Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
450 SL

מה מתח מה נעליים,סתם חלום שרציתי להגשים,נראה לי שמרוב מתח הסכרת עלתה לי

נשתמע עם חוויות אחרי הבדיקה

דני,

היא לא יודעת לקחת סיבובים...:-D

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תגובות 517
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אשמח לתת לך את המחירון , בתקווה שזה יעזור

אנא צור עימי קשר בשעות הערב (אחרי 21:30 ונוכל לתאם 050-8899462)

למה אתה חושב שכמה שידע פחות עדיף , ולמה צריך להגיע למשפט. אם הוא ידע ויתן הערכות נורמליות , זה כל מה שצריך ...

ההוראות מהמכס הן אכן ברורות : חשבונית מס , או הערכה של שמאי (ערך הטובין ) הגבוה מבין השניים , כאשר אם החשבונית היא עד 10% פחות מערך הטובין , החשבונית נלקחת בחשבון.

המטרה של השמאי היא לקבוע את ערך הטובין בלבד .

ירון

הי ירון, השמאי מקבל הוראות מהמכס, הוא אינו מחליט החלטות שכאלה מבלי גיבוי, הלוואי והיה מבין ונותן שומות מקצועיות,אנני חושב שניתן ללמוד הערכת רכב אספנות בזמן קצר כזה ובמיוחד כאשר אין את הרצון. בכל מקרה תביעה משפטית בדרך ( מחוסר ברירה ) ורק שהנ"ל ינזף ע"י בית משפט אולי יראה את הדברים אחרת. ברמת העקרון אני מסכים איתך לחלוטין, והלוואי והיה אחרת. יוס

פורסם

מישהו יכול להסביר מדוע מועדון החמש שמאגד בתוכו חלק גדול מאלו שנפגעו ויפגעו בעתיד ביבוא רכבי אספנות בהערכות השומה המנופחות לא לוקח תפקיד כלשהו בבדיקת העיניין מול רשות המכס? שתיקת המועדון מפתיעה אותי לאור מאבקה ,לאורך השנים, להעלאת המודעות הציבורית לתחום אספנות הרכב בישראל.שתיקה זו עלולה להביא עלינו חובבי הרכבים גזירות נוספות בתחומים אחרים למשל יבוא חלקי חילוף,תקנות בשמוש ברכבי אספנות וכ'ו.....

פורסם
מישהו יכול להסביר מדוע מועדון החמש שמאגד בתוכו חלק גדול מאלו שנפגעו ויפגעו בעתיד ביבוא רכבי אספנות בהערכות השומה המנופחות לא לוקח תפקיד כלשהו בבדיקת העיניין מול רשות המכס? שתיקת המועדון מפתיעה אותי לאור מאבקה ,לאורך השנים, להעלאת המודעות הציבורית לתחום אספנות הרכב בישראל.שתיקה זו עלולה להביא עלינו חובבי הרכבים גזירות נוספות בתחומים אחרים למשל יבוא חלקי חילוף,תקנות בשמוש ברכבי אספנות וכ'ו.....

בני זהר זו התרופה, מי שמכיר אותו יודע שהוא אדם שמזיז עניינים, אם הוא ירתם למשימה לדעתי מצבנו ייטב.

פורסם

מועדון ה-5 פועל לשינוי המצב שהתהווה לאחרונה במכס.

כשיהיו תוצאת נשמח לבשר לכלל חובבי הרכב הקלאסי.

בנתיים אנו מעדכנים בפורום הסגור על המהלכים.

בברכה

בני הספל

דובר מועדון ה-5

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
מועדון ה-5 פועל לשינוי המצב שהתהווה לאחרונה במכס.

כשיהיו תוצאת נשמח לבשר לכלל חובבי הרכב הקלאסי.

בנתיים אנו מעדכנים בפורום הסגור על המהלכים.

בברכה

בני הספל

דובר מועדון ה-5

מאחל לכם בהצלחה.

פורסם

המשך עדכון מכס

אע"פ שסוכם עם מר זלוטין שהשמאות תעשה בנוכחותי,הזדרז זלוטין וביום חמישי שעבר ביצע את השמאות בלעדיי,ייתר על כן הוא אפילו לא פתח מכסה מנוע על מנת לבדוק את תא המנוע (חלודות,רקבונות).

