Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באוטודיפו פרסמו מבצע רק להיום לצמיגים - זוג שני של good year ב 99 ש"ח.

אני צריך להחליף כבר כמה זמן צמיגים למאזדה 3 205-55-16.

התקשרתי ואמרו לי שהצמיג הראשון יעלה 770. כלומר 869 לשני צמיגים. (exelence v1).

האם זה מחיר טוב? לרוץ לקנות או לחכות?

אשמח לתשובה. תודה.

פורסם

עדכון: החלפתי 2 צמיגים אחוריים, במקום צמיגים (יצרן: formoza מסוף שנת 2006). קיבלתי בנוסף להנחה, זיכוי בסך 80 לניצול בחודש הבא בace או אוטו דיפו.

פורסם

גם חברה סינית וגם מ 2006 :?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תגיד, איך לעזעזל, אחרי 3 שעות מרגע ששאלת, במקום צמיגים מעולים ( גודייר אקסלנס) במחיר מעולה,

קנית את הזבל הזה ועוד ישן (אגב, הצמיגים תוצרת טיוואן )?

בשביל מה שאלת?

:shock:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נשמע לי מאוד מוזר שמכרו לך צמיגים בני 4 שנים.

לפי הנהלים של הרשת אסור למכור צמיגים כאלה, ואין בכלל כאלה צמיגים במלאי.

איזה סניף זה?

פורסם

לדעתי הבנתם לא נכון!

על הצמיגים הישנים שלו הוא קיבל זיכוי של 80 ש"ח, הוא קנה צמיגי Goodyear.

אבל, תפרו אותו במחיר (869 ש"ח לזוג צמיגים).

סער

פורסם

יכול מאוד להיות שאתה צודק, פשוט כתוב לא ברור.

למה תפרו אותו במחיר?

לדעתי המחיר מצויין למידה הזאת:

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=16&a=55&s=205&sc=&mm=6

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ה80 ש"ח הוא לא זיכוי על הצמיגים.

יש כרגע מבצע באוטודיפו, שעל כל 100 ש"ח שקונים ברשת מקבלים 10 ש"ח לקניות באייס אוטודיפו. הבחור שילם 870 ולכן קיבל 80 ש"ח.

אין לזה קשר לצמיגים הישנים שלו.

בקריאה נוספת, לדעתי הבחור מתכוון שהצמיגים הישנים שלו היו מ 2006 ולא החדשים, ובמקומםהוא התקין את ה Goodyear.

פורסם

הבהרה לכולם:

קניתי צמיגים חדשים במקום הישנים. הישנים היו מסוף שנת 2006 (מהחברה הנ"ל).

החדשים היו של good year שלמתי על שניהם 870 ש"ח וקיבלתי זיכוי על סך 80 ש"ח (היה מבצע כזה באוטו דיפו שעל כל 100 ש"ח שקונים, מקבלים 10 שקלים בחזרה לקניה חוזרת בחודש הבא).

לפי מידות הצמיג (רוחב 205..) אני חושב שעשיתי עסקה טובה.

• תוכן חדש...