Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היטלר מחפש חניה בתל אביב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממליץ על "היטלר מגלה שאמא שלו יהודית".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ארץ נהדרת מאכזבים בטירוף. הקטע הכמעט יחיד שמצחיק אותי באמת זה "מומי! מומומומומומומי!".( "את בסדר" זה פשוט רעיון ענק). בכל שאר החלקים בכל אחד מהפרקים באמת בקושי הגנבתי איזה חיוך מדי פעם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ארץ נהדרת אכן מאכזבים.

העונות הטובות ביותר שלהם היו בזמנו עם הקטעים של סאדאם חוסיין ובעיקר הקטעים על מרגול.

מאז העונה ההיא הם בירידה מתמדת.

מזל שאסי כהן נכנס חזק לעניינים ומציל את הכבוד שלהם עם גבי אשכנזי או טל ברודי (שאלא אולי המערכונים היחידים שמצחיקים אותי).

לגבי היטלר, זה תמיד משעשע אותי מחדש.

נסו גם את היטלר בעתודה, או, לסטודנטים שבנינו, את שמירת המקומות בבן-גוריון.

גם תעשייה וניהול שהעלו כאן מבדר. :lol:

פורסם

לארץ נהדרת קרה מה שקורה לכל תכנית בסגנון הזה, כמו SNL בארה"ב.

התחילו בתור סאטירה, לאט לאט נגמרו הנושאים לצחוק עליהם, אבל בשלב זה השחקנים כבר הפכו לסלבז והמשיכו מכח האינרציה. הם לא רצו לאבד את השכר הקבוע והתנאים, המפרסמים לא רצו לאבד את הפרזנטרים, ומי שנפגע בסוף זה הצופים בבית שנאלצו להתפשר על צל חיוור של מה שהתכנית הייתה פעם.

במקרה של SNL היה צריך לקרות מאורע היסטורי (פרשיית המין של קלינטון, בחירת הנשיא בוש הצעיר) בשביל להחזיר אותם לרמה של "אז". אפילו עם קאסט מוצלח, הם לא הצליחו להתרומם מעל הבינוניות לאורך תקופות ארוכות, עד שקרו האירועים האלו. מעניין מה צריך לקרות בישראל בשביל שארץ נהדרת תחזור להיות התכנית המוצלחת שהייתה בהתחלה.

בלי קשר, אני חייב לומר שהרעיון להקרין את התכניות שלהם בטיסות "אלעל" מאירופה עושה שירות דב למדינה. זה פשוט נראה דבילי ומשפיל, וזה ממש לא תמונה של ישראל שראוי להציג לתיירים מחו"ל רגע לפני הנחיתה. במקומו של שקדי, העובד הראשון שהייתי מפטר הוא אותו אחד שקיבל את ההחלטה האומללה הזאת.

פורסם

חולק על רובכם. הפרק האחרון של ארץ נהדרת היה מצחיק לאללה וגם המערכון של המוכרות הצפונבוניות ממש טוב. אני גם אוהב את משאל הרחוב של סמו, יש לו שם יציאות שאלוהים יודע מאיפה הוא מביא אותן :lol:

ולגבי היטלר: תודו שזה הטוב ביותר שיצא לכם לראות:

http://www.youtube.com/watch?v=LKk8TsVSY2g דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד,

תסביר לי איך בן אדם שמעלה קטע כ"כ מצחיק על היטלר יכול לחשוב שארץ נהדרת האחרונה הייתה מצחיקה?

היו קכה קטעים חביבים על גבול המצחיק ואחד הקטעים המצחיקים ביותר (או בעצם המפתיעים ביותר) הייתה השרשרת מילים של בוג'י (שחיקה את החיקוי טל ברודי).

פורסם

אוי. ארץ נהדרת הפעם היה פרק מצויינת (בלשון זכרררר).

פורסם

הקטע הספציפי נמצא אחרי הדקה ה-37.

יש קטעים נוספים שאפשר לדובב אם כי קצרים יותר (למשל אחרי הדקה ה-74 או 75).

ועד כמה שזכרוני לא בוגד בי, במקור לא נאמר סטאלין אלא סטיינר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

במקור הוא מדבר אכן על שיטת הפעולה של סטאלין, שטיינר מוזכר בשלב אחר:

http://www.youtube.com/watch?v=4bmkUlXp5sk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ובקישור הזה אפשר לראות עוד עשרות פארודיות על הסרטון, רובן באנגלית.

פורסם
חולק על רובכם.אני גם אוהב את משאל הרחוב של סמו, יש לו שם יציאות שאלוהים יודע מאיפה הוא מביא אותן :lol:

מסכים איתך בכל מילה על המשאל, פשוט קורע מצחוק :lol:

בקשר להיטלר, אהבתי את הסצינה שנמאס לו מהתרגומים של כולם.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הפעם דווקא סצנה אחרת מהסרט. מי מנחש על מה היטלר מתעצבן הפעם?

http://www.youtube.com/watch?v=NOZKLtIIUZE&feature=related דרך יוטיוב

:lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

דווקא תרגמתי את הקטע הקודם והעלתי לפייסבוק שלי, יצא יפה מאוד... אלעד, יש לך את הקטע החדש ללא תרגום כלל?

• תוכן חדש...