Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שפספס הייתה כתבה בערוץ 2 שבה עצרו בלשי משטרה שתי מכוניות ראלי של TOP DRIVE באמצע שהיו בקורס נהיגת ראלי.

2 הרכבים הוחרמו, המדריכים הבעלים ושני אזרחים ששילמו בשביל החוויה עוקבו לחקירה.

וכול זה בעקבות הכתבה הקודמת ששודרה.

אז מה השתנה?

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין מה לעשות, כמה שזה עצוב, אבל מה שהם עשו נוגד את החוק במדינת ישראל.

דרך אגב, גם הלקוחות המסכנים נדפקו והם יואשמו בנהיגה ברכב ללא רישיון ועוד כמה אישומים.

פורסם

צר לי ממש לא

תקרא את השירשור הקודם ,הכתובת היתה על הקיר

מה שחברים עשו זה להתגרות במימסד (שגם למימסד חלק נכבד בפדיחות)

לטופ דרייב לא היה ביטוח וזה כל העצב שבדבר.

מקווה שהמשטרה תרד מהעץ כפי שירדה בפעמים קודמות

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

,מאידך אין לשבת בשקט

אם רוצים פה ספורט מוטורי ואת המערכות הנלווית (בתי ספר,ספורט עממי,הדרכות) הגיע הזמן להתאגד וללכת לתביעה

מי שימשיך למלא את פיו מים ויחריש שלא יקטר על כך שהרשויות ימשיכו להתעלל בספורטאים

אני וחברי הוותיקים כבר נראה ספורט מוטורי מהיציע .

מישהו צריך לשלם עבור ההתעללות בנו כ-10 שנים,על בזוי החלטות הכנסת,על רפיסות וחוסר מוטיבצייה במשרדי הממשלה

מירוצי מכוניות

פורסם

נו ומה אני יגיד אמרתי פם קודמת לי היה רישיון נאיגה אבל אוטמתי הז שאסיתי אצלם את הקורס הזה אבל לפני שאברתי לאוטמת לכתי כמה שאורים בידני בגללזה ידעתע ליסוה שם נו וזה לא מחדל היום כן יש לי רשיונן נאיגה ידני אבל הז זה לא היה ככה חברים

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם
,מאידך אין לשבת בשקט

אם רוצים פה ספורט מוטורי ואת המערכות הנלווית (בתי ספר,ספורט עממי,הדרכות) הגיע הזמן להתאגד וללכת לתביעה

מי שימשיך למלא את פיו מים ויחריש שלא יקטר על כך שהרשויות ימשיכו להתעלל בספורטאים

אני וחברי הוותיקים כבר נראה ספורט מוטורי מהיציע .

מישהו צריך לשלם עבור ההתעללות בנו כ-10 שנים,על בזוי החלטות הכנסת,על רפיסות וחוסר מוטיבצייה במשרדי הממשלה

צודק דני בו נארגן אפגנה מסודרת ?

מיבא איתיחהרים?

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם

נראה מסריח, נשמע לא טוב, העיניים והאוזניים שלי, יחד עם חוש ריח מאד לא מפותח של תמימות,

מובילים אותי לחשוב ,כי מישהו מתוכנו נתן יד לדבר הנורא הזה.

האם יש שטינקר בקהל הפורום הזה, או בסמוך לו, שיש לו אינטרסים של איש קטן, ושל קנאי גדול ?

הסיפור הזה לא סתם הגיע לכתבה בערוץ 2 ,לחדשות ולאחר מס' שבועות, גם המשטרה נכנסה לפעולה ?!

שלום עם שכיננו לא יהיה לעולם לפני שישרור שלום בתוכינו !!!

גל

פורסם

גל ,

אכן סביר מאד שחוש הריח שלך לא מטעה אותך .

אבל השטינקר (אם יש ) זה לא החשוב . היה ברור שמתישהו ,מישהו יפגע .וטוב שזה לא בנפש .

כמה זמן אפשר לעסוק בספורט מרוצים במחתרת , בשו-שו במיילים ואס,אם .אס-ים

מוסבים ? כך עוסקים בספורט או תחביב ?

ולכן אולי זה הזמן למנף את הארוע הזה , להתאחד ו"להתנפל" על כל הרשויות המעורבות בעניין שיסיימו

את הקרקס העצוב הזה ? אם אכן נותרה עוד תקנה אחת (ולא בעייתית) .

טוני

פורסם

גל

לפי מה שנראה זה לא נראה כמו מישהו שהשטנקר,אני מאוד מקווה ככה לפחות.

לצערנו עשו ליניב כיפה אדומה,ונפלו עליו חזק..כנראה זה היה שאלה של זמן עד שהמשטרה הייתה מגיעה אליו אחרי הכתבה הראשונה.

קבוצת ראלי גמליאל GRT

• תוכן חדש...