפרוק את האוטו וכל פעם אני חוזר עם כאבי גב ואני מותש.

יש למישהו פיתרון יצירתי על מנת להעביר את הסחורה מהרכב אל המחסן?

בעיקרון המסלול הוא כזה, מהרכב אל העגלה, ואז ישנה רמפה בעליה עד אל המחסן.

חשבתי לשים כננת פשוטה אבל זה לא משתלם לי, חשבתי אולי לבנות משהו בסגנון של כננת על מנת שזה יעזור לי לסחוב את העגלה ששוקלת כל פעם 90-100 קילו.

יש למישהו עוד רעיון?

מישהו יודע איזה מנוע אני צריך על מנת להכין את "הכננת הביתית" או איך שלא יקראו לזה? יש לי מספר מנועים חשמלים זרוקים בבית.

תודה רבה.

קובי

פורסם

קובי, אהלן

אני עובד כבר קרוב ל 15 שנה בעבודת משא במחסן ניילונים שבו כל שק שוקל בין 25 ל 30 קילו.

בדיוק כמו שאתה הגדרת, מהמשטח לעגלה, לטייל עם העגלה עד למשאית ולהעמיס למשאית.

הדרך היחידה שתוכל לשמור על הגב שלך בצורה הזו היא לקנות חגורת גב טובה וגם ללמוד טכניקה נכונה להרמה ומשא של משקלים כאלה.

אני לא בנאדם גדול, כל שק הוא בערך שליש ממשקל הגוף שלי, אבל עדיין אני עובד מ8 בבוקר עד 5 בערב, אני מזיז קרוב ל8 טון שקים ביום ועדיין משחק כדורסל כל ערב:)

אם תהיה למשאית שלך ראמפה זה יעזור, אבל אתה עדיין תצטרך להתכופף כדי להזיז את השקים.

תגיד תודה שאתה מזיז 900 קילו בחודש :D

הדבר שהכי יכול לעזור לך לשנע את השקים מהרכב למחסן

או שתביא עגלת משטחים עד 1 טון כושר הרמה, תסדר את השקים יפה על המשטח ואז ב2 הוא 3 נגלות תוכל לפרוק את המשאית למחסן במקום ב 30 נגלות עם עגלות רגילות.

או שתביא עגלת אלומיניום שנפתחת למיטה - אמנם יקרה, קרוב ל 900 או 1000 שקל, אבל אתה יכול להעמיס עליה כ15 שק כל פעם והיא בעלת גלגלי גומי מלאים אז היא כמעט ולא מרגישה את המשא [רק אתה צריך לדחוף חזק:)]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא כואב לי להרים את השקים, יש לנו פשוט עליה עד למחסן. כל הדרך לשם בשיפוע.

וזה פשוט מעייף.

אני יודע להרים מהרגלים, זאת לא הבעיה.

הבעיה היא שאני צריך למשוך את העגלה בעליה,כשאניי מושך את העגלה עם הגב לעליה זה פשוט מפעיל לחץ על הגב.(לא ניתן לעלות עלית עם הפנים לכיון העליה).

elik0- איפה אתה עובד? אני האמת מזמין מחר ניילונים לחנות שלנו.

קובי

פורסם
אם כואב לבחור רק מלהרים שקים, דדליפט זה לא משהו שהייתי ממליץ לו.

דדליפט שמבוצע ע"י מישהו שאין לו מושג איך, יביא לתוצאות רעות מאוד

מסכים לגבי ביצוע דדליפט ללא ידע.

אני גם הייתי מרים שקי אוכל לכלבים כל שק בסביבות ה 25 קילו עם טכניקה נכונה זה לא אמור להזיז לך. רק אחרי משהו כמו 30 שקים הייתי מתעייף.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם
מסכים לגבי ביצוע דדליפט ללא ידע.

אני גם הייתי מרים שקי אוכל לכלבים כל שק בסביבות ה 25 קילו עם טכניקה נכונה זה לא אמור להזיז לך. רק אחרי משהו כמו 30 שקים הייתי מתעייף.

מהם התרגילים האלו?

זה לא מזיז לי בהרמה, זה מזיז לי בסחיבה על העגלה(העגלה שוקלת 100 קילו, וזה קשה למשוך אותה בעליה. ולחזור על הסיפור הזה מספר לא מבוטל של פעמים. לשם השוואה אתמול פרקתי 40 שקים(כל שק25 קילו, 4 שקים על העגלה, משמע 10 פעמים לעלות ולרדת מהעליה הזאת)

קובי

פורסם

חיים טובים יש לכם. שקים זה נוח. פלטות פוליאוריתן שכל אחת שוקלת איזה 70 קילו והיא בגודל מטר וחצי על חצי מטר זה הדבר הכי מתיש להעמיס בעולם :evil:

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

קשה להאמין שאתה מעמיס אותן לבד :D

או שאתה בנאדם 2 מטר על 2 מטר גודל:)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

כמה עולה עכשיו פוליאוריתן לקילו?

זה נכון שהמחיר עלה בתחילת מרץ? ושיש צפי שהוא עוד ימשיך לעלות עוד יותר?

קובי

פורסם

אני רוצה לדעת.

אני הולך לקנות שקיות ניילון מחר, ושקיות ניילון מיוצרת מזה.

מעניין אותי לדעת מה המחיר של זה עכשיו.

קובי

פורסם

PU וPP עלו בתחילת החודש ב 14 אחוז, החומר HD קצת פחות, עלה ב6 אחוז, אבל חודש הבא החומר צפוי לעלות בעוד כמה אחוזים טובים.

מישהו השתגע בעולם.

מיירון, עם קילו אי אפשר לעשות כלום, המחיר הולך 1XXX דולר פר טון.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

שלום.

הההפתרון!

תן למישהוא אחר לסחוב

יכאב הכיס אבל לא הגב!!

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...