הסיפור הזה מרתיח אותי,אני ממתין לקביעתו ולפי הלך הרוח במסדרונות המכס באשדוד נראה על פניו שאני יוצא למלחמה.

הלוואי ואתבדה.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם
המשך עדכון מכס

אע"פ שסוכם עם מר זלוטין שהשמאות תעשה בנוכחותי,הזדרז זלוטין וביום חמישי שעבר ביצע את השמאות בלעדיי,ייתר על כן הוא אפילו לא פתח מכסה מנוע על מנת לבדוק את תא המנוע (חלודות,רקבונות).

הסיפור הזה מרתיח אותי,אני ממתין לקביעתו ולפי הלך הרוח במסדרונות המכס באשדוד נראה על פניו שאני יוצא למלחמה.

הלוואי ואתבדה.

דני לוי

בהצלחה ,

ההצלחה שלך היא ההצלחה של כולנו ...

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
מאחל לכם בהצלחה.

עד עכשיו במשך חודשים אנחנו אוכלים את הלב מעוצבנים מחפשים מוצא. והיום נזכרת להגיב בקול ענות חלושה ואולי בגלל שבני זהר מ 6/5 נכנס לעניין?

פורסם

יוס

אני כידוע חדש בתחום רכב אספנות ולכן חלק ממה שכותבים פה לא מובן לי

דבר אחד ברור

כפי שלחמתי בתחום הספורט המוטורי,אני מתכוון להלחם פה ועד חורמה אם צריך

בזמנו במאבק שלי בכנסת עבדתי עם חברים בתחום שהתאגדו לכלל מטרה משותפת

יש לי הרגשה שפה בקטע של "להיות או לחדול" בתחום המכס עדיין לא גיבשתם דרך חוץ מלהתלהם בפורומים.

יבואן ידוע בתחום אמר לי שהלך הרוחות היום במכס זה ממש להגיע לשורשים וזה לא מקרי (לא תמיד הממסד אשם)

אבל כפי שטענתי אם "פרט" נפל לא כל הקהילה אשמה.

העברתי את מספר הסלולר שלי ליוס,היום חבר שלכם היה איתי במכס והבין לאן נושבת הרוח.

מה צריך עוד לעשות חוץ מלהחתים חברים, לכתוב כתב אמנה,להגיש נתונים של שמאויות וללכת לתביעה?

הרי אט אט יפסיקו להביא מכוניות ביבוא אישי זו למעשה המטרה הסופית ואתם עדיין מחרישים?

מירוצי מכוניות

פורסם
עד עכשיו במשך חודשים אנחנו אוכלים את הלב מעוצבנים מחפשים מוצא. והיום נזכרת להגיב בקול ענות חלושה ואולי בגלל שבני זהר מ 6/5 נכנס לעניין?

אני מבין שטעית בציטוט והתכוונת לתגובת דובר המועדון.

אז קצת "החלקת" כי לא טרחת לברר מתי המועדון התחיל לפעול, לא מתי המועדון הגיב באמצעות הדובר.

מכאן אני מבין שאתה לא חבר מועדון כי היית מוצא לכך תשובה פשוטה בפורום הסגור אז לנוחותך, התחלנו לפעול לפני ש"סיפרת" לנו על בני זהר.

ובעניין בני זהר, אנו מברכים על כל פעולה מצד כל גוף שהוא, כולל בני זהר, שיעזור לכלל אספני הרכב. וחבל שגם בנושא זה אתה, לצד פעולתך המבורכת, משתמש בנושא על מנת ליצור מחלוקת פנימית, וזה כאמור מבלי שבדקת את העובדות.

בברכה

בני הספל

דובר מועדון ה-5

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

שלום לכולם

אני מבין שמועדון החמש פועל כרגע לשנות את תקנות המכס, האם זה יכלול את כולם, או רק את חברי המועדון?

פורסם

לכולם.

כל פעולה של המועדון מול השלטונות (מהנהגת תקנות רכבי אספנות ועד לביטוח חובה מוזל) חלה בסופו של דבר על כלל אספני רכבי האספנות

• תוכן חדש